Harmónia Centrum
Jöjjön talpfájás nélküli életéért >
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...
Főoldal / Talpfájdalom kezelése

Talpfájdalom kezelése 80%-os eredményességgel

A talpfájás gyakran jelentkező fájdalom az álló munkát végzőknél, a túlsúllyal küzdőknél és a sportolóknál, főként a futóknál és futballistáknál.

 • Ön is álló munkát végez, és gyakran fáj a talpa?
 • Kedvenc sportja a futás, de a talpfájdalom miatt lassan le kell mondania róla?
 • Reggeli felkelésnél már alig tud talpra állni, olyan fájdalmai vannak?
 • Eddig nem tulajdonított nagyobb jelentőséget a kezdődő fájdalmaknak, de azok már mindennapossá váltak. Fájó talpa egyre nagyobb gondot okoz, mert fájdalma egyre erősebb és egyre tovább tart?

Segítségre van szüksége?

„Miért fáj a talpam?” Szeretné tudni?

Tudja, milyen fontos a kényelmes cipő viselése? Hiszen a két lába hordja-viszi a teljes testsúlyát.

 • Nem mindegy, hogy a talpa egy kényelmetlen, szűk lábbeliben, vagy egy kényelmes, a járását megkönnyítő cipőben cipeli a súlyát.

Szeretné tudni mi a talp fájdalom, és mi okozza?

 • talpi fascia gyulladásaA talpi fascia egy ín a talpán, ami a sarokcsont felől legyező formában fut a lábujjak felé. Ez adja a lábfej boltozatos formáját. Ha gyakori feszítésnek van kitéve (pl. álló munka, nem megfelelő cipő, magas sarkú cipők túlzott viselete, túlsúly stb. miatt) a sarokcsonthoz tapadó része begyullad, és fájni kezd. Ugyan a sarok a leggyakoribb helye a gyulladásnak, a gyulladás illetve ennek következtében a fájdalom azonban a talp közepén is jelentkezhet. A legsúlyosabb esetekben a talp be is dagadhat. A talpi fascia gyulladása miatti fájdalom egyre hosszabb és kellemetlenebb tud lenni.
 • Ön milyen tüneteket tapasztal a talpán?

Szeretné tudni azt is, hogy sarka, talpa fájdalmát pontosan mi okozza?

Fájdalma okának kiderítése után ne halogassa talpfájdalma kezelését!

A talpfájás sikeres kezelésére a lökéshullám kezelésnél nincs jobb terápia

talpfájdalom kezelése lökéshullámmalHa a talpa fáj, akkor a lökéshullám kezelés az egyetlen olyan biztos módszer, amely 80%-os eséllyel megszünteti fájdalmát.

Klinikai tanulmányok sokasága és 11 éves tapasztalatunk is bizonyítja azt, hogy 10-ből 8 fájó talp panaszmentes lesz már a kezeléssorozat végére. A 9. talp pedig a következő hónapokban válik tünetmentessé.

Nem titok már 11 éve, hogy a lökéshullám miért jobb az összes többi terápiánál

Leginkább persze azért, mert egyetlen másik kezelés sem képes 80%-os eséllyel megszüntetni a panaszait. A kezelések eredménnyel járnak, de korántsem ilyen kimagasló sikerességgel gyógyítanak.

 • A röntgen besugárzás (amelyet ne tévesszen össze a röntgen vizsgálattal) kétségtelenül gyógyító hatású, de közel sem jár a 80%-os eredményességhez. Emellett még jelentős sugárterhelést is okoz. Ez bizony jelentős hátrány a mellékhatások nélküli lökéshullám kezeléssel.
 • Ortopédusok a műtétet is javasolják a panaszok orvoslására, de a műtétnek komoly hátrányai vannak. Hosszú lábadozással jár, miközben a lökéshullám kezelés ambulánsan elvégezhető. A kezelések után a páciens hazamegy, és folytatja tovább mindennapi dolgait, mintha mi sem történt volna. Az sem elhanyagolható, hogy a műtétek eredményessége még az 50%-ot sem éri el. Ezt az ortopéd sebészek is elismerik. Ezért a teljesen bizonytalan kimenetelért alaposan meg kell fontolni, hogy egyáltalán érdemes-e vállalni a műtét kockázatát. Főleg akkor, ha nincs rá szükség, mert helyette van egy jóval eredményesebb, és fájdalommentes gyógyító eljárás.

A további kezelések (szteroid injekció, kenőcsök, fájdalomcsillapítók) legfőbb hátránya az, hogy csak elnyomják a tüneteket, de nem segítenek a fájdalom alapvető okának a megszüntetésében. Ezekkel a kezelésekkel szemben a lökésterápia a fájdalom okát, a gyulladást szünteti meg.

Hogyan gyógyítja meg talpát a lökéshullám?

Figyelje meg magán is!

A krónikus fájdalom legfőbb jellegzetessége, hogy a fájdalom fokozatosan jelentkezik. Először csak alkalmanként, néha-néha. Később már egyre gyakrabban bukkan fel, és egyre hosszabb ideig is tart.

Ezzel szemben sérülésnél a fájdalom azonnal belenyilall a sérült testrészbe, és a fájdalmat két hullámban érzi. Először egy éles fájdalom hasít bele a sérült területbe. A fájdalom helye jól meghatározható. Ezt követi utána egy tompább, már kevésbé meghatározható helyű fájdalom. Ez utóbbi fájdalmat olyan idegrostok vezetik, amelyek egy ún. P-anyagot (substance P) is elválasztanak, amelynek szerepe van a fájdalom csillapodásában. Egyrészt ez a P-anyag szabadul fel a lökéshullám kezelés során. Ez is segíti fájdalma csökkenését.

talpfájdalom kezelése lökéshullám terápiávalDr. Hargitai Gergely ortopédus évtizedes kezelési tapasztalata szerint a lökéshullámok fokozzák a kezelt terület vérkeringését, és ezzel egy láncreakciót indítanak el csupa pozitív jelenséggel.

 1. Vérkeringése élénkülésével javulnak az anyagcsere folyamatok.
 2. A felgyorsult anyagcsere gyulladást csökkentő folyamatokat indít el a kezelt területen, és
 3. a megélénkült vérkeringés segíti a gyulladáskeltő anyagok valamint a salakanyagok gyorsabb elszállítását a fájdalmas, begyulladt területről.

Ez a felfokozott öngyógyulási folyamat szünteti meg talpfájását okozó gyulladást. Mégpedig az összes egyéb terápiánál nagyobb, 80%-os eredményességgel a kezeléssorozat végére.

 • Hargitai doktor szerint ezért nincs Önnek a többezerszeresen bizonyított lökéshullám kezelésnél nagyobb esélye talpfájdalma megszüntetésére.

Ha Önnek van 5x15 perce, akkor mi a kezeléssorozat végére 80%-os eredményességgel megszüntetjük talpfájdalmát. Emellett pedig kiderítjük a talpfájását kiváltó okot is.

 • Kapott Ön ennél jobb ajánlatot talpfájdalma meggyógyítására?
 • Biztosan nem, mert ennél a 80%-os eséllyel gyógyító kezelésnél jobbat nem is kaphatott.

Talpfájdalma kezelése a mi életünkben 15 perc. A talpfájás okának kiderítése a másik 15 perc

Talpa lökéshullám kezelése az Ön talpának gyógyulásában viszont hónapok felfokozott, lankadatlan öngyógyulását eredményezi.

 • Fájdalmát itt hagyja nálunk.
 • Talpfájdalma kiderített okát és fájdalommentes mozgása szabadságát pedig hazaviszi a lökéshullám kezeléssel.

Az elmúlt években több mint 3.500-an megkötötték már velünk ezt a fájdalommért fájdalommentességet cserét. Közülük jónéhányan le is írták tapasztalatukat. Elolvassa őket?

 • Megköti velünk Ön is a talpfájdalmáért fájdalommentességet üzletet, és talpa fájdalmától megszabadulva megy el tőlünk?

talpfájdalom kezeléseTalpfájdalmával várjuk Önt is centrumunkban, ahol már 11 éve rendszeresen kötünk ilyen üzleteket, és szabadítjuk meg talpuk fájdalmától a hozzánk fordulókat. Rohan az idő. Amikor 2008-ban elkezdtük, akkor még rendkívül látványosnak számítottak ezek az eredmények. Ma pedig már egészen megszokottak, és teljesen természetesnek vesszük.

A 80% azonban csak 80%, és 20% még elválasztja a kívánatos 100%-tól. 11 év alatt azonban itt is jelentősen előreléptünk, és ma már szinte minden gyógyulásáért velünk együttműködő talpfájós páciensünkkel a 100%-ot ostromoljuk. Elmondhatjuk, hogy ma már sikerrel. Tudni szeretné, hogyan lehetséges ez?

 • Az egész azzal indult, hogy 2008 után a kezdeti lelkesedés, és a 80%-os eredmények tartóssága miatt egyre inkább a másik 20%-on kezdtünk el egyre többet gondolkodni.
 • Mit lehetne tenni ezekért a betegeinkért? Hogyan gyógyulhatna meg az ő talpuk is?

Őket nem vigasztalja a 80% panaszmentessége, és felhőtlen boldogsága. Évek munkájába került, de azóta már a 20%-ba tartozó betegeinknek is csupa jó hírrel tudunk szolgálni. Persze a teljes sikerhez, a panaszmentességükhöz az ő segítségükre is szükségünk van. Az együttműködésük nélkül nem tudjuk meggyógyítani őket.

 • Kérjük, hogy figyelmesen olvasson tovább, mert talpfájdalma gyógyulása Önnél is így lehet szinte 100%-os biztonságú.
 • Ha nem is a kezeléssorozat végére, hanem azt követően 2-3 hónap múlva.

A klinikai kutatások alapján már a kezdetektől tudtuk, hogy a lökésterápia csodálatos gyógyító hatású terápia, de nem csodaszer. Rájöttünk azonban arra, hogy a kezelések eredményességét tovább lehet javítani. Még akkor is így van ez, ha a kezelések kezdetéig Ön éveken keresztül gyógyulása ellen dolgozott. Hosszú évek akarva-akaratlanul elrontott életmódjával néhányan alaposan feladják a leckét a legeredményesebb terápiának is. Lökéshullám specialistáink azonban ma már ismerik a használható megoldást ezekre a nehéz helyzetekre is.

Azt már évszázadok óta tudjuk, hogy a tüneti kezelés nem vezet tartós eredményre, ezért talpfájásától való tartós megszabadulásához mindenképp fájdalma kiváltó okát kell kiderítenünk. Ha ezt megtesszük ennek a 11 éves tapasztalaton alapuló kérdőívnek az alapos kitöltésével, és kiértékelésével, akkor már tudjuk, hogy mi szenvedésének az oka, és Önnel együttműködve eredményesen fel tudjuk venni ellene a harcot.

 1. Jelentős súlytöbblet nem tesz jót a talpa egészségének, és nem javítja a lökéshullám kezelés eredményességét sem. A kezelés pillanatnyilag megszüntetheti talpfájdalmát, tartós javulásra azonban a felesleges kilóktól való megszabadulása után számíthat.
 2. Ha Ön lúdtalpas, akkor a megfelelő lúdtalp betét lehet az eredményes segítő.
 3. Ha eddig talpa erején felül túlzásba vitte a magas sarkú cipők viselését, akkor talpa egészségéért bizony kompromisszumokat kell kötnie. Természetesen meghatározott alkalmakra továbbra is bátran felveheti kedvenc tűsarkúit, de körültekintőbbnek kell lennie. Munkaidőben kérdezze meg munkatársainktól az 06-1-269-2946-os telefonszámon, hogy mit is jelent ez!

Az életét megkeserítő talpfájásának talán ezek lehetnek a leggyakoribb kiváltó okai.

 • Ha az Ön panaszait okozó problémára figyelve, és azt megszüntetve alkalmazzuk a lökésterápiát, akkor biztos lehet benne, hogy bőven a 80%-os eredményesség felett tartunk.
 • Ha a kezeléseket követően hosszú távon követi javaslatainkat, akkor a 10-ből 8 ember mellett még további 1 ember megszabadulhat talpfájásától, és máris a jóval hízelgőbb 90%-nál tarthatunk. Nem győzzük azonban eléggé hangsúlyozni, hogy csak akkor, ha betartja javaslatainkat. Enélkül nem fog menni. Enélkül nem lesz gyógyulás, nem lesz panaszmentesség.

Még mindig ott van azonban a maradék 10%, akinek a talpa érezhetően fáj a kezeléssorozat végén is.

 • Számukra nincs megoldás?
 • De igen van. Van megoldás. Csak olvasson tovább, és megismerheti, hogy a kezelés által stimulált öngyógyító folyamatok az ő fájdalmát is megszüntetik a kezelések befejezését követő hónapokban. Anélkül, hogy akár egyetlen alkalommal is megjelenne újra kezelőnkben. Hogyan is?

11 éves gyakorlati tapasztalatunkkal centrumunkban hogyan használjuk a lökéshullám terápiát a gyulladásos talpfájdalom kezelésre?

Nézze meg, hogy mi történik talpa lökéshullámmal való kezelésekor.

Nem titok, hogy talpfájás ellen miért annyira hatásos a lökéshullám terápia?

Leginkább azért, mert biztonságos, valamint klinikai tanulmányokkal és évtizedes gyakorlati tapasztalattal alátámasztottan is eredményes. A fájdalomcsillapításban és a gyógyulásban pedig a biztonság és az eredményesség talán a két legfontosabb szempont.

 • A kezeléssorozat végére 80%-os eséllyel talpa újra fájdalommentes lehet.

Természetes gyógymód Mellékhatások nélkül

4-6 kezelés  80%-os eredményességgel a mozgás szabadságát adja vissza, és az egészséges ember felszabadult mosolyát rajzolja arcára

visszaadja talpa panaszmentességét.

talpfájdalom kezelése lökéshullám terápiávalDr. Csokonay Péter baleseti sebész tapasztalata szerint a 15 perces lökéshullám kezelés heteken át tartó felfokozott öngyógyulást indít be a talpában, és kisöpri fájdalmát.

 • Felgyorsult vérkeringése az utolsó kezelést követő hetekben is felgyorsult tempóban szállítja az éltető oxigént és a tápanyagokat a sejtekhez, a visszaúton pedig ugyanebben a felpörgött ütemben szállítja el a salakanyagokat. Ezzel pedig
  • pusztítja a fertőzést okozó kórokozókat,
  • oldja tovább a gyulladásos gócokat, és
  • szállítja el a talpából a meszes lerakódásokat.
 • Nem a tüneteit nyomja el, hanem fájdalma okát, a sejtek oxigén és  tápanyaghiányos állapotát, valamint a gyulladást szünteti meg. Az utolsó kezelés után is lankadatlanul gyógyul tovább a talpa, és ez jelenti a kezeléssorozat befejezését követő gyógyulás esélyét. A kezelés eredményessége így közelít a 100%-os panaszmentesség felé

Ha a kezeléssorozat után betartja útmutatónkat, akkor panaszmentes talpát évtizedekre meg is tarthatja magának, és a soha viszont nem látás ígéretét adjuk búcsúzóul.

Szabaduljon meg talpfájdalmától a centrumunkban többezerszeresen bizonyított leghatásosabb terápiával!

sarokfájdalom kezeléseBöőr Zoltán 21-szeres válogatott labdarúgó talpfájdalmai is a lökéshullám kezeléstől múltak el:

 • "Profi sportolóként a legfontosabbnak tartom, hogy a szervezetem készen álljon a maximális teljesítmény leadására. Ágyéki és talpi problémára használtuk a lökéshullám terápiát, és már az első alkalom után jelentős javulást tapasztaltam. A kezelések nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy folyamatosan jó teljesítményt nyújtsak, megnyerjük a bajnokságot, és feljussunk az NB1-be. Ezért hálás köszönet!"

Nemcsak válogatott labdarúgók kapnak talpfájdalmuktól megszabadító szolgáltatást:

 • „Liebe „Harmónia Centrum” team !
  Németországban dolgozom, ott találtam rá az Önök által ajánlott gyógytherápiára, mely talpra állított ismét. Külön köszönöm Frau Zentai korrekt, gyors, hatásos, széleskörű tudását,…… gyógyítását. Bátran ajánlottam Önöket német és hazai ismerőseimnek – és visszatérek én is a gyógycentrumba ismét! Ich wünsche alles Gute und vielen Dank! Freundliche Grüsse
  Józsa Zoltánné”

Amikor 10-ből 8 fájó talp meggyógyul már a kezeléssorozat végére, a 9. pedig a kezeléssorozatot követő hónapokban lesz panaszmentes, akkor Ön megengedheti magának talpa fájdalmát?

 • Ha nem, és van 5x15 perce, akkor megszabadítjuk talpfájásától.
 • Lépjen most, hogy minél hamarabb talpfájdalma nélkül lépjen!
 • Fájdalma megszűnésének részleteiről érdeklődjön munkatársainktól az 06-1-269-2946-os telefonszámon

Talpfájdalma kezeléséről felelőssége tudatában dönt, és a következő 2 lehetőség közül szabadon választhat

1. Bejelentkezem talpfájdalmam lökéshullám kezelésére. Azért jelentkezem, hogy 80%-os eséllyel már a kezeléssorozat végére panaszmentes legyen a talpam. Megértettem azt is, hogy a talpam gyógyulása a kezeléssorozatot követően is 2-3 hónapon át folytatódik még. Azért, hogy az utólagos gyógyulással együtt 90%-os gyógyulási esélyemet még tovább javítsam, igénybe veszem a 6. ingyenes lökéshullám kezelést is.

 • Kérem, hogy 11 éves tapasztalatuk alapján tájékoztassanak talpam gyógyulásának részleteiről!

Gyógyulásához kérjen információt most, mert egészsége a legdrágább kincse, és így tudunk segíteni

Az Ön neve*:
E-mail címe*:
Telefonszáma*:
Üzenete*:
Ellenőrző kérdés *: (Mi Magyarország fővárosa?)
 

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. 1 munkanapon belül visszahívjuk.

2. Nem jelentkezem fájó talpam kimagasló eredményességű lökéshullám kezelésére. Ezzel kijelentem, hogy lemondok a klinikai kutatások szerint messze legnagyobb eredményességet biztosító kezelésről.

Teszem ezt még annak árán is, hogy a panaszaim nem szűnnek meg, és a talpam továbbra is fájni fog. A lökéshullám előnyeinek megismerése után ezt felelősségem teljes tudatában kijelentem, és vállalom döntésem következményeit.

Tudomásul veszem, hogy a kezeléssorozatról való lemondással nem vagyok jogosult a 6. ingyenes kezelésre sem.