Harmónia Centrum
Eljön hozzánk az egészségéért?
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...
Főoldal / Japán masszázs

Japán masszázs Budapest belvárosában, az V. kerületben

A japán masszázsban a kínai orvoslás alapjait lelhetjük meg. Egészsége megőrzésében elsősorban a megelőzést tartja szem előtt, de kialakult panaszok esetén is jó hatásfokkal alkalmazható panaszai enyhítésére és megszüntetésére. Ha egészsége helyreáll, panaszai is megszűnnek.

A japán masszázs a testet és a lelket egységben kezeli, az egészséget egy harmonikus áramlásban értelmezi. Az energiaáramlás folyamatát akadályozó tényezőket szünteti meg, így teste öngyógyító folyamatai beindulhatnak.

A japán masszázs célja

A masszázs célja a test szimmetriájának helyreállítása, amivel

 • mozgásszervi,
 • belgyógyászati és
 • pszichológiai panaszok is enyhíthetők, megszüntethetők.

A masszázs során az akupresszúrás pontok mentén - a meridiánokon - haladva az energetikai blokkok feloldásával az áramlást akadálytalanná tesszük.

Japán masszázs kezelés menete

japán masszázs a HarmóniábanHa nincs ideje munka mellett sportolni, és a sport stresszre kifejtett jótékony hatásait élvezni, jöjjön el centrumunkba. Gyógymasszőrünk átgyúrja, átmozgatja a testét, és közben meditáció-közeli állapotban a lelke is felfrissül.

 1. Az első masszírozásnál Varga Noémi gyógymasszőr felméri az egészségi állapotát. Elmondja a kezelés menetét, várható hatásait.
 2. A kezelés kényelmes pamutruházatban történik.
 3. Noémi a nyomó-gyúró fogásokkal nyújtja az izomzatot, javítja a vérkeringést. A mozdulatok iránya miatt a magas vérnyomás ennél a masszázsnál nem ellenjavallat!
 4. A nyújtó mozdulatokkal passzív kimozgatás történik, és az izmok megnyúlásával javul azok teljesítőképessége, és bővül a mozgástartománya.
 5. Az ízületi korrekciót csak akkor alkalmazza gyógymasszőrünk, ha az eddigiek során meggyőződött arról, hogy ez lehetséges. A mozdulat lágy és előtte mindig elmondja, mi fog történni, és kéri az Ön beleegyezését.
 6. A kezelést általában hetente egy alkalommal javasolja.
  • Némely esetben indokolt a heti 2-3 kezelés – ezt kúraszerűen érdemes megismételni, és közben elegendő az 1-2 hetenkénti alkalom.
  • Ezt az első alkalommal megbeszélik az alapján, hogy mi a kívánt cél.
 7. Panaszának jellege és testi-lelki állapota határozza meg, hogy hány alkalomra lehet szükség panaszmentességéhez.

Mire jó a japán masszázs?

Mely panaszok esetén ajánljuk Önnek a japán masszázst?

Mozgásszervi panaszokra:

japán masszázsHa a test egyensúlya megbomlik, akkor az asszimmetria miatt más-más terhelés jut a lábakra. A gerinc emiatt szintén féloldalas lesz, és bekorlátozza a lapocka, a vállak mozgását, ami egész a csuklókig, ujjakig kihat. A masszázs során a szimmetria lágy módszerekkel történő helyreállítása a cél.

 • Térd, csípőízületi fájdalom: Az egyoldali lábízületi fájdalmak oka legtöbb esetben a test aszimmetriája. A japán masszázs ennek okát szünteti meg, így a két láb egyformán kap a törzsből lejutó terhekből. Ezzel megelőzhető, vagy csökkenthető a további féloldali ízületi porckopás.
 • Gerinc panaszai: "hanyag-tartás"-ból eredő derékfájás. Lapockaköz és csuklyás-izom görcsök, spazmusok. Nyaki gerincszakasz panaszai, "banyapúp". A túlterhelt izmok nyújtása, lazítása után a gerinc melletti izmok nyújtása, lazítása következik. Gyógytornával kiegészítve tartós és szép eredményeket lehet elérni.
 • Kar fájdalmai: ínhüvelygyulladás, ganglion alternatív kezelése. A kar hajlító és nyújtó izmainak nyújtásával, a feszültség alatt lévő eredések és tapadások oldásával, 5-10 kezelés során a panaszok enyhülnek, megszűnhetnek.

Belgyógyászati panaszokra:

Minden alkalommal a teljes test kezelését javasoljuk, hiszen az egy teljes egységet alkot. Így érhető el a legjobb eredmény.

 • Emésztés: A hasüregi szerveket a has masszázsával kezeljük. A teljes test masszázsával a szimmetria helyreáll a páratlan belső szervek vérellátottsága javul. A has masszázsával a hasűri szervek működése optimalizálódik.
 • Légzőszervek:  A mellkas és a vállak átmasszírozása, átmozgatása a légzőszervek munkáját hatékonyabbá teszi. A számítógép előtt végzett munka miatt a vállak előre állnak, a mellizmok rövidülnek. A háti gerincszakasz ívesítésével a mellkas kitárul, a légzőkapacitás megnő. A légzési segédizmok nyújtásával a légzés könnyebbé válik.

Szédülésre, nem keringés eredetű migrénre

És sok más egyéb panaszra is jótékony hatással van a japán masszázs.

Ön milyen mozgásszervi vagy belgyógyászati panaszára keres enyhülést?

Lelki blokkok oldására

A kínai orvoslás test és lélek egységét és folyamatos egymásra hatását vizsgálja, a testi problémákat pedig valamely gondolati-érzelmi probléma kivetülésének / megnyilvánulásának tekinti. Így a testben futó meridiánok kezelésével és az egész testre figyelmet fordítva képes az érzelmi blokkok és a rossz beidegződések oldására.

László Krisztinának izom és idegfájdalom kezelésében segített a japán masszázs

"Nagyszerű volt a japán masszázs, Varga Noémi gyógymasszőrnél. Izom- és idegfájdalomra mindenkinek csak ajánlani tudom!
László Krisztina" - 2019.13.18. 

Eljön hozzánk egy egyórás kezelésre, amely alatt díjmentesem felmérjük az állapotát is?

Ellenjavallatok is vannak, amikor nem ajánljuk a japán masszázst:

 • erős csontritkulás esetén
 • műtét utáni 8 hétig
 • várandósság 1. és 3. trimeszterében
 • fertőző betegségeknél
 • eseti ellenjavallat: gyulladás, lázas állapot esetén.

Hasznos tudnivalók a japán masszázsról

Kivitelezése szerint lehet ruhás masszázs, ami azt jelenti, hogy a vendég a kezelés alatt könnyű ruházatot visel. A masszázst a padlóra helyezett kényelmes szivacson végezzük. Az első kezelés előtt díjmentes állapotfelmérés készül, ez alapján egyénre szabott a masszázs. A masszázskezelések során a vendég öngyógyító erőit aktiváljuk, így a hatás mély és hosszan tartó.

 • Általában 5-10 kezelés szükséges ahhoz, hogy az energiák áramlását a testben akadálytalanná tegyük, de egészségmegőrzés céljából is célszerű havi 2-3 alkalommal találkozni. A masszázs nyomó-gyúró, nyújtó és ízületstimuláló fogásokat is alkalmaz, a csontkovácsolásnál lágyabb módszerekkel.
 • A japán masszázshoz kérjük, hozzon magával könnyű pamutruházatot (nadrág és póló).
 • A kezelés után 2-3 órán át kerülje a fizikai megterhelést. Pihenjen, és fogyasszon sok egészséges innivalót.

Elege van már mozgásszervi és belgyógyászati panaszaiból?

Varga Noémi japán masszőr

 • A japán masszázst végző gyógymasszőrünk előzetes bejelentkezés alapján várja Önt. Kimasszírozza fájdalmát, és válaszol a kérdéseire.
 • Munkaidőben hívja a 06-1-269-2946-os telefonszámunkat. Munkatársunk válaszol kérdéseire.
 • Vagy töltse ki az űrlapot. Az űrlapon adja meg elérhetőségét, és kollégánk visszahívja Önt!
 • Már a masszázs fogások sorrendje is fájdalmat csillapító hatású, mert fokozza az anyagcserét. Varga Noémi japán masszőr kollégánk gyakorlott ujjai megtalálják fájdalma enyhítésének leghatásosabb pontjait.

Gyógyulásához kérjen információt most, mert egészsége a legdrágább kincse, és így tudunk segíteni

Az Ön neve*:
E-mail címe*:
Telefonszáma*:
Üzenete*:
Ellenőrző kérdés *: (Mi Magyarország fővárosa?)
 

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. 1 munkanapon belül visszahívjuk.