Harmónia Centrum
Stressz ellen: Talán még nem lesz késő
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...
Főoldal / Stressz kezelés

Stresszkezelés. Stresszoldás természetesen

Folyton rohan? Emiatt sokszor stresszel?

állandó stresszÁllandó időhiánytól szenved?

Úgy gondolja, hogy egyre több megoldhatatlannak tűnő problémája van családi életében, a pénzügyi helyzetükkel kapcsolatban, vagy a munkahelyén?

 • Vagy valami más dolog miatt érzi úgy, hogy kezdenek összecsapni a feje felett a hullámok?
 • Azt veszi észre, hogy egyre több dolog idegesíti, vagy talán már fáj is valamije?

Sok mindenre vágyunk. Sok dolgot szeretnénk egyszerre elintézni. Rettentően felgyorsult az életritmusunk. Ez már önmagában is feszültségeket okoz az életünkben.

Mindenki kerül stresszhelyzetbe, nemcsak Ön. A kérdés, hogy meg tudja-e oldani élete stresszhelyzeteit. Minden stresszes helyzetnek üzenete van. Az az üzenete, hogy azzal a szituációval foglalkozni kell, hogy legközelebb másképp érezzen, másképp reagáljon abban az adott helyzetben.

Stressz szindróma sújtja?

Ha úgy érzi, hogy túl sokat stresszel, aggódik, és gyakran érzi úgy, hogy nem tudja megoldani a problémáit, vagy túl sok az Önre váró feladat, akkor minden bizonnyal.

A stressz elsősorban a nőket veszélyezteti

A túlzott stressz XXI. századi civilizált életünk velejárója, mégis elsősorban a nőket érintő probléma. Talán azért is, mert empatikusabbak, és természetükből adódóan hajlamosabbak mások problémáit is sajátjukként kezelni. Egyébként is hajlamosabbak többet rágódni egy-egy nehezen megoldandó feladaton vagy problémán.

Az is tagadhatatlan azonban, hogy a nőknek szerepükből adódóan is több teher nyomja vállukat. Egyszerre kell magas szinten megfelelni a munkahelyen és otthon, a családi életben is. A háztartás ügyes-bajos feladatainak a megoldása is elsősorban a nők feladata. Bármilyen mértékben is besegítenek mai modern háztartásainkban a férjek az egyes feladatok elvégzésében, a felelősség a feleségek, családanyák vállát nyomja elsősorban.

 • Legalábbis ritkán tapasztalható az, hogy a férj különösebben aggodalmaskodna amiatt, hogy elfelejtett felporszívózni a lakásban. Az sem okoz neki depressziót, ha a napi háromszori alapos szellőztetésből 1-1 valami miatt kimarad a napirendből.
 • Amíg nincs különösebb baj, addig a férj nem aggodalmaskodik igazán. A feleség viszont joggal érzi úgy, hogy ha így megy tovább, akkor idővel egyre kevesebb segítséget fog kapni az otthoni munkák elvégzésében, és egyre több teher nehezedik majd az ő vállára. Ennek a gondolata pedig már önmagában is alkalmas arra, hogy stresszelje őt.
 • Önnek mi a tapasztalata erről?

A stressz azonban nem csak negatív jelenség.

A stressz jó egy bizonyos mértékig

De milyen mértékig?

 • A pozitív stressz segít nekünk, és javítja teljesítőképességünket. A versenydrukk nagyobb teljesítményre sarkall bennünket.
  • Szövetségesünk különféle problémák megoldásában.
  • Vészhelyzetekben is segít.
 • A negatív stressz azonban már túl sok a jóból. Főleg akkor, ha túl hosszú ideig ér bennünket. Túlzott feszültséget jelent túl hosszú ideig, és ennek már káros hatásai lehetnek egészségünkre és kapcsolatainkra is.
 • Azt érzi Ön is, hogy rosszabb lett a kapcsolata a környezetében lévő emberekkel, nehezebben ért szót másokkal? Vagy az egészsége kezdett el rakoncátlankodni?

Ha a stresszes helyzet átmeneti, akkor viszonylag könnyen túlteheti magát rajta. Ha lereagálja, akkor sincs gond. Ha azonban ezekben a feszültséget okozó helyzetekben uralkodnia kell magán, és nem törhet ki, akkor már a tartalékait meríti.

Tartós stressz hatáshoz is képes alkalmazkodni a szervezete, de csak egy darabig. Egy ponton túl egyszerűen kimerül. Ezért valamit tenni kell az idegesség ellen.

Mik lehetnek a krónikus stressz tünetei?

A stressz tünetei sokfélék lehetnek, és sokszor nem is könnyű felismerni őket. Legfőképpen persze azért, mert állandóan ott vannak az életében, és már szinte fel sem tűnnek:

 • Állandó időzavar, idegesség, depresszió
 • Kialvatlanság és egyéb alvási problémák
 • Rendszertelen étkezés miatti emésztési problémák
 • Gyakran jelentkező súlyproblémák a rendszertelen étkezés és az állandó idegfeszültség miatt
 • Egyre gyakoribb gondolkodási és memóriazavarok
 • Autoimmun betegségek megjelenése
 • Szív és érrendszeri betegségek megjelenése

Láthatja tehát, hogy az állandó időzavarban élés, az, hogy gyakran érzi úgy, hogy összecsapnak a feje felett a hullámok, idővel súlyosabb panaszokhoz is vezethetnek. Az, hogy még a dolgait sem tudja rendesen elvégezni, nemhogy magára legyen egy kis ideje, és törődjön kicsit többet magával nem az önzés kifejezője, hanem testi és lelki egészsége megőrzésének az eszköze.

Ha a munkahelyi stressz bántja, akkor nincs egyedül

 • stresszkezelésA teljesítménykényszer, a határidők szorítása, az állandó időhiány, a munkatársakkal való konfliktusok, a főnök-beosztott viszony feszültségei, a különféle érdekek, elvárások és teljesítmények közötti feszültségek állandó veszélyhelyzetet jelenthetnek.
 • A munkakörnyezet problémái és a nem megfelelő munkakörülmények is folyamatos feszültségforrások.

Önnek mi okozza a legnagyobb feszültséget a munkájában?

A munkahelyen megélt stressz már egy okozat, tehát a legjobb a megoldást megtalálni. Gondolná, hogy a megoldás a múltban található, anélkül, hogy bárkit okolni kéne? A múltban megélt sérelmekben, megélt érzésekben és gondolatokban. Érdemes ezzel foglalkoznunk, hogy újra és újra ne azokat a köröket fussa évekig.

Hatásos technikák a munkahelyi stressz ellen

 1. munkahelyi stresszPróbáljon egyszerre csak egy feladattal foglalkozni. Még akkor is, ha úgy érzi, hogy sok dolga van.
 2. Készítsen napirendet fontossági sorrend alapján! Tartsa magát ehhez. Minden reggel gondolja végig fő feladatait, és erről írjon egy listát, amely iránytűje, de nem rablánca lesz a nap folyamán.
 3. Próbáljon jó kapcsolatot kialakítani közvetlen munkatársaival. Ismerje meg jobban őket, és ehhez beszélgessen velük ne csak a munkáról.
 4. Öntsön tiszta vizet a pohárba. Ha problémája van valamelyik munkatársával, akkor ezt ne fojtsa magába. Igyekezzen minél hamarabb tisztázni a helyzetet.
 5. Ha ideges, akkor igyekezzen tudatosan lassítani a légzését. Ezzel azt az üzenetet küldi az idegrendszerének, hogy nyugi, nincs vész, megnyugodhat. Azonnal higgadtabban látja majd a helyzetet.

Mit gondol?

 • A napi munkájában segíteni fognak ezek a technikák?
 • Melyiket kezdi el használni azonnal?
 • Vagy kérdése van még, és szeretne tisztábban látni stressze kezelésében? 
 • Munkanapokon reggel 8-tól este 8-ig hívja a +36-1-269-2946-os telefonszámunkat, és munkatársunk igyekszik válaszolni Önnek.

Úgy érzi, állandó stresszben él?

Ha túl sokat (esetleg állandóan) stresszel, akkor ez lelki állapotán kívül vérnyomásától a vércukorszintjén át a testsúlyáig sok mindenre hatással lehet. A megfelelni akarás szorításában kialakulhatnak, illetve felerősödhetnek olyan pótcselekvések, egészségkárosító szokások, mint az alkoholfogyasztás vagy a dohányzás ezek minden testi, lelki és társadalmi következményével együtt.

 • A stresszen kívül Ön is szenved ezek valamelyikétől?

Stresszmentes életre vágyik?

 • Hajlandó tenni ezért? Megéri.

Mit tehet stressz ellen?

Ha stresszes panaszaival a háziorvosához fordul, akkor tapasztalat szerint orvosa a tüneteit fogja kezelni, csillapítani. Felír 1-2 gyógyszert, és ellátja néhány jó tanáccsal arra vonatkozóan, hogy mit tegyen. Arra azonban már nem fog kiterjedni a figyelme, hogy abban is segítsen Önnek, hogy hogyan szakítson ezek betartására időt egyébként is túlfeszített napi mókuskerekében.

Ha pedig valamijére különösebben panaszkodik, és lelkiismeretes a háziorvosa, akkor még szakorvosi vizsgálatra is el fogja küldeni. Ez jó dolog gondolja, hisz orvosa a gondját viseli, de mégsem olyan jó dolog, ha alaposabban végiggondolja.

 • A szakorvosok ugyanis specialisták, akik nagyon sok ismeretet halmoztak fel arról a testrészünkről, amelyikkel éppen foglalkoznak, de vajmi keveset tudnak éppen Önről, akit pedig meg kellene gyógyítani. Ugyanis, amikor Ön valamijére panaszkodik, akkor egyáltalán nem biztos, hogy a tünetek abban a testrészében jelentkeznek, amelyik a problémának a forrása is. A helyzet azonban sokszor még ennél is rosszabb a szervek gyógyítására szakosodott specialistákkal.
 • Ugyanis a betegségek sokaságának, különösen a felfokozott, rohanó életmódunkból származó panaszok jelentkezésének nem szervi okai, hanem lelki, pszichés okai, kiváltói vannak.

Az ilyen esetekben pedig nem a tüneteit megjelenítő szerveit kell kezelni, hanem tüneteinek a kiváltó okát kell felismerni, és ezt hatásosan kezelni, kiiktatni az életéből azért, hogy tünetei is megszünjenek.

Kezelésekor mi következik ebből?

 • Lelki okokra visszavezethető panaszainak a kiváltója tehát a múltjában, követett életmódjában, viselkedési és étkezési szokásaiban van, nem pedig tünetei jelentkezési helyében és súlyosságában.

Sajnos ki kell mondanunk azt, hogy lelki okokra viszavezethető tüneteinek hatásos kezelésében a nyugati típusú orvoslás a maga tüneti kezelésével teljes tévúton jár. Emellett pedig a tünetek elnyomására irányuló megoldási kísérleteivel, nemhogy segítené panaszai megszüntetését, hanem még veszélyezteti is egészségét a felírt gyógyszerek mellékhatásaival.

Stressz ellen mi lehet a megoldás?

A tüneti kezelés helyett a tüneteket kiváltó stresszorok felismerése és életéből való kiiktatása lehet a megoldás panaszai megszüntetésében.

 • Ez persze nem olyan egyszerű, mint felírni 2-3 féle gyógyszert, és napjában háromszor lelkiismeretesen bekapkodni egy kevés vagy bőséges folyadékkal.
 • Ez bizony a legtöbbször életmódjának a módszeres elemzését, és átalakítását igényli. Ezzel csökkentheti a stresszforrások számát életében.

mit tehet a stressz ellenA stresszelős helyzeteket azonban nem kerülheti el. Mivel nem bújhat ki a saját bőréből, és nem menekülhet el a saját élete elől, ezért meg kell tanulnia olyan stresszkezelő technikákat, amelyekkel az óhatatlanul jelentkező feszült helyzeteket is hatásosan tudja kezelni. Vagyis ebben az esetben nem a stresszes helyzetet kerüli el, hanem amikor felmerül egy nehéz helyzet, akkor kezeli azt. Azonnal, különösebb feszültség és aggódás nélkül, hatásosan és eredményesen.

Mi okozza a stressz kezelés nehézségét?

A nehézséget az okozza, hogy nincsenek mindenki által univerzálisan használható hatásos stresszkezelő technikák. Stresszkezelő techikák vannak, amelyek egyeseknél működnek, másoknál viszont nem. Nagy baj azonban nincs, mert másoknál más stresszkezelő technikák működnek.

Mi lehet a megoldás?

 • A megoldás az, hogy érdemes megtanulnia ezek közül a technikák közül minél többet, de néhányat mindenképp, és ezek ismeretében kikísérleteznie, hogy Önnél az egyes helyzetek kezelésére melyik lehet a legjobb.
 • Ha pedig erre már rájött, akkor a továbbiakban már ezekben a helyzetekben ezeket kell majd alkalmaznia. Ugyanis az Önnél láthatóan működő technikával egyre gyorsabban és egyre eredményesebben lesz képes kezelni a korábban még kezelhetetlennek tűnő stresszes helyzeteket az életében.

Pszichoszomatikus betegségek sorát kockáztatja, ha nem kezeli a stresszt

A stresszes helyzeteknek a kezelése az Ön jól felfogott érdeke is, ugyanis egyre több súlyos és kevésbé súlyos betegségről derül ki, hogy a folyamatos stressz illetve annak fel nem dolgozása előbb-utóbb megbosszulja magát, és a szervezete jelez. Ha a korai jeleket nem hajlandó felismerni, akkor szervezete továbbmegy, és a kezdeti kisebb-nagyobb jelek után testi tüneteket produkál azért, hogy még hathatósabban figyelmeztesse Önt.

Melyek a jól ismert pszichoszomatikus betegségek, amelyeknek kezdetben csak apró jeleit észleli, de ha ezeket nem veszi észre, akkor súlyos betegségekké válhatnak:

 • gyomorégés és a különféle gyomorfekélyek, irritábilis bél szindróma,
 • asztma és az egyéb krónikus légúti betegségek, különféle allergiás panaszok
 • magas vérnyomás
 • rheumatoid arthritis, közismertebb nevén ízületi gyulladás
 • pajzsmirigy túltengés, a pajzsmirigy túlműködése

Ezek mind-mind olyan komoly testi tünetekkel is járó panaszok, amelyek kialakulásának a hátterében bizonyítottan lelki, pszichoszomatikus okok állnak. Tehát röviden:

 • Kezeletlen, stresszes életmódjának folytatásával ezen betegségeknek a kialakulásával számolhat.
 • Mit gondol? A felsoroltak közül Önt melyik fenyegeti a legjobban?

Ezek a betegségek azonban már nem 1-1 szerv, hanem az egész szervezetnek a betegségei. Kezelésükhöz tehát az egész szervezetet, az egész embert vizsgálni kell. És nemcsak testi mivoltában, hanem lelki, pszichoszomatikus összefüggéseivel együtt.

Ez a holisztikus gyógyítás lényege, amikor nem pusztán a tüneteket produkáló testrészt, szervet kezeljük tünetileg, hanem az egész embert, testi-lelki mivoltának egységeként kezeljük, és panasza kiváltó okának a felismerésével, és ennek a megszüntetésével teremtünk egyensúlyt.

 • Ugyanis az egészség hosszú távon nem a betegségek hiányát jelenti, hanem a test és lélek harmónikus egyensúlyát.

Térjen észhez még időben, és kezelje az életét megkeserítő stresszt!

Ha nem ezt teszi, és nem kezeli a stresszt, akkor valójában csak két dolog kérdéses az életében:

 • Ezek közül a betegségek közül melyik fog egyre súlyosabb panaszokat okozni Önnek?
 • Ezek az egyre súlyosabb panaszok és tünetek mikor fognak jelentkezni Önnél? 1 év múlva, 2 év múlva? Vagy ha szerencséje van, akkor csak 5 év múlva?
  • Persze nem biztos, hogy ezt az 5 éves jelentkezést szerencsésnek nevezném, mert ekkor már lehet, hogy olyan súlyosak lesznek a panaszai, hogy sokkal nehezebb lesz akkor már bármit is kezdeni velük.

Kezelje tehát a stresszt életében, hogy megelőzhesse ezenek a súlyos betegségeknek a kialakulását.

Stresszoldás önerőből

Figyeljen oda magára, a stresszes helyzetekre, és azok kezelésére! Ekkor lehetősége van arra, hogy ne egészségét károsító módon, hanem más módszerekkel oldja meg azokat a nehéz helyzeteket, amelyekkel életében szembe kerül.

 • rendszeres mozgásHa önmaga jobb megismerésével megérti esetleges rossz szokása okát, akkor máris lehetősége van arra, hogy változtasson korábbi életvitelén.
 • Ehhez jó módszer lehet az is, ha naplót vezet, és felírja, hogy az Önt ért hatásokra miként reagál. Ezek nagy segítséget jelentenek majd a megoldás megtalálásában.
 • A mozgás is gyógyír lehet a stressz ellen. Edzett teste ugyanis ellenállóbb lesz nemcsak a nagyobb testi, hanem a nagyobb lelki megpróbáltatásokkal szemben is.
  • Egy kiadós séta,
  • futás, kerékpározás vagy
  • úszás nemcsak kellemesen elfárasztja, hanem meg is nyugtatja.
 • Testi-lelki egyensúlyának visszanyeréséhez valamilyen relaxációs technika elsajátítása, és rendszeres végzése is megoldás lehet. Ezzel azt fogja elérni, hogy nem reagálja majd túl a nehéznek tűnő helyzeteket. Elérheti azt, hogy a stressz forrására ne problémaként, hanem megoldandó feladatként tekintsen.
 • Szakembertől is segítséget kérhet. Remek módszer stressz ellen a kineziológia, a Theta Healing, a Bachl virágterápia, a talpmasszázs, esetleg egy frissítő masszázs.

A problémáikat sikeresen megoldók néhány egyszerű szabályt igyekeznek betartani:

 • stresszkezelés eredményesenHa bármilyen stresszt okozó helyzetbe kerülnek, akkor a problémán való rágódás helyett a megoldáson gondolkodnak.
  • Önnél is használható stresszoldó megoldás lehet ez?
 • A helyzet kezelésére különféle változatokat dolgoznak ki, és ezeket értékelve választanak a lehetőségek között.
  • Az Ön problémáinak megoldásakor is eredményesen használhatja ezt?
 • Ha elakadnak, akkor segítséget kérnek. Azoktól, akiknek tapasztalatuk van az adott probléma kezelésében, akikben megbíznak, akikre számíthatnak. Akár a legnehezebb helyzetben is, mert ismerik és megértik őt. És biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb tudásuk és szándékuk szerint segíteni akarnak, hátsó szándék nélkül.
  • Ön kitől tud segítséget kérni?
  • Különböző helyzetekben kikhez tud bizalommal fordulni?
 • Nem halogatják az elkerülhetetlen változtatások végrehajtását.
  • Ön is eredményesebb lehet, ha megpróbálja leküzdeni a halogatást?

Most talán azt mondja, hogy azért nem ilyen könnyű ám a stresszoldás. El sem hiszi most nekem, hogy nem kell túl bonyolítani. Az első lépést kell megtennie, hogy a megszokott életébe valami újat teremtsen, amit eddig nem tett, utána jön a többi is, mert felismeri, hogy ez kellemes, örömet nyújt a mindennapjaiban.

Stressz ellen természetesen

Sokszor nem könnyű a fenti szabályokat követni, hisz amikor stresszes helyzetbe kerül, akkor már eleve türelmetlen. Ilyenkor bizony nehéz higgadt fejjel, átgondoltan cselekedni, és például lépésről lépésre végigmenni a stresszoldás folyamatán. Ráadásul a stressznek különböző okai lehetnek, és ezek ellen különböző módon célszerű védekeznie. Ha nincs elég türelme az ilyen helyzetekben, és úgy érzi, hogy nincs elegendő ismerete ahhoz, hogy válasszon a különböző stresszoldási lehetőségek között, akkor érdemes kihasználnia néhány lehetőséget.

 • Pl. különféle relaxációs technikák közül az Ön számára eredményessel elérheti, hogy megnyugodjon. Így képes lesz higgadtabban átgondolni a helyzetét, és jobb eséllyel tud választani a különböző lehetőségek közül.
 • A sikeres megoldáshoz a stressz forrását kell megszüntetnie. Ehhez már célszerű lehet szakember segítségét kérni. Ha közösen feltárják problémája okait, akkor a feloldáshoz olyan önsegítő technikát tudnak választani, amely eredményesen segíti majd a stressz kezelését. Ha pedig ez valamilyen okból már nem lehetséges, akkor helyzetének az elviselése és elfogadása is csökkenti a stresszt.

Nórinak segített már Csilla

„Drága Csilla! Fantasztikus volt ez a « nagy utazás » amit átéltem Veled. Rádöbbentem,hogy mennyire alárendeltként, kislányként viselkedem, és mennyire meg akarok felelni mindenhol és mindenkinek, félretéve azokat a csodálatos lehetőségeket, amiben a saját boldogságomat találhatnám meg, és kibontakoztathatnám az énemet.

Kiszolgálom, tartom a családomat, miközben összeroskadok a súlytól, és a terheket cipelve fizikai fájdalmaim vannak. Szeretett halottaimat sem tudtam elengedni, csak most a te segítségeddel.

Hihetetlenül könnyűnek érzem magam, mióta felszabadítottad bennem ezeket a görcsöket, és sikerült új útirányt változtatnom, önbizalommal feltöltődve a boldogság felé. Köszönöm Csilla."

Jázmin változásai is beszédesek

„Az oldások és a megerősítések segítettek abban, hogy magabiztosabb és határozottabb lettem. Megszabadultam a belső gyötrődésektől.”

Kata az életet választotta és a megoldásokat

„Ahogy egyre jobban megismerem magam, felismerem, hogy sokkal többre vagyok képes, és megvalósíthatom önmagam, a vágyaim, a céljaim. Korábban pedig véget akartam vetni az életemnek, nem találtam a helyem a családomban, a világban. Most pedig! Kinyíltak előttem a lehetőségek kapui, és végre be merek lépni. Ezt választottam, és sokkal jobb választás ez. Boldog vagyok.”

Ön mitől gyötrődik? Milyen nehézséggel küzd? Mit tesz ellene?

 • Komoly problémánál nem biztos, hogy célravezető az önsegítéssel próbálkozni.
 • Ne legyen beoltva stresszoldás ellen. Célszerű szakemberhez fordulni.

Gazsó Csilla kineziológus, Theta Healing® konzulens stresszoldó kezeléseinek menete

Az első alkalommal röviden elmondja a problémát / problémákat, amivel felkeresett engem.

A következő kérdésekre mindenképp számíthat:

 • Mióta vannak meg a panaszai?
 • Van-e konkrét tárgya a stresszének?
 • Van-e kiváltó tényező, vagy élethelyzet, amiben most benne van?
 • Esetleg indokolatlannak tartja a stresszét? Úgy érzi, hogy ok nélkül túlreagálja a dolgokat?
 • Hogyan éli meg ezt? Tud aludni?

Megbeszéljük, milyen célokat, milyen változásokat szeretne elérni a mindennapjaiban, és már kezdjük is az oldást.

 • kineziológiai oldásA kineziológia, a Theta Healing ® segítségével hatékonyan tudunk együtt dolgozni. Máris oldjuk a stresszt, és folyamatosan szedjük le a rétegeket. A konzultáció során megtaláljuk, rálátunk arra, mi tartja fent a stresszes állapotot Önnél. Közvetlen személyiségem segít Önnek, hogy felszabadult tudjon lenni a találkozásaink alkalmával.
 • Kineziológusként izomtesztet alkalmazva keresem meg azokat a korokat, amikor valamilyen stressz reakció játszódott le. A sejtjei sejtmemória szinten mindenre emlékeznek, ami Önnel történt a fogantatástól a jelenig. Az izmai vezetik az információt és az izomjelzéssel megtudjuk, mikor történt legkorábban a már megélt stressz.
 • A teste bármilyen eldugott helyén lévő stressz reakció hatással van az egész rendszerre, és ha nem oldódik az élethelyzet, nem szűnik a feszültség, akkor a stressz valahol a testben megreked, és ott egy folyamatos feszültséget okoz. Gondolom, Ön is ismeri azokat a kifejezéseket, hogy gombóc van a torkában, vagy görcsbe rándult a gyomra, stb.
  • Nem is gondolná talán, hogy a stresszt az izmok, szalagok, bélfal, porckorongok, ízületi folyadékok is képesek tárolni. A kineziológia segítségével ezeket a területeket keresem meg a testében. Azokat a területeket, ahol a stressz elraktározódott. Mert mindig van egy kedvenc hely, amely útját állja az öngyógyító folyamatoknak, ezáltal megbetegíti a testet.
 • kineziológiai oldalKineziológiai izomtesztekkel keresem meg testében a stressz helyét. Megnézzük, hogy mi okozza a feszültséget az adott területen, és mi az, ami ellenáll a stressz oldódásának. Mindez kényelmesen, a meridiánokon, az energiarendszereken keresztüli áramlást vizsgálva.
  • Önnek meg sem kell szólalnia, mert a teste beszél majd Ön helyett, az izomteszteken keresztül.
 • Miután az összes stresszpontot felfedeztem, majd oldottam azokat, mutatok Önnek néhány egyszerű stresszkezelő gyakorlatot (pl. relaxációs technikákat).
 • Ezt követően esszenciák alkalmazásával tovább erősítjük a nyugodt állapotot.
  • Önnek ekkor sincs feladata, mert a Bach virág, Maui virág esszenciái segítenek elűzni a stresszt, és megerősítik nyugodt állapotát.
 • Feladata a kezelést követően lesz, mert az otthon elvégzett megerősítő gyakorlatokkal még tovább tarthatja fenn az elért eredményt.
  • Ezeket az elért eredményeket megerősítő otthoni gyakorlatokat megmutatom Önnek.
 • Segítek abban is, hogy milyen életmódbeli változtatásokat érdemes beillesztenie mindennapi életébe.
  • Ezek olyan életmódbeli változtatások, amelyekkel a jövőben kezelni tudja azokat a stresszes helyzeteket, amelyek kiváltották Önnél a stressz reakciókat.

Talán még időben van. Talán még nem lesz késő

 • Szeretné megelőzni a gyomorfekélyt, a magas vérnyomás kialakulását vagy pajzsmirigye túlműködését?

Stressz kezelése tabletták helyett Önre szabott oki kezeléssel

Elkezdené stresszmentes életét Gazsó Csilla kineziológus, Theta Healing konzulens segítségével?

 • Gazsó Csilla kineziológus, Theta Healing konzulensStresszmentes napok, hetek, hónapok és évek sokaságára vágyik?
 • A stressz eredményes kezelésére előzetes bejelentkezés alapján szeretettel várja Önt Csilla.
  • "Nóri, Jázmin, Kata és a többiek után segíthetek Önnek is stressze leküzdésében, a gyomorfekély, magas vérnyomás, pajzsmirigy túlműködés és társainak a megelőzésében?"
  • "Hogy az évek múlásával Önnek is csak a szeme körül szaporodjanak a ráncok és ne a homlokán :)"
 • Munkaidőben hívja a +36-1-269-2946-os telefonszámunkat.
 • Vagy töltse ki az űrlapot.
 • Az űrlapon adja meg nevét és telefonszámát! Kollégánk rövidesen visszahívja Önt, és a konzultáció után életmódja átalakításával megszabadul a stressztől.
 • A stressz kezelése olyan mellékhatások nélküli recept, amit egyesek soha nem váltanak ki. Ön ne kövesse el ezt a hibát. Helyette kérje a belépőt stresszmentes életéhez.

Gyógyulásához kérjen információt most, mert egészsége a legdrágább kincse, és így tudunk segíteni

Az Ön neve*:
E-mail címe*:
Telefonszáma*:
Üzenete*:
Ellenőrző kérdés *: (Mi Magyarország fővárosa?)
 

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. 1 munkanapon belül visszahívjuk.