Harmónia Centrum
Eljön hozzánk az egészségéért?
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...

Varga Noémi gyógymasszőr, japán és svédmasszőr

Varga Noémi gyógymasszőrEgészen kiskorom óta érdekel az Ember és az Élet. Egyik első könyvem, amit én választottam magamnak még óvodás koromban a "Nézd, milyen az emberi test" címet viselte.

Már ekkor tudhattam volna, hogy gyógyítással szeretnék foglalkozni, de a pályaválasztás gondolata komolyan csak gimnázium vége felé érintett meg.

Biomérnökből gyógymasszőr

18 évesen még csak azt tudtam, hogy valamiféle olyan hasznos tevékenységet szeretnék folytatni, ami a gyógyítással kapcsolatos és sok emberen segít, de az orvosi pálya nem merült fel bennem. Így lettem biomérnök, mely az orvosbiológiai kutatásoktól a környezetvédelmen keresztül az élelmiszeriparig rengeteg, az élettel és az életminőséggel szorosan kapcsolódó területet magában foglal.

Valódi helyemet mégsem találtam meg benne. Tanulmányaim során ráébredtem, hogy én olyan módon szeretném segíteni embertársaimat, amely által közvetlen kapcsolatban vagyok az egyes személyekkel.

Közvetlenségem, kapcsolatteremtési képességem, valamint az emberek iránt érzett szeretet, kíváncsiság, figyelem és megértés működtetésének és kamatoztatásának lehetőségét a masszázsban találtam meg, és egy kétéves tanfolyam által kezdtem magasabb szintre emelni.

Egy rövid svédmasszázs kurzust még az egyetemi éveim alatt elvégeztem csupán érdeklődésből, gyakorlati lehetőséget pedig a család és az ismerősök jelentettek.

A két éves tanfolyamot megelőző években kezdtem el keleti filozófiát tanulni, mely az embert test-lélek-szellem hármasaként tekinti, és rámutat a természettel való kapcsolat és harmónia fontosságára. Mind itt, mind a masszázs tanulmányaim során kiemelkedő szerepet kapott az a szemlélet, mely szerint gondolati-érzelmi világunk milyen erőteljes hatással van mindennapi döntéseinkre, helyzetfelmérésünkre és szokásainkra. Arra is rájöttem, hogy az önmagunkkal, embertársainkkal és a világgal való kapcsolatunkért milyen nagy felelősséggel tartozunk, már csak azért is, mert ezek határozzák meg testi-lelki egészségünket.

Mestereimnek hála ebben a rendszerben olyan teljességet találtam, amelyről a kezdetektől fogva éreztem, és tartom most is, hogy a gyógymasszázzsal személyiségemhez illeszkedve a lehető leghatékonyabb módon tudok segíteni a hozzám fordulóknak.

Hálásan köszönöm Mestereimnek azt a sok tudást, türelmet, támogatást, alázatot valamint a szakma és a tanítás iránti szeretetet, amit a képzés során tanúsítottak.

Nagyon hálás vagyok azoknak a hozzám közel álló embereknek, akik a legkülönbözőbb tanításokkal így vagy úgy támogattak abban, hogy végre megtaláljam az Utamat, és el is kezdjek járni rajta. Azon dolgozom, hogy Utam Önt is meggyógyító állomásain minél messzebbre jussak.

Köszönöm a Harmónia Centrum vezetőségének, hogy lehetőséget biztosítanak gyógymasszőr pályafutásom megkezdésére, valamint kollégáimnak, hogy szakmailag és emberileg is számíthatok rájuk.

Miben tudok Önnek segíteni a Harmónia Centrumban?

Ha gyógyulni és életén változtatni szeretne, akkor várom Önt szeretettel:

  • frissítő svédmasszázs kezelésre,
  • japán masszázsra,
  • beszűkült izmainak ellazítására,
  • ízületei mozgásterjedelmének növelésére / visszaadására,
  • gerinc panaszaira, hát és derékfájdalmainak csökkentésére,
  • szervei vérellátottságának, így működésüknek javítására,
  • lelki blokkok oldására.
Eljön hozzám a Harmónia Centrumba testi-lelki békéjéért és gyógyulásáért?