Harmónia Centrum
Eljön hozzánk az egészségéért?
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...

Kineziológus állás Budapest V. kerületében

Milyen egy jó munkahely Ön szerint?

A miénk ilyen:  Tiszta, rendezett, barátságos környezetbe lépünk be, mert mindannyian nap, mint nap teszünk érte. Fontosnak érezhetjük magunkat a szolgáltatói munkában, mert számos vendég számít Ránk, és hálás a gyógyulásért, amiben segítünk Neki. Lehetőségünk van tovább képezni magunkat, mert az új tudással is a kezelési hatékonyságot növeljük, a cég jó hírnevét emeljük. Fontosnak érezhetjük magunkat beosztottként is, mert a vezetőség ad a véleményünkre, nyitott a kommunikációnkra, nem csak szakmai kérdésben.

Rugalmas a szabadidőnk, mert egymásra figyelemmel alkotjuk meg a beosztást, és vész esetén is egymás segítségére vagyunk. Munkaidőn túl is szánunk időt a kikapcsolódásra, együtt töltött időre.

Sosem unalmas! Hogyan is lehetne az egy belvárosi, nyüzsgő egészségügyi centrum, ahol tettrekész gyógyítók és változatos problémákkal érkező vendégek dolgoznak együtt?

Felkeltette az érdeklődését ez a hely? Szeretne nálunk dolgozni?

Budapest Belvárosában működő gyógyászati centrumunkba KINEZIOLÓGUS-TERMÉSZETGYÓGYÁSZT keresünk

Olyan szakképzett, és további tudásra szomjazó, szakmai tapasztalattal rendelkező kineziológus-természetgyógyász munkatársat keresünk, aki képes változatos panaszokkal érkező vendégeink ellátására, velük határozott, informatív, empatikus, kedves hangvételű kommunikációra, pontos szakmai adminisztrációra; aki a jelenlegi tevékenységkör alapos megismerése után annak bővítésében is partner, és aki szívesen vesz részt a cég szakmai marketingjének erősítésében.

Elvárt eredmény:

A megnövekedett betegforgalom kezelésében hatékonyan közreműködő, alkalmazkodóképes, csapatunkba bele illő kineziológus-természetgyógyász kollégát vagy kolléganőt keresünk, aki a szolgáltatást igénybe vevők érdekeit tartja szem előtt.

A gyógyító odafigyelés, a beteg ember igényeinek korrekt felmérése, a megfelelő felvilágosítás a javasolt terápiákról nálunk alapvető követelmény.

Az új kineziológus-természetgyógyásszal szemben elsődleges elvárás, hogy a betegekkel kedvesen, udvariasan, empátiával foglalkozzon, a vendéget meghallgatva a fő panasza mellett egyéb problémáira is megoldást javasoljon, minden elérhető eszközt igénybe véve a páciens életminőségének emelése, és elégedettsége érdekében.

Úgy gondoljuk, hogy az új munkatárs csapatban dolgozva, és ennek előnyeit kihasználva, de kellő önállósággal és kreatív javaslatokkal, megoldásokkal, a korábban tanultak és tapasztaltak felhasználásával álljon a gyógyítás, rehabilitáció és nem utolsó sorban a megelőzés szolgálatában, a hozzánk fordulók érdekeit messzemenően figyelembe véve.

A kineziológus-természetgyógyász feladatai:

 • Új vendégeink kezelési programjának kialakítása figyelmes állapotfelmérés alapján.
 • Kezelésekre egyénenként felkészülni, és a kezelést minőségi színvonalon lefolytatni.
 • Különféle, a kezeléssel kapcsolatos életmódtanácsok, otthoni teendők ajánlása, ismertetése a pácienssel.
 • A Harmónia Centrumban folyó gyógyászati tevékenységek megismerése után a kiegészítő kezelések ajánlása.
 • Kezelések adminisztrációja.

A munkavállaló maximálisan koncentrálhat a szakmai munkája minőségére, mert a munkaadó mindent biztosít számára:

 • A marketinget elsősorban a marketing felelős személyek biztosítják, ugyanakkor elvárt a velük való együttműködés, törekvés a cég hírnevének emelésére, a cég harmonikus működésének fenntartására.
 • Az ügyfélszerzést, tájékoztatást elsődlegesen a recepció biztosítja, ugyanakkor elvárt a velük való együttműködés, a besegítés a telefonos és személyes érdeklődők speciális szakmai kérdéseinek megválaszolásában.
 • A betegfelvételt és időpont adminisztrációt, a helyiség fenntartását és eszközök karbantartását a helyiség előkészítő és beszerzés felelős személyek biztosítják, ugyanakkor elvárt a velük való együttműködés.

Mit várunk el az új munkatárstól?

 • Szakirányú végzettség
 • Angol vagy más nyelvtudás előnyt jelent
 • Kedves, empatikus személyiség
 • Fiatal, dinamikus csapatunkba való beilleszkedés
 • Rugalmasság, alkalmazkodóképesség
 • Kreatív probléma megoldó képesség
 • Készség az önálló munkára, és a munkatársakkal való együttműködésre

Amennyiben alkalmazottként, megegyezés szerinti óraszámban, vagy vállalkozói szerződéssel szeretne nálunk dolgozni, jelentkezéshez küldje el fényképes önéletrajzát és motivációs levelét az allasharmoniacentrum@gmail.com e-mail címre!