Harmónia Centrum
Eljön hozzánk az egészségéért?
(+36-1)269-2946
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...

Reszegi Bettina csípő és könyökspecialista gyógytornász, fizioterapeuta

Ezért lettem gyógytornász, fizioterapeuta

Reszegi Bettina gyógytornász, fizioterapeutaMár a gimnáziumi éveim alatt sejtettem, hogy olyan hivatást szeretnék választani, amivel embereknek tudok segíteni. 2012-ben jelentkeztem a Debreceni Egyetem gyógytornász szakára, ahol 2016-ban szereztem meg gyógytornász, fizioterapeuta diplomámat.

Egyetemi éveim alatt már tudtam, hogy jól választottam, és ez az érzés az évek alatt egyre csak erősödik bennem. Szeretem a munkámat, és próbálom a szakmai tudásomat folyamatosan bővíteni.

Gyógytornász, fizioterapeuta gyakorlatom és tanulmányaim

2016 augusztustól 2017 szeptember végéig fekvőbeteg osztályon dolgoztam. Az itt töltött idő alatt a betegek ápolása és gyógytornáztatása közben empátiát, türelmet, kreativitást és önállóságot tanultam.

Időközben elvégeztem a Proprioceptiv Physiotape alap és haladó tanfolyamot. A kineziológiai tapasszal hatékonyabbá tudom tenni és ki tudom egészíteni a páciens egyénre szabott terápiáját.

2017 áprilisában elvégeztem a Katharina Schroth szerinti Háromdimenziós Scoliosis terápiát. Ezzel a módszerrel hatékonyan tudom kezelni a gerincferdülést, segítve ezzel sok gyermeket, és fiatal felnőttet tartása tudatos korrekciójában.

2017 szeptemberében jelentkeztem a Harmónia Centrumba azzal a céllal, hogy a szakmailag tudjak fejlődni. Úgy érzem, egy nagyszerű csapat része lettem.

2018 márciusában elkezdtem egy két éves manuálterapeuta képzést, és már ezzel a kezelési technikával is tudok segíteni bizonyos mozgásszervi problémákon.

Munkám során egyre több könyök és csípő problémával foglalkozom, és megszerettem ezeket a területeket. A legjobb szakmai tudásom szerint próbálok segíteni a könyök és csípő panaszokkal hozzám forduló vendégeknek.

Miben tudok Önnek segíteni a Harmónia Centrumban?

Várom Önt szeretettel:

  • lökéshullám terápiára,
  • Schroth terápiára,
  • Proprioceptiv Physiotape felhelyezésre,
  • egyéni és csoportos tornára,
  • speed fitness tréningre.
Eljön hozzám egészsége helyreállításáért és megőrzéséért a Harmónia Centrumba?