Harmónia Centrum
Eljön hozzánk az egészségéért?
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...

László Dániel sebkezelő

2014-ben végeztem OKJ-s ápolóként. Ápolóként mindig is team munkában foglalkoztam betegségek kezelésével és megelőzésével, az esetleges kiváltó okok időbeni felismerésével.

  • A kiváltó ok felismerése és megszüntetése ugyanis megszünteti a fájdalmat, a gyulladást, és panaszmentes életet biztosíthat az életmódját a szükséges mértékben átalakító hozzánk fordulónak.

Tanulmányaim és sebkezelés tapasztalataim az Ön fekélyes sebének eredményes kezeléséhez

Tanulmányaim befejeztével, 2014-ben azonnal munkába álltam a Szent Imre kórház Operatív Mátrix osztályán, ahol a fő profilok az érsebészet, sebészet és szeptikus sebészet volt.

  • Elég hamar elkezdtem ismerkedni az alsó végtag fekélyes sebeivel, és ezeknek a kezelésével.
  • Különösen nagy figyelmet fordítok azóta is a nem illetve nehezen gyógyuló sebek eredményes kezelésére.

2018 óta a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának Érsebészeti osztályán dolgozom, ahol tovább bővítem az ismereteimet az alsó végtagi sebeket kiváltó és fenntartó okokról.

Sebkezelés és sebgyógyítás a Harmónia Centrumban

2016 óta dolgozom a Harmónia Centrumban, ahol kifejezetten a nem illetve nehezen gyógyuló fekélyes sebek kezelésével és gyógyításával, későbbi kialakulásuk megelőzésével foglalkozom sebkezelőként.

Célul tűztem ki, hogy ne csak a kórházakban megszokott, olykor lassú kezelések révén gyógyuljon az Ön fájdalmas és hosszan elhúzódó kezelést igénylő fekélyes sebe.

Várom Önt nehezen gyógyuló fekélyes sebének eredményes kezelésére

  1. Diabétesz okozta nehezen, illetve nem gyógyuló vénás sebek tisztítása, fertőtlenítése.
  2. A lepedéktől, szennyeződésektől megtisztított sebek gyógyulásának elősegítése lökéshullám kezeléssel, valamint a sebgyógyulás megerősítése mezoterápiás mikroinjekciós kezeléssel.
  3. A mai kornak megfelő, eredményes gyógyulást biztosító sebellátással és a legmodernebb kötszerek használatával.
  4. A megfelelő kompressziót biztosító fásli felhelyezésével.

Minél hamarabb jön hozzánk, annál könnyebben, és annál gyorsabban tudunk Önnek segíteni.

Eljön hozzám nehezen gyógyuló sebe gyógyulásának beindításáért, meggyorsításáért, és sebe gyógyulásának segítését biztosító tanácsaimért?