Harmónia Centrum
Jöjjön vállfájdalom nélküli életéért >
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...
Főoldal / Vállfájdalom kezelése / Mitől fáj a vállam?

Fáj a válla?

 • Elfeküdte, megrándult, megerőltette, vagy talán huzatot kapott?
 • Mi állhat vállfájdalma mögött?

„Miért fáj a vállam?”

fáj a vállamMár erre a kérdésére sem olyan könnyű válaszolni. Hát még milyen bajban van az orvos, amikor fájdalma nem is pontosan beazonosított oka által kiváltott tünetekre próbál gyógyító kezelést találni :)

Vállfájdalma tüneteinek a feltérképezésekor nem egyszer kerülhet az orvos olyan helyzetbe, mint a jól ismert viccben. Talán Ön is hallotta már:

 • Doktor úr, baj van, megint nagyon fáj a vállam.
 • Ezt könnyen orvosolhatjuk. Tegyen rá éjszakára hideg borogatást!
 • De doktor úr, a múlt héten még meleg borogatást ajánlott!?
 • Na látja! Ebből is láthatja, hogy milyen gyorsan fejlődik az orvostudomány.

Mikor kell melegben tartani?
És mikor jegelni?

Viccbeli kollégánk egy jó poénnal azonnal feltalálta magát.

 • Ön viszont nem biztos, hogy boldog lenne attól, ha orvosa a kísérleti nyúl szerepét osztaná ki Önre, és mikor ezzel, mikor azzal a gyógymóddal próbálkozna.
 • Az sem valószínű, hogy fájdalmának kezelésével meg tudná várni az orvostudomány fejlődését. Talán csak akkor, ha vállfájdalma magától is elmúlik.

Mitől fáj a válla?

 1. Gondjai már éjszaka elkezdődhetnek. Alváskor pihennek és ellazulnak az izmai is, ezért a csigolyákat nem tartja szinte semmi. Alvása alatt a helytelen tartás miatt rossz helyzetben rögzülnek. Elfeküdheti a vállát, nyakát, karját.
 2. Ezek után talán azt gondolná, hogy felkel, és rendeződnek is ellazult izmaival kapcsolatos gondjai. Ez azonban nem így van. Ekkor kezdődnek csak igazán a gondjai. Napközben mindennapi elfoglaltságai helytelen testtartásra kényszeríthetik. Ebben a helytelen tartásban izmai megfeszülnek. A munkájához szükséges fejtartása különféle vállpanaszokat okozhat. Ilyen lehet az íróasztalnál végzett munka, vagy egy monitorra irányított tekintet.
 3. Az is lehet, hogy valójában nem is a válla fáj, hanem koszorúér problémája van.
 4. De ha a válla fáj, akkor vállfájását okozhatja izom vagy ínszakadás, vagy a vállízületet mozgató izomköteg (rotátor köpeny) sérülése is.
 5. Fájdalmában bűnös lehet a vállízületek kopása, vagy
 6. a vállát alkotó csontok meszes lerakódása, és
 7. krónikus gyulladás is.

Önt ezek közül melyik zárja vállfájdalma börtönébe? Mi okozhatja vállpanaszait, és ezeket hogyan lehet eredményesen kezelni?

Az Ön válla mitől fáj?

Többféle okból kialakult vállfájása eredményes kezelésére használhatja a szakorvos a lökéshullám terápiát. Ha nem kopás, hanem gyulladás okozza panaszait, akkor 10 éves tapasztalatunk alapján 80%-os eséllyel, 4-6 kezelés után válla újra panaszmentes lehet.

 • 10-ből 8 vállfájással kezelt betegünk panaszmentes lesz már a kezeléssorozat végére.
 • De ha nem, akkor is még hetekig felgyorsult ütemben gyógyulnak a szövetek, és szünnek meg a panaszai.
 • A javulás tartós lesz, mert a kezelések fájdalma okát, a gyulladást és a letapadást szüntetik meg, nem a tüneteket fedik el ideig-óráig.

Megnézi válla többezerszeresen bizonyított lökéshullám kezelését?

Miért annyira hatásos vállfájására a lökéshullám?

Azért, mert gyógyulása kapuját tárja szélesre fájó válla előtt.

Természetes gyógymód Mellékhatások nélkül

4-6 kezelés  80%-os eredményességgel a mozgás szabadságát adja vissza, és az egészséges ember felszabadult mosolyát rajzolja arcára

válla panaszmentességét adja vissza. Ha szeretne még többet megtudni válla lökéshullámmal való gyógyításáról, akkor itt nézze meg gyógyulása lehetőségét.

vállfájás kezelése lökéshullámmalVállfájdalma kezelése a mi életünkben 15 perc. Önnek viszont fájó válla gyógyulásában hónapok lankadatlan, felfokozott öngyógyulása

A 15 perces kezelések még heteken, hónapokon át tartó felgyorsult öngyógyulást indítanak el a vállában, és kitakarítják gyulladásos fájdalmát.

 • Felgyorsult vérkeringése az utolsó kezelés utáni hetekben is nagy tempóban szállítja a sejtekhez az éltető oxigént és a tápanyagokat, és a visszaútján pedig szállítja el a salakanyagokat. Ezzel a felfokozott ütemű szállítmányozással pedig lazítja a kóros letapadásokat, pusztítja a kórokozókat, szorítja vissza a gyulladást, és a feloldott meszes lerakódásokat és salakanyagokat is felgyorsult ütemben szállítja el a lökéshullámmal kezelt területről.
 • Nem a tüneteit nyomja el a kezelés, hanem a fájdalma okát, a sejtek tápanyag és oxigénhiányos állapotát, valamint a gyulladást számolja fel. Válla az utolsó kezelés utáni hetekben is gyógyul tovább, így közelítve a 100%-os panaszmentesség felé.

Ha a kezeléssorozat után betartja hasznos tanácsainkat, és megszünteti a válla fájdalmát kiváltó okot, akkor fájdalommentes vállat szerezhet magának évekre, évtizedekre, és a soha viszont nem látás ígéretét adjuk búcsúzóul.

 • Eljön hozzánk a válla fájdalmát kiváltó ok felkutatásáért és panaszmentességéért?

Szeretne újra vállfájdalom nélkül élni?

Panaszmentességéhez ismerje meg válla gyógyulásának lehetőségeit.

Dr. Szeles Flórián reumatológus szakorvosBejelentkezne konzultációra Dr. Szeles Flórián reumatológushoz válla panaszmentességének visszanyeréséért?

 • Munkaidőben hívjon minket a 06-1-269-2946-os számon! Egyetlen hívás, és munkatársunk tájékoztatja Önt vállfájása gyógyulásának esélyeiről.
 • Ha szeretne még több információt kapni fájdalommentességének lehetőségeiről, akkor töltse ki az űrlapot! Kollégáink visszahívják Önt.
 • Szeretne újra vállfájdalom nélkül élni?
 • Megtesz ennyit válla panaszmentességéért?

Gyógyulásához kérjen információt most, mert egészsége a legdrágább kincse, és így tudunk segíteni

Az Ön neve*:
E-mail címe*:
Telefonszáma*:
Üzenete*:
Ellenőrző kérdés *: (Mi Magyarország fővárosa?)
 

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. 1 munkanapon belül visszahívjuk.