Harmónia Centrum
Eljön hozzánk az egészségéért?
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...

Impresszum

ZEBA MED Kereskedelmi Kft.

A Harmónia Centrum honlapjának működtetését a ZEBA MED Kereskedelmi Kft.
(székhely: 1026. Budapest, Házmán utca 15. 1. emelet 5.; adószám: 13659532-2-41) végzi.

A weboldalt a Harmónia Centrum egészségügyi szolgáltatásainak internetes publikálására, és az érdeklődők széles körű tájékoztatására hoztuk létre. Az összeállított tartalmakat a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze. A honlapon olvasható anyagok azonban elsősorban ismeretterjesztő és tájékoztató jellegűek. Nem helyettesítik, és nem is helyettesíthetik a körültekintő kivizsgálást, és az orvosokkal való személyes konzultációt.

Zentai Ágnes a ZEBA MED Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója

Szerzői jogvédelem

A www.harmonia-centrum.hu honlapon elérhető minden anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Használatuk feltétele, hogy a weboldalra látogató internetező az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.

A ZEBA MED Kereskedelmi Kft. a weboldal bármely tartalmának, bármilyen módszerrel történő másolásával, terjesztésével és felhasználásával kapcsolatos jogot fenntart.

A ZEBA MED Kereskedelmi Kft. előzetes, de nem kizárólagos és nem átruházható felhasználási engedélyt ad ahhoz, hogy a honlap látogatója a honlapon megtalálható tartalmakat kizárólag saját személyes használat céljára a számítógépére letöltse, és ott megőrizhető formában rögzítse, illetve kinyomtassa. Arra azonban nem ad engedélyt, hogy a tartalmat harmadik fél számára bármilyen módon és formában hozzáférhetővé tegye.

A www.harmonia-centrum.hu weblapján található anyagokat kizárólag a ZEBA MED Kereskedelmi Kft. előzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részében módosítani, harmadik fél számára továbbítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságra hozni.

Honlapkészítés és tárhely üzemeltetés

Eastside Informatika Kft.
Székhely: 2040 Budaörs, Széles utca 13/1.
Telefon: 36-23-414-598
Fax: 36-23-414-598
E-mail: info@eastside.hu