Harmónia Centrum
A természetgyógyász segít
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...

Segít a természetgyógyász. Önnek is hasonló panasza van?

2019.06.05.

„10 éves vagyok, és azért jöttem a Csillához, hogy hatékonyan olvassak és helyesen írjak. Gyakorlatokat kaptam, és jobban olvasok, és a félelmeimet is sikerült többnyire legyőzni.
Práth Panni Sofia

2019.04.11.

„Benke Rita személyében egy csodálatos embert és fantasztikus szakembert ismertem meg! Mind a pajzsmirigytúlműködésemmel, mind a magas koleszterinemmel kapcsolatos problémám megoldódott az ő fantasztikus és hathatós segítségének köszönhetően! A személyisége, a szavai, a kezeiből sugárzó gyógyító energia mind-mind segített, hogy újra egészségesnek érezzzem magam! Szívből köszönöm Neki!
Vinczeffy Virág

2019.04.10.

„Gazsó Csilla kineziológus kezelt immár második alkalommal. Nagyon hatásos volt a kezelés lelki problémáim feldolgozásában és fizikai állapotom javulásában az alkalmazott tempó mindenképpen hatásos volt. Nagyon hálás vagyok!
Kovácsné Balogh Judit

2018.09.12.

„Szia Rita,
Azért nem jelentkeztem, és mentem újabb terápiákra még áprilisban, mert a lombik előtti hónapban összejött a baba! Pont május 2-án kezdtünk volna, de előtte nap pozitív lett a teszt. Most 23 hetes vagyok, lányunk lesz, és januárra várjuk!
Ölelés, Móniék

2018.08.30.

„Kedves Harmónia Centrum!
Itt nem csak profi kezelést kaptam Ritától, hanem nyugodtságot, lelki békét, mosolyt és megértést. Ez az a hely, ahol nemcsak a betegségedet, de a lelkedet is gyógyítják. Mindig szeretettel fogok visszagondolni az itt töltött időkre.
Szilágyi -Kajcsa Edit

2018.05.11.

„Kedves Rita!
A kezelések nélkül nem értem volna el, hogy a pajzsmirigy alulműködésem helyre álljon. Amikor bejelentkeztem hozzád a TSH értékem 30 körül volt, előtte az orvos is azt mondta, hogy az 1 tabletta 50mg Tenox nem lesz elég, ehhez képest az 5 alkalom végére a TSH 4,22 lett. Nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam az eredményt! Ahogy Te is mondtad, ez még nem jelenti azt, hogy minden rendben van , még dolgozni kell azon, hogy ez így maradjon, vagy jobb legyen, és a gyógyszert el tudjam hagyni. De biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog! Nagyon szépen köszönöm!Örülök, hogy megismerhettelek!
Szeretettel: Bors Adrienn

2018.03.02.

„Kedves Rita!
Mindig örömmel vártam a találkozás napját. Nagyon jól esett a beszélgetés és a talpmasszázs. Úgy éreztem, hogy energiával töltődöm fel. Köszönöm a kezeléseket!
Sok szeretettel: Bitvainé Dóri

2018.02.27.

„Kedves Rita!
Köszönöm szépen a kezeléseket, a figyelmességet, kedvességet amiben részesültem az elmúlt hónapok során. A kezelések hatásosak voltak eddig ezt érzem, bár még várok egy két labor eredményt. Hálásan köszönöm szépen, hogy amit az orvosok nem tudtak megoldani, azt Neked sikerült.
Köszönettel: Sós Zsuzsa

2018.02.09.

„Drága Ritám!
Remélem jól vagy? Nagyon sokat gondolok rád. Áldom a napot, hogy találkozhattam Veled. Tökéletesen jól érzem magam /fejfájás nincs/és ez már csak jobb lehet. Visszaadtad az életemet. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM! A JÓ ISTEN VIGYÁZZON RÁD! Ölellek a mielőbbi találkozásig.
Emília

2018.02.01.

„Kedves Rita!
Pajzsmirigy alulműködéssel jöttem novemberben hozzád. Utána csak januárban tudtam jönni. Nagyon sokat köszönhetek Neked, hiszen egy nagyon szuper 5 alkalmas kezelésen voltam Nálad, ami hatásos volt. Első alkalommal 7,6-os TSH értékkel jöttem ide. A kezelés mellett L-Thyroxin tablettát is szedek 25 mikrogrammot. A legutolsó eredményem pedig január végén volt, ahol a TSH értékem 2,325 lett. Számomra felfoghatatlan és egyben egy csoda, hogy ilyen nagy eredményt értünk el. Minden alkalommal mikor elmegyek a rendelőből, felfrissülve érzem magam. Nagyon köszönöm Neked, hogy ilyen jó eredményt sikerült elérnünk. Találkozunk márciusban!
Hálás köszönettel: Kovács Boglárka

„Kedves Rita!
Azért jöttem hozzád, hogy az endometriózist, valamint a petefészek ciszta kialakulását megakadályozzam. A kezelések során, nem csak kezeléseket, hanem lélekmelengető beszélgetéseket is kaptam. Minden alkalomra kíváncsian és érdeklődve érkeztem, és jó érzéssel, útravaló üzenettel távoztam, (amelyek mindig aktuálisak voltak rám nézve).Köszönöm a kezeléseket, a szeretetet, a fimon teákat, az öleléseidet.
Még biztosan találkozunk.
Ölellek Dr Knedit–Gothárd Kinga

2018.01.10.

„Kedves Rita!
Nagyon hálás vagyok a terápiáért, mely gyógyszer nélkül visszaállította a pajzsmirigy értékeimet.
Gratulálok e gyógy centrum létrehozójának, ide mindig kellemes érkezni!
Minden jót, és további sikeres gyógyítást kívánok.”

2017.11.30.

„Csak azt szerettem volna neked elmesélni, hogy mióta nálad jártam, mennyit változott az életem...nem tudom milyen varázslatot "szórtál rám", de egyik pillanatról a másikra lett egy klassz munkám, élvezem minden pillanatát - na, jó, vannak néha nehéz percek is... :) - és gyakran eszembe jutsz, mert nem tudom mi módon, de valamiért hozzád kötöm ezt a változást...Szeretettel ölellek, puszi!”
Béres Marcsi Benke Ritához írt üzenete

2017.09.20.

„Kada Anna kineziológus csodát tett. Nem szokásom nagy szavakat használni, de most úgy érzem , hogy helytálló a kijelentésem. Életemet korábban tragédiák övezték, amelyek évekre beblokkoltak az élet szinte összes területén. Anna segített feloldani ezeket a blokkokat, aminek köszönhetően nem egész egy hónap alatt az életem sínre került. Nem tudok mást mondani, mint azt, hogy akinek bármi lelki gondja van, nyugodtan forduljon Annához, aki nem csak kedves személyiségével, de hihetetlen szaktudásával is azon fáradozik , hogy mi újra megtaláljuk a boldogságot.
M. Mónika

2017.09.29.

„Drága Anna!

ultrahang fotóCsatoltan küldöm kisfiam ultrahang fotóját, amin egyértelmüen látszik az elégedettsége és az elismerése az előző napi kineziológiai kezeléssel kapcsolatban. Ezek szerint Ő is úgy itéli meg -számomra teljesen egyértelmű-, hogy sikeresek voltunk, és megoldottuk a problémát. 
A fotón mindenképp ez látszik. 

H. Judit

2017.09.20.

„Kedves Anna!
Örömmel tudatom, hogy nem találtak bennem rákot sem az ultrahangon, sem a vérvételen, most voltam a főorvosnál, négy hónap múlva kell csak a következő kontrollra mennem.
Köszönöm a szakszerű és hatékony segítséget..
Csodálatos és fantasztikus módszer a kineziológia, különösen azok a speciális módszerei, amivel az én kezelésem is történt.
M. A.

2017.09.10.

„Szia Anna!
Szeretnék megosztani veled egy örömhírt. 7 hetes kismama vagyok, és egyúttal szeretném megköszönni a rengeteg segítséget, amit a kineziológiával és a talpreflexológiával nyújtottál, és sok jó tanácsot, amit tőled kaptam.
Köszönöm, hogy segítettél ezen az úton.
B. Krisztina

2017.08.08.

„Kedves Rita!
Nagyon köszönöm az odaadó, kedves és megértő kezelést. Sokat javultam. További jó gyógyító munkát!”

2017.07.24.

„Kedves Rita!
Nagyon köszönöm a törődést, igyekszem minden tanácsodat megfogadni. A talpmasszás mindig ellazított, isteni volt, és ami a fő, vérnyomásom normalizálódott.
Köszönöm: Marcsi

2017.06.23.

„2017 tavaszán jöttem először a Harmónia Centrumba. A pajzsmirigyem miatt érkeztem. Benke Rita volt a doktornőm. Nagyon sok mindent tanultam tőle a kezelések során, amit be fogok tartani, és a többi ismerősömnek és hozzátartozómnak tovább fogok adni. Javasolni fogom mindenkinek a Harmónia Centrumot, ha gyógyulni szeretnének.
A recepciós hölgyek is nagyon kedvesek és előzékenyek voltak.
Remélem még fogunk találkozni.
Minden jót kívánok a jövőben.
Köszönettel, Weimertné Keresztesi Katalin

2017.05.12.

„Az elmúlt időszakban sokféle problémával küzdöttem…
A segítséget amit vártam megkaptam, sőt még többet is. Nem csak testi, de lelki javulás is történt. Visszakaptam a nyugalmamat! Remélem hamarosan minden gondom elszáll.
Az összes figyelemért és gondoskodásért millió köszönet Benke Ritának! :)
Orosz Tímea

2017.05.02.

„Azért jöttem ide, mert egy hosszabb betegség után ugyan meggyógyultam, de mégsem lettem olyan jól, hogy egészségesnek mondjam magam. Most sokat javult a közérzetem és energikusabbnak érzem magam. Köszönöm Benke Ritának.
Hajdú Melinda

2017. március

„Kedves Rita!
Köszönöm a gyógyítást és a szeretetet, öröm volt Nálad lenni. Az alulműködött pajzsmirigyem 5 alkalom alatt a normál tartományba került. Köszönöm a finom teákat és a léleksimogató beszélgetéseket.
További szép napot kívánok Neked,
Balassai Márta

2017.02.22.

„I would like to express my high satisfaction for the very patient and professional Anna, my yoga teacher. She is somebody who will really like to teach you all you need to learn and unerstand yoga. Even for a beginner like me.
Thank you so much! And also for the professoinal staff at this center.
Virginia Pelovard

2017.02.07.

„Kedves Rita!
Köszönöm a kezelést, nagyon jó élmény volt nekem, és abban is segített, hogy az életmódomon tudtam változtatni. A vérnyomásproblémám is javult a természetes kezelésnek köszönhetően.
Köszönök még egyszer mindent,
G. Szabó Pál

2017.02.07.

„Kedves Rita, Kedves Harmónia!
Köszönöm szépen a természetes gyógyulást, amit Tőled kaptam. Hála a kezelésednek, a pajzsmirigy gyulladásom meggyógyult, és az életminőségem visszatért a betegség előtti szintre, kizárólag a Harmónia Centrumban kapott kezelésemnek köszönhetően.
Köszönettel, Csernik Márta

2017.02.07.

„Kedves Harmónia Centrum!
Nagyon jó, hogy megismertem ezt az intézményt, benne a természetgyógyászt Benke Ritát és a recepciósokat. Mindenki nagyon kedves volt, jól éreztem itt magam. Ritával sokat beszélgettünk. Amíg Ő kezelt, eszmecserét folytattunk, mindenféle komoly dolgokról. Kezelés után felfrissültem és újjászülettem. Pajzsmirigy alulműködéssel jöttem ide, de az ízületeim is fájtak, főleg a bal vállam. Utóbbi már régóta. Most már jól vagyok, megszűnt a fájdalmam. Ellenőrző vizsgálatra ezután fogok menni.
Köszönöm a kezelést, Bartucz Jánosné Ilona

2017.01.27.

„Nagyon meg vagyok elégedve a kezeléssel, melyben itt részesültem. Az itt praktizáló szakemberek tudása rendkívül tág és alapozott. Benke Rita kezelése során számos baj ismerete birtokába jutottam, és a talpmasszázs is nagyon kellemes volt. :)
Köszönettel: Balkányi Bence

2017. január

„Köszönetet szeretnék mondani Nektek és legfőképp Benke Ritának a sok- sok jó szóért és a természetgyógyászati kezelésekért. Ő valóban holisztikus szemléletű gyógyító, aki a szív- lélek- test együttes kezelését végzi.
Köszönök mindent, örülök a szerencsének és a sorsnak, hogy megismerhettelek Benneteket és Ritát.
Szeretettel, Fűzfa Orsolya

2016.07.05.

„Köszönöm Kedves Rita!
Valami csoda folytán minden megoldódott, és csak 5x találkoztunk. Nagyon gyorsan eltelt.
Köszönöm
Czakó Timi

2016.07.05.

„Benke Rita kezei alatt csodák történtek a testemben. Kimagasló szakértelme mellett nagyszerű személyisége is segítette a gyógyulást.
Köszönettel:
P. Adél

2016.05.20.

„Kedves Rita!
Köszönöm a sok kedvességet és szeretet! Minden alkalommal úgy éreztem, hogy testileg és lelkileg is feltöltődtem. Azért kezdtem el járni hozzátok, mert a párommal kisbabát szerettünk volna. Ez sikerült is, a Baba úton van! :) És a kezelések a terhességgel járó kezdeti tüneteket is jóval megkönnyítették.
Nagyon köszönjük a Párommal együtt.
Timi (Poros Tímea)

2016.05.13.

„Kedves Rita, Kedves Harmónia Centrum!
Köszönöm szépen a sok kedvességet és figyelmességet, melyet a kezelések alatt kaptam. Pajzsmirigy probléma miatt látogattam el ide. A közérzetem javult, sokkal jobban érzem magam. Sok-sok pozitív gondolatot, tanácsot kaptam. Még vissza fogok térni, bízom benne, hogy még egészségesebben!
Köszönöm szépen!
Erdei Éva

2016.05.13.

„Kedves Rita és Harmónia Centrum!
Az interneten találtam erre a helyre, miután több helyen nem fogadtak. Természetgyógyászt kerestem, aki akupunktúrával is foglalkozik. A legfontosabb probléma, amit nem tudtam egyedül leküzdeni, hogy egy nehéz időszak miatt édességfüggő lettem. Meg is híztam. Rita szeretetteljes hozzáállása és tudása segített. 5 alkalmat jártam, de már az első alkalom után megtörtént, hogy nem nyúltam többet az édességhez. 1 hónap alatt a diéta és kezelések alatt 5 kilót fogytam. A gyógynövények erejéhez is visszataláltam, szeretem ezeket a teákat, amit külön is köszönök Ritának. Csak pozitív tapasztalataim vannak. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom Ritát és a Centrumot. Egyben köszönök mindent
Ibi (Macsó Ibolya)

2016.05.09.

„Kedves Rita!
Nem fogom elfelejteni azokat a napokat, mikor teljesen kétségbe esetten szüleimmel orvosokhoz jártunk, hogy kiderüljön, mi is lehet a baj a hasammal, mi állhat a hátterében. Ezekkel a napokkal együtt azt se felejtettem el, hogy itt mennyi minden pozitív dolog történt velem, ami gyógyulásomhoz vezetett, és hogy végre azt érzem egészséges, boldog, kiegyensúlyozott vagyok! Úgy érzem egy pozitív 10 alkalom áll mögöttem, amiből mindig tudtam erőt gyűjteni. Köszönöm a sok puszit és ölelést!
Kovács Nikoletta

2016.04.05.

„Kedves Harmónia Centrum, és Rita!
Szeretném megköszönni, hogy 20 éve tartó székrekedéses problémámat Rita kitartó, fáradtságos munkájával sikerült megoldani. Ti voltatok az utolsó próbálkozásom, úgy gondoltam nekem senki nem tud segíteni, de RITA segített!!!
Nagyon szépen köszönöm!!! :)
P.A.

2015.12.18.

„Kedves Rita!

Annyira tele van hálával a szívem irántad!
Köszönöm a szakértelmedet, kedvességedet, és a hozzáállásodat a lelki problémáimhoz is.
Szavakkal ki sem tudom fejezni mennyit javultam testileg és lelkileg egyaránt. Nem fáj a nyakam, nem kínoz az indokolatlan izgatottság, jobban alszom.
Köszönöm szépen az életmód tanácsokat, mindig eszembe jutsz, amikor eszem, mert igyekszem betartani, amit megbeszéltünk és tényleg harminckétszer megrágni minden falatot.
Mindenképpen visszatérek még további kezelésekre.
Hálás szívvel köszönök mindent és nagyon boldog életet kívánok a családod körében! A sors adja vissza százezerszer azt a sok jót, amit Te adsz.
És nagyon tetszenek a képeid (különösen A folyami átjáró őrei, az Olajliget őrzője és az Észt fa) és csodálom a sokoldalú tehetségedet!
Budapest, 2015. december 18.
Nagy Ibolya

2015.10.21.

„Kedves Rita!

Mielőtt elkezdtem hozzád járni, elég távol álltak tőlem az alternatív gyógymódok. Most, 10 alkalom után mindenképp úgy gondolom, hogy megérte eljárni hozzád. Úgy érzem, sokat tanultam magáról a szervezetemről, és annak ellenére, hogy korábban is tudtam, hogy bizonyos dolgokkal közvetve vagy közvetlenül hatással vagyunk az egészségünkre, most valahogy úgy látom, hogy tulajdonképpen minden tudatos vagy tudat alatti cselekedetünk otthagyja a nyomát.

Néhány hónappal ezelőtt elkeseredve, szűnni nem akaró haspuffadás miatt kerestelek fel.

Lassan 3 éve inzulinrezisztens vagyok, amihez másfél éve glutén;-és tejérzékenység is társult. Az előírt diéta szigorú betartása mellett panaszaim nem akartak elmúlni, ekkor kerestelek meg Téged.

Úgy érzem, hogy már most is sokat javultam, de ahhoz, hogy ismét teljesen panaszmentes lehessek, hátra van még egy lépés, amit a magánletemben helyre kell hoznom.

Köszönöm a segítségedet! Nagyon hasznosnak tartottam, hogy veled nem csak egyszer, hanem több héten keresztül folyamatosan találkoztam. Így lehetőséged nyílt neked is jobban megismerni a panaszaimat és hétről hétre újabb tanácsokkal tudtál ellátni.

Mindig szívesen mentem hozzád, és az akupunktúra/talpmasszázs alatt jókat beszélgettünk. Annak ellenére, hogy mindez munkanapokon ebédszünetben volt, az ott töltött idő alatt mégis minden alkalommal ki tudtam kapcsolni.

Köszönöm szépen!
Noémi

2015.06.12.

„Drága Rita!
Köszönöm, hogy Rád találtam, és elindítottál a gyógyulás útján. Már attól jobban érzi magát az ember, ha Rád néz. A talpmasszírozás pedig egyenesen csodákra képes, az akupunktúrával együtt.
Amikor először találkoztunk, nagyon el voltam keseredve, hiszen 35 évesen szinte mozdulni sem tudtam a fájdalomtól, tetézve egy 15 kg-os felesleggel, amit köszönhetek egy szteroid kezelésnek, ráadásként egy kis pajzsmirigy probléma....
Minden megváltozott. Pajzsmirigy értékeim tökéletesek, fogyás elindult, fájdalmaim minimálisak, újra tudok szaladgálni a kislányommal!!!!
KÖSZÖNÖM!!!!! Imádlak! :)
Tünde

2015.06.11.

„Már október volt, alig néhány hét a szalagavatónkig, és sehol nem találtunk nekem méretben megfelelő ruhákat.
Ekkor egyik tanárnőm ajánlott egy természetgyógyászt, hogy vele, általa talán sikerül leadnom decemberig 6-8 kilót, ami elég lehet ahhoz, hogy rám jöjjön a kiválasztott ruha – ebben lett a segítségem Benke Rita.
Ő azt kérdezte az első találkozás során, hogy van-e valamilyen betegségem, ami a túlsúlyomat okozza (szerencsére nincs!), van-e a felmenőim között elhízott ember, és hogy hány kiló vagyok. Utóbbit nem tudtam, de mérlegre állva kiderült, hogy 119 kg vagyok, hússzal több, mint amire gondoltam… De Rita nem hagyott időt a kesergésre, elmondta, hogy szívesen segít nekem „megtalálni azt a széplányt, aki párnák mögé rejtette magát”, de nekem is sok tennivalóm lesz az egy év alatt, amíg sikerül elérnem a kitűzött 79 kilót. Megbeszéltük az étrendemet, amely elsősorban zöldségekre, csirke és pulykahúsra, valamint gyümölcsökre épült, továbbá lediktálta a tiltott élelmiszerek, ételek listáját. Az én feladataim mellett, Rita hetente akupunktúrás tűket szúrt a fülem meghatározott pontjaiba, kényeztetett csodálatos talpreflexológiával és sokat-sokat beszélgettünk mindenféléről. Ezek nagyon csodálatos találkozások voltak, olyannyira, hogy már novembertől pszichológushoz sem kellett járnom!
Magam sem hittem a szememnek, amikor december 18-án már csak 107 (azaz -13) kilót mutatott a mérleg 11 hét alatt! Lábaimról eltűnőben voltak a szörnyű bőrkeményedések. Február 19-én már csak 100,6 kg, és az érettségi végére 94 kiló lettem. Vagyis majdnem 10 hónap alatt 25 kilótól szabadult meg a testem (és a lelkem is).
Azóta is folyamatosan hagynak el a kilók - egy kis megállás után -, de most már „csak” 14 kiló választ el a kitűzött céltól,a kezdeti negyven helyett!
Nagyon hálás vagyok Ritának, aki visszaadta az önbizalmamat, a magamba vetett hitet. De azért is, hogy már sokkal könnyebben mozgok vagy vásárolok új ruhákat, szívesebben barátkozom, és az egyetemet is sokkal nagyobb örömmel és bátrabban kezdem.
Vareni

2015.06.08.

„Szia Rita!
Most jöttem a nőgyógyásztól, és igazából jó hírekkel, ha nem is tökéletesekkel. A bal petefészkem teljesen ép, szép. A jobban még mindig ott van a ciszta, talán minimálisat ment össze - viszont egyáltalán nem nőtt a 4 hónap alatt!!!! Pedig előtte havonta nőtt 1 centit. Szóval ez számomra bizakodásra ad okot. Ami nem jó, hogy közelednek egymáshoz megint a petefészkek - múltkor is úgy kellett szétválasztani őket. Most azt érzem, ha ezen az úton maradok, akkor legalább ezt az állapotot fent lehet tartani, illetve még jobb lehet. Ezt mondta a doki is, hogy van mind a kettőre példa. Plusz még egy dolog amit szerettem volna mondani: hétfőn, amikor visszajöttem tőled, kinyitottam a facebookom és a csatolt kép fogadott premier plánban. :) Ezt jelnek veszem. :)
Puszillak nagyon, köszönök mindent, 22-én találkozunk!
Nic

2015.03.15.

„Jaj, hányszor mondtam, hogy „Rita, imádok hozzád járni”… - mégis gyakran elkéstem a sok munka miatt. Egy kolléganőmtől hallottam először rólad, akinek szintén segítettél, igaz egészen másfajta bajban.

Nekem egyszerűen elmaradt a menstruációm jó néhány hónapja már – látszólag minden ok nélkül – annak ellenére, hogy már jócskán kinőttem a tinédzserkorból, és még jó messze vagyok a klimaxtól is.
Sokat beszélgettünk, sokat beszéltem, ami mindig nagyon jól esett, majd jöttek a szúrós tűk a fülembe, aztán a gyengéd érintések és a finom masszázs a lábaimnak és a csodálatos meditációk a lelkemnek.
Hamar rámutattál, hogy áldatlan életkörülményeim, a megromlott, kihűlt párkapcsolat és a társas magány áll, állhat a háttérben, és láss csodát: egy nap, 3,5 hónap után végre ismét megjött!
„Még soha nem örültem ennyire a piros színnek” – írtam Neked egy gyönyörű pipacsos kép kíséretében.
Közben az orvosi vizsgálatok is megtörténtek és kiderült, hogy nincs semmi ok, semmi fizikai betegség a kiváltó okok között – ebben is Neked lett igazad, Rita!
És időre, újra megjött másodszor is!
Köszönök szépen mindent!
P.K.

2014.04.14.

„Imádom a talpmasszázst, imádom Rita kezeit. Már vagy 2 éve járok rendszeresen hozzá, így elkerülnek a betegségek. Ha mégis elkap valami pillanatok alatt túl vagyok rajta. Már Anyukámat is elhoztam és neki is nagyon jól esett. Bárcsak fel lehetne íratni receptre az orvossal.
Eti

2013.06.28.

„Eleinte minden pénzt megadtam volna egy szál cigiért, de valahogy túléltem az első hónapot! Szerintem Rita tartós tűi is benne vannak ebben. Már harminc napja nem dohányzom! Bár tudom, hogy még sok nehézség vár rám, de remélem Rita továbbra is segít a tűivel, csodás hangjával meditáció közben és a talpmasszázzsal. Ugyan nem tudom hogyan működnek ezek a dolgok, régebben inkább szemfényvesztésnek gondoltam, de most már nekem bejönnek és fő hogy segítenek kitartani hogy ezúttal ne essek vissza.
Laci

2012.12.19.

„41 éves vagyok, 78 kg és 164 cm. Életemben egyszer voltam elégedett a súlyommal, 8 évvel ezelőtt, szerencsére van ebből az időből egy strandolós fényképem, mert talán el sem merném hinni, hogy igaz volt.
Tornán ajánlotta valaki, hogy ismer egy természetgyógyászt, aki egészséges módszerekkel segít elérni az álomsúlyt. Ekkor július volt.
Már az megnyugtató hatással volt rám, hogy finom teával fogadott, beszélgettünk, kíváncsi volt rám, nem siettetett, kerestük a hízásom okait, szóval szinte repült az idő. Első alkalommal egy állapotfelmérés volt, valamint fülakupunktúra és valami csodálatos talpmasszázs, hogy úgy éreztem utána új lábakat kaptam... Aztán megbeszéltük, hogy hogyan egyek, mikor, mit, és mivel mit egyek együtt, végül, hogy mit ne.
Később hetente egyszer találkoztunk, és ezek az órák mindig a csúcsot jelentették az életemben, megbeszéltük, hogy mi ment könnyen, mi nehezebben, tanácsokat kaptam a tornára, mozgásra vonatkozóan, és rólam folytak le a kilók. Ma már majdnem elértem az álomsúlyomat, most karácsony lesz és én 13 kilótól szabadultam meg kicsit kevesebb, mint félév alatt. Ugyan Rita azt mondja nekem, hogy ezt én értem el, de tudom, hogy nélküle nem sikerült volna. Köszönöm szépen!
Olgi

2012.09.10.

„Úgy kezdődött, hogy tiszta „zizi” voltam. Ezerrel pörögtem, ha kellett, ha nem. Egyszer aztán a munkahelyi orvosunk csinált egy általános felmérést, amibe a vérnyomásmérés is benne volt, és kiderült, hogy a normális vérnyomásomból magas lett.
Néhány nap múlva anyukám hívott, hogy látott a Duna TV-ben egy nagyon kedves természetgyógyászt, aki éppen a szív- és keringési betegségekről beszélt, és önzetlenül felajánlott mindenkinek valami fokhagymás receptet. Megkerestük az interneten Benke Rita elérhetőségeit, felkerestem és immár újra normális a vérnyomásom. Közben eltelt három hónap, kaptam szurikat a fülembe, dédelgetést a lábaimon keresztül, és csodás meditációkat éltem meg.
Az elmaradhatatlan teával kezdtünk (nekem mindig a vny-csökkentő hibiszkusz volt), a végén pedig a játékos „kártyázás”, aminek mindig jó kis asszociációs játék lett a vége. A második találkozásunkkor kihúztam egy buddhista mondást: „Amikor a diák készen áll, megjelenik a mester.” És tényleg rengeteget tanultam a testem-lelkem működéséről, az egészséges életmódról, mozgásról, táplálkozásról, emberi kapcsolatokról…
De a fő, hogy nem kell rettegnem, hogy látom-e felnőttként a gyerekeimet, mert ismét tökéletes a vérnyomásom és kisimult a lelkem.
Annyira köszönök mindent, Rita! :)
Panni

2012.08.19.

„A koleszterinszintem váratlanul nagyon magas lett (5,9) és két csillag is került a máskor tiszta laborleletembe. A munkatársnőm ajánlotta, hogy beszéljek Ritával, aki neki is segített, igaz a szörnyű derékfájását oldotta meg. Először csak beszélgettünk, ki vagyok, hogyan élek, mióta van túlsúlyom (kb.18 kg). Aztán elkezdődött a talpmasszázs – hát az valami csoda, szinte felrepültem a lépcsőkön utána – és fültűket is kaptam meg tartósakat is és közben rengeteg információt, hogy mit egyek, hogyan készítsem el az ételeket, és kiderült, hogy kevés növényi olajat eszem – pedig én azt hittem az a jó. Egy csomó étkezési tanácsot is kaptam.
Még találkoztunk tizenkétszer, és most már ismét nincs csillag a laboromban, sőt sikerült fogynom is 8 kilót, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Már csak a fránya mozgásra kellene rávenni magam. Pedig Rita még ebben is adott tanácsot, mivel eljárni nincs módom a drága edzőtermekbe.
Nagyon boldog vagyok, köszönök mindent!
Marcsi

2011.12.09.

„Drága Rita!
Millió puszi, nagyon megszerettelek!!! :-)
Több minden miatt csodállak, főleg, mert rengeteg dolgot tudsz csinálni hatékonyan! ..és közben mosolyogsz, nem panaszkodsz, tul.kép, az is sok idő! Ráadásul a külső-belső értékeid magasan felülemelkednek sokakon! Közben pedig segítesz másokon. Igazi kincs vagy!
Edit

2011.12.07.

„Csak azt akarom megírni, hogy szeretlek és közlöm, hogy elindultam az úton és kezdem érteni ezt az egészet:) Hihetetlen!:)
Mindenképp meglátogatlak, mert érezni szeretném kezeid csodás érintéseit a lábaimon.
Andrea"

(Ő egy életmódváltásba fogott bele néhány találkozás után. Megtanult meditálni a javaslatomra számos fizikai és lelki problémájának megoldására, melyek között kiemelkedő szerepet foglalt el a pánikbetegség. B.R.)

2011.11.26.

„Kedves Varázsló!
Az interneten egy nem túl jól sikerült fényképet láttam először Rólad. Gondoltam határeset.
Ezzel szemben az első találkozásunkkor elém jött egy kedves, mosolygós, életvidám, dögös nő. Itt még figyelmeztettem magam, hogy nem olvadunk azonnal.
Aztán elkezdtünk beszélgetni, és megkaptad a talpam. A következő elvarázsolódásom akkor jött, amikor azt mondtad, nem régóta van szemüvegem is. (Igen, 3 hónapja.) Aztán rákérdeztél a súlyomra és a kalcium felvételemről állapítottad meg, hogy nem az igazi. Minden talált, süllyedt. Utána kissé félve jártam Hozzád, de amikor bevallottam Neked, hogy én mindennek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem és olyat ettem, amit Te nem javasoltál, azonnal a megoldást mondtad. Innentől kezdve biztos voltam benne, hogy Te egy varázsló vagy.
Aztán tűfüggővé is tettél. Addig döfködtél tűvel, amíg kértem, hogy kapjak hazavihetőt is. Megismertettél a borsos menta- teával, (arra is rászoktam), hoztál nekem valami fergeteges levest, (amit a kutyám is imád). És ha ez még nem lenne elég, valami olyat tettem, szintén a Te hatásodra, amit előtte elképzelhetetlennek tartottam magamról. Csak úgy a mozgás örömére szobabiciklire pattantam.
Az eredmény?
Cserélhetem le a ruhatáramat, vagy vehetek nadrágtartókat, mert 7 kilót fogytam.
Reggel is kommunikatív vagyok (addig 10 óra előtt nem lehetett hozzám szólni), pörgök és vásárolok.
Nagyobb lett a teherbírásom, a negatív gondolatok is kevesebbszer jönnek.
A kozmetikusom viszont nem örül, mivel ritkábban látogatom őt, a kezelésed hatására a pattanások, és a foltok eltűntek.
Egy dolgot viseltem csak nehezen, hogy a csokoládéról le kellett mondanom. (Valamelyik felmenőm Gombóc Artúr volt.)
A sors ajándékának tartom, hogy megismerhettelek.
Sz. Kriszta

2011.08.11.

„Derült égből villámcsapásként ért, hogy talán még nekem is lehet valami bajom… Mintegy véletlenül, véradáskor derült ki, hogy magas a vérnyomásom, 167/105 – megrémített a két szám, mert nekem inkább alacsony volt mostanáig. Hiába kerestük az orvosokkal az okát nem találtuk és végül gyógyszerszedést ajánlottak, reggel egy és este egy pirulát.
Végül rátaláltam Ritára! Mintegy véletlenül említettem a bajomat egy barátnőmnek, akinek súlyos csalánkiütéseit tüntette el a természetgyógyász. Habár a véletlenekben nem hiszek! Sőt, azt hiszem, hogy tehetetlenségemben bevonzottam Őt, valahogyan az Univerzum segítségével talán. ;)
Először is kaptam egy állapotfelmérést, amelyből az derült ki, hogy a menopauza lassan beinduló„változásai” állhatnak leginkább a háttérben (51 éves vagyok).
Hogy mi történt ezután? 12 találkozás és ma már gyógyszer nélkül is stabilan tökéletes újra a vérnyomásom.
Kaptam fültűket, talpreflex kezelést, gyógyteákat, megtanultam a stresszoldást, a napközbeni (akár munkahelyi) gyors pihenéseket. A vérnyomásomról naplót kellett vezetnem és isteni gyógyteák mellett megbeszéltük, hogy mi történt a legutóbbi találkozás óta és elröpült máris a heti egy-egy óra.
Ma pedig nagyjából 3 hónap után újra jól érzem magam, gyógyszert sem kell szednem! Hálásan köszönöm, Rita!
Rózsika

2011.08.01.

„Kedves Mindenki!
Tavaly kerestem meg Ritát, mert már jó ideje szenvedtem(!) pollen allergiától. Ezen a website-on keresztül találtam rá, ezért gondoltam írok én is pár sort hátha segít másnak is a döntésben.
Több éve voltak a tavaszi hónapokban és augusztus-szeptember folyamán allergiás panaszaim: viszkető szemek, állandó orrfolyás, viszkető nyálkahártya és hasonlók. A nyár végi időszak volt a rosszabb köszönhetően a parlagfűnek. Plusz volt néhány gyümölcs, amit gyakorlatilag több éve nem ettem, mert szintén allergiás reakciót váltott ki (alma, barack, cseresznye, mandula stb).
Tavaly szeptember közepén kezdtem egy 8 hetes célzott akupunktúra kúrát Ritánál egyéb kiegészítő kezeléssel egybekötve, és úgy érzem nagyon sokat segített! 2011-es évre egy szem gyógyszer nélkül a következőket mondhatom el: Az idei tavaszi időszakot néhány tüsszentéssel megúsztam, a korábbi viszketésnek, erős orrfolyásnak stb. nyoma sincs. Az említett gyümölcsöket is gond nélkül ehetem végre!!! (Talán ennek örülök a legjobban.) A parlagfű szezon most jön, de úgy érzem ezzel sem lesz semmi gond! Majd írok egy bejegyzést szeptember vége felé, hogy tényleg így volt-e. Ennyi :))
Rita egyébként egy nagyon kedves, nyílt és vidám ember. Ami nekem mint laikus páciensnek különösen szimpatikus benne, hogy nem egy csodatévő "varázsló"-nak állítja be magát, hanem pontosan elmondja a kompetenciáit, az alkalmazott kezelések várható hatását, és a páciens szerepét(!) a gyógyulásban. Üdv,
Balázs

2010.07.31.

„Kedves Látogatók!
Életem egyik legnagyobb eseményét köszönhetem Ritának!!!
A történetem dióhéjban a következő: tavasszal elég rossz eredményem lett a pajzsmirigyemet illetően, ami miatt a háziorvosom gyógyszert akart szedetni velem (mondván egyik oka lehet az esetleges meddőségnek). Gondoltam, itt az alkalom, hogy felvegyem a kapcsolatot Ritával (Anyukám javaslatára) és segítséget kérjek tőle, mert én nem hiszek vakon az orvosoknak, legelső és legjobb a természetes módszer. Egy havi kezelés (fülakupunktúra, talpmasszázs, meditáció, életmódtanácsadás) során bekövetkezett a csoda, amit ő előbb tudott már, mint én! Babát várok, már a harmadik hónapban vagyok (2010. 07.31.)! Remélem ezzel segítséget és bátorságot adtam a hasonló cipőben járó nőtársaimnak! Mindenkinek ajánlom Rita tudását
H. L. Kriszti

2008.10.17.

„Igazából azért jártam Ritához, mert a terhesség és szoptatás után nem tudtam visszanyerni a régi formámat, súlyomat. Rita rengeteg tanácsot adott a táplálkozásra, mozgásra vonatkozóan, hogyan tűzzem ki az áhított állapot elérésének idejét, mit tegyek, hogyan kérjek segítséget a családomtól (hogy legalább ne a kedvenc sütit süsse Anyukámnak, amikor én is ott vagyok). És a férjem segítségét, hogy  ne hozza be a tévé nézéshez a pattogatott kukoricát, stb. De amiért ennyi mindent „elvett” tőlem, kaptam fantasztikus talpmasszázsokat minden alkalommal – igaz tűket is a fülembe. :(
Aztán az egyik találkozást le kellett mondanom, mert kiscsoportos ovis kisfiam ismét megbetegedett, antibiotikumot kapott, amit azonnal ki is hányt. Ekkor jött Rita, mint a felmentő sereg. Megtanított méhviasz-gyertyát használni, gyógyteákat ajánlott, és megmutatta, mit masszírozzak a Marci talpán.
Ma már majdnem olyan karcsú vagyok, mint lánykoromban, kisfiam pedig elvétve hiányzik… a második osztályából.
Ani

2008.10.14.

„Életemben a "feketeleves" következett: 34 évesen magas vérnyomással, pszichoszomatikus szívproblémákkal vitt a mentő a kórházba. Az orvosi megoldások (gyógyszer és kórházi kezelés) nem váltak be, sőt tulajdonképpen szükségtelenek voltak, és két hét alatt - az amúgy is kevés súlyomból - ötöt elveszítettem.
Ritám minden tudását bevetette: "szeretetmasszázs", egészséges ételek receptjei, csakra-terápia, sámándobolás, gyógyteák, hetente együtt töltött hosszú órák, melynek során rengeteget beszélgettünk...
Mára végül is jól vagyok, öröm a tükörbe néznem, a félelmeim eltűntek, a gyógyszerek lassan kikopnak az életemből, újra képes vagyok szeretni, örülni.
Újra boldog vagyok, vannak céljaim, teljes az életem!
Sőt! Hosszú évtizedek után végre ezen a nyáron kimehettem a strandra, a napra, mert a napallergiám is már a múlté, mindössze talán 6 alkalommal kezelt Ritám fülakupunktúrával és talpmasszázzsal. Nekem csak az volt a dolgom, hogy a táplálkozásunkat otthon egészségesebbé alakítsam. Amúgy egyáltalán nem mellékesen - Rita önzetlensége folytán - megismerkedem a természetgyógyászat különféle válfajaival. Lehet, hogy ez a jövőm, ez az új utam? Lehet, hogy ezért kellett 34 évesen ennyi bajt megismernem, hogy ezt felismerjem?
Köszönöm Drágám!
Maya

2008.10.12.

„Kedves Rita!
Köszönöm, hogy velem is foglalkoztál, és segítettél ebben a nehéz időben, nemcsak az Apuval!
Olyan szuper volt a talpmasszázs, hogy utána úgy éreztem, 20 évet fiatalodott a szervezetem!
Fantasztikus mennyi szeretet van Benned, és ezt át is tudod adni az embereknek!
Nagyon tetszik, hogy többféle módszerrel közelíted meg az embereket, és legnagyobb figyelmet a lélekre fordítasz!
Apunak a lábán már csak egész pici a seb, a pocakja viszont kemény.
2-szer átmasszíroztam, ahogy mutattad próbálkoztam, valamivel jobb lett neki, de sajnos nem nagyon akar mozogni.
Kedden megyünk kontrollra. Puszi:
D. Zsuzsa

2008.08.01.

„Rita angyali érintése
Az elmúlt három hónapban Ritához jártam megújulni.
A télen ugyanis négyszer döntött le - 2007 novembere és 2008 márciusa között - az influenza vagy hozzá hasonló szörnyűség. Két alkalommal napokig igen magas, 40 fok körüli lázam is volt, hiába szedtem a gyógyszereket és hiába prizniceltem.
A teljesen legyengült állapotom ellenére, szerencsére a labor-, a tüdő- és egyéb vizsgálatok negatív eredményt hoztak.
Elmentem az Ormos Intézetbe és csináltattam egy hőtérképet a testemről. Ez felhívta a figyelmemet az alig működő immunrendszeremre és a megnagyobbodott pajzsmirigyemre. Az UH-vizsgálat kimutatta, hogy tényleg baj van a pajzsmiriggyel, majd a vérkép alapján megállapították, hogy alulműködik.
Ekkor lépett az életembe Benke Rita, aki a nyugdíjas klubban előadást tartott a reflexológusi, fülakupunktőri és bioenergetikusi munkájáról, és felajánlotta segítségét nekünk.
Hamarosan felkerestem és kezdetét vette - hetente egyszer - a tíz csodás kezelés. Alig vártam a következőt, olyan jó hangulatban telt el mindegyik, s olyan megerősödve, feltöltődve mentem haza mindig.
A füleimmel kezdte: percek alatt sündisznót varázsolt belőlük a sok tűvel, amiket belehelyezett a fülkagylóim meghatározott részeibe. Néhányat tartósan benne is hagyott.
A talpmasszázs során teljesen ellazultam, s ő angyali érintésével, mosolyával, kedves szavaival a lelkemet is megérintette. Beszélgetés közben gyógyteát kóstolgattunk, energiát adott át, ami igen jól esett nekem.
A kezelések felénél már olyan jó erőben éreztem magam, hogy a napi otthoni munkámon túl rendszeresen el tudtam járni a kórussal fellépni (ugyanis énekelek egy együttesben).
Ráadásul - s ennek örülök a legjobban - újra tollasteniszezünk és ping-pongozunk a párommal szinte nap mint nap.
"A hab a tortán": a legújabb laboreredményem szerint már nem működik alul a pajzsmirigyem!
Köszönöm Neked Rita, te angyal!
E-K Anna, egy 60-as nyugdíjas hölgy

2007.07.21.

„Angoltanárként nap mint nap emberek előtt kell szerepelnem, így még inkább elviselhetetlen lett, amikor 6 hete az egész testemet kiütések borították el. Szörnyen néztem ki, de még borzasztóbb volt, hogy állandóan, minden pillanatban, bárhol viszkettem. A reflexológus hölgy kikérdezett a táplálkozásomról, az életmódomról, hogy milyen edényekben, milyen technológiával készült ételeket eszem, és hamar rátalált az okokra. A tejtől, hústól, szójától legalább félévre, a tejtermékektől három hétre tanácsolt el, valamint javasolta, hogy a krómozott edénykészletemet váltsam fel. Élettársam azonnal beszerzett zománcos és jénai edényeket, nem használjuk a mikrót, csak nagyon végszükségben, és nem eszem-iszom tejtermékeket, húst. Hétfőn este találkoztunk először, szerdán már nem viszkettem és sok csalánkiütés eltűnt. Szombaton találkoztunk újra, ekkor már tükörsima volt a bőröm, és a hasam is leapadt. (Kiderült, hogy nem is pocakos vagyok, hanem puffadt a hasam.)
Következő héten már ismét taníthattam. Nagyon hálás vagyok!
B. András

2007.06.29.

„Sziasztok!
Klári vagyok, középkorú hölgy, akiből Rita a szeretetével és a tudásával fiatal, életvidám teremtést varázsolt. Hála egy komplex kezelésnek, fél év alatt több mint tíz kilót fogytam (és még nincsen vége!), kisimult és megfiatalodott a bőröm, klímában szerzett mozgásszervi panaszaim minimálisra csökkentek. Rita szeretetével a lelki ráncaimat is kisimította, megtanultam szeretni önmagamat.
Az akupunktúrát kissé nehezen szoktam meg, de a fülpontomba döfött tartós tűtől - például - valóban csökkent az éhségérzetem, a talpmasszázs és a meditáció után mindig jobban érzem magam. Olyan jó megint fájdalmak és lelki görcsök nélkül élni!
Próbáljátok ki! Csak ajánlani tudom mindenkinek.
jelszó: miért legyen rossz, ha jó is lehet az élet? :)
Klári

2007.06.25. - ez egy ilyen nap volt :)

„Sziasztok! Ági vagyok, és magamról annyit hogy sokmindenre allergiás vagyok, és lisztérzékeny. Aki ismeri a betegséget tudja, hogy mennyi kellemetlenséggel jár ha a diétát nem tartjuk be rendesen. Ennek következménye lett, hogy már szinte mindentől kiütődtem, és hol itt, hol ott viszkettem, vakaróztam. Rossz volt a közérzetem és szinte semmi nem érdekelt csak az, hogy aludjak. Egy nap aztán megelégeltem és kipróbáltam ezt a méregtelenítést. Nem kedvelem a fűszúrást, de el lehet viselni, hiszen nagyon picik. Utána meg mindig jött a hihetetlen talpreflex-masszázs. Persze a kezelés első alkalmával is mosolyogtam rajta, hogy ez úgysem segít, de tévedtem. Pedig egészségügyes vagyok én is. Jobb lett a közérzetem, bőrproblémáim csökkentek, nem alszok állandóan, és a szokásos allergiás tüneteim sem jöttek elő. Köszönet Ritának, akiről azt hittem, hogy orvos, mert a kezelés mellett sok jó tanáccsal ellátott a táplálkozásra vonatkozóan és lelki dolgokban is. Ezekkel a beszélgetésekkel lelki segítséget is nyújtott, mert nagyon magányos vagyok.
Ági

2007.06.25.

„Gyerekkorom óta focizok és sokszor sérültem, de idén tavasszal komolyabb lett a baj, mert a térdemet meg is kellett operálni. Az étvágyam kiváló, sajnos hízásra hajlamos vagyok szüleim, nagyszüleim révén, így a kényszerű szünet alatt hatalmas úszógumikat növesztettem magamra, mert még unalmamban is ettem. Mindent. Muszáj volt segítséget kérnem és a természetgyógyász aztán nem kímélt, tűket tűzködött a fülembe, de talpamat is masszírozta, amit órákig el tudnék viselni. Kaptam tanácsokat, hogy mit egyek, mit ne. Hogy ne párosítsak szénhidrátot fehérjével, hogy csak teljes ételeket egyek, sok folyadékot igyak, meg ilyesmi. Sőt táplálkozási naplót kellett vezetnem... Áprilisban kezdtünk, és most 14 kilóval vagyok kevesebb! Igaz, közben már lejárok edzeni is, de a kondi terembe is. Tegnap megpróbáltam a tavalyi rövidgatyám… rám jött :) Nagyon hálás vagyok Ritának!
Géza

2007.06.24.

„26 évesen, arcomon gyulladt, hónapról hónapra visszatérő pattanásokkal és folyamatos fáradsággal kerestem fel Ritát januárban. Már az első alkalommal diétára (vagyis inkább életmódváltásra :) fogott, amitől egy kicsit megijedtem, hiszen korábban nem sikerült semmi ilyesmit betartanom. Az akupunktúrás kezeléseken és talpmasszázson túl valószínűleg az ő pozitív hozzáállása is segített abban, hogy már az első hét után sikerekről számolhattam be. Körülbelül 10 alkalom után már 6 kilóval könnyebb voltam, és a pattanásaim nagy része is eltűnt. Most fél év után még mindig tartom a "diétát", ami már teljesen az életem részévé vált. A bőröm hétről hétre szebb, már a sportolásra is rávettem magam, így a kezelések után is sikerült a leadott kilókat megtartanom. Köszönöm Rita! :)
Móni

2007.06.11.

„39 éves vagyok, kétgyerekes apuka, csodás feleségem van, aki karcsú, pedig csodásan főz. Éppen ez a baj, mert rám meg egyre jönnek a kilók.
A munkám nem nagyon engedi meg, hogy rendszeresen sportoljak, ezért kértem segítséget Ritától, hogy leadhassam valahogy a pocakomat.
13 héten át minden héten kaptam egy csomó tűt (amit különben nagyon utálok), de utána a talpmasszázs, hát az mindennel felér, mintha kicserélnék a csülkeimet, és közben még a meditáció! (Nem hittem volna magamról :))Sokszor el is aludtam, de valahogy mégis hathatott, mert ma 12 kilóval vagyok könnyebb, úgy, hogy másfél hónap után egy időre megállt a mérleg nyelve, de aztán újra elindult. Persze hiányoznak a sörök vacsora után, de az minden pénzt megér, hogy bírom a strapát ötéves kisfiam és nyolcéves kislányom mellett. Kösz Rita!
Gábor

Önnek milyen panasza van?
Ön is szeretné visszakapni az egészségét mellékhatások nélkül?
27 év tapasztalatával segíthetek?
Szeretettel várom