Harmónia Centrum
Allergia ellen természetesen
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...
Főoldal / Allergia ellen

Allergia ellen természetesen

Milyen allergiás megbetegedéssel küszködik?

allergiaNincs egyedül a panaszával, mert az emberek 15-20%-a valamilyen allergiától szenved.
Ez lehet légúti vagy táplálékallergia is.

A legnagyobb gondot az okozza, hogy a testi panaszokon túl az allergiától szenvedő életminősége is jelentősen romlik a panaszok jelentkezésével. A szervezet teherbíró képessége is csökken, és szellemileg is hamarabb kifárad.

Az allergia ellen mit tud tenni?

Ha nemcsak a tüneteket akarja elnyomni, hanem a kiváltó okot szeretné megszüntetni, akkor változtasson az életén!

Ha sikerült azonosítani, hogy mi okozza a panaszait, akkor távolítsa el a környezetéből. Ne is legyen lehetősége érintkezni vele, és ezzel nagy valószínőséggel megszünteti a panaszait.

 • Természetesen például a parlagfű virágzásakor könnyebb ezt mondani, mint teljesíteni. Ekkor is megoldhatja azonban azt, hogy a lehető legkevesebbet tartózkodik a szabadban.
 • Ha pl. a kutyaszőrre vagy a macskaszőrre allergiás, akkor bizony lehet, hogy az lesz a megoldás, ha megválik kedvenc macskájától vagy kutyájától.
 • Használjon természetes tisztítószereket.
 • A lakásban lévő pormennyiséget aprólékos takarítással tudja csökkenteni.

Allergiája kialakulásában a genetikának is lehet szerepe. Elsősorban azonban táplálkozási szokásai, a környezetéből Önt érő hatások, és lelki állapota lehet az oka panaszainak.

 • Különböző vizsgálatok egybehangzó következtetése, hogy 20-40%-ban pszichés zavarok is társulnak az allergiás megbetegedésekhez.
 • Az allergiától szenvedők álmosságra, fáradékonyságra, ingerlékenységre panaszkodnak. Az is megállapítható ezekből a kutatásokból, hogy a stressztől, a magánéleti és munkahelyi konfliktusokból származó problémák felerősítik az allergiás tüneteket. A kutatások rávilágítottak arra is, hogy egy-egy kifejezetten negatív esemény, például munkahely változtatás, válás vagy gyász is kiválthatja az allergiás tüneteket.
 • Éppen ezért a pszichés zavarok és problémák időben való felismerése és megfelelő kezelése a lelki tünetek kezelésén túl az allergiás panaszok gyakoriságára és súlyosságára is hatással van.

Allergiája ellen természetes gyógymódot keres?

Gazsó Csilla szeretettel várja Önt, hogy hatékony technikákkal, a kineziológiával és a Theta Healing-gel segítse a gyógyulásban.

Készítsen jegyzetet a következő kérdésekre válaszolva:

 • Mióta állnak fenn az allergiás panaszai?
 • Tapasztal-e napszaki ingadozást?
 • Milyen mértékű az allergiája?

Gondoljon csak bele, hogy a laktózintolerancia, vagy a gluténérzékenység manapság már népbetegségnek számítanak. Gyakran áll a háttérben, hogy az érintett személy kevés figyelmet kap a családjától, a környezetétől.  Ez hosszútávon sajnálatos módon testi tüneteket is produkálhat valamilyen allergia, intolerancia formájában.

Gyermekeknél iskolai vagy óvodai változások, esetleg testvér születése, vagy más életkörülményeit érintő változás eredményezhet ilyen panaszokat.

Amennyiben Ön gyakran tüsszög, esetleg éjszaka is felébred, érdemes lehet már a kezelés elkezdése előtt elgondolkodnia a következő kérdéseken:

 • Vajon a lelke mélyén kinek a figyelmét akarja magára vonni?
 • Esetleg legbelül büntet ezzel valakit?

Természetesen nehéz ezekre a kérdésekre válaszolni. Ám a legtöbb esetben megfigyelhető, hogy az allergiás reakciók mögött valamilyen érzelmi stressz áll. Ezt pedig érdemes megkeresni, valamint oldani, és így az allergiás panaszai is megszűnnek majd.

Felmerülhet a kérdés, hogy mi a kapcsolat a stressz és az allergia között?

Amennyiben Önt sok stressz éri, úgy ez egy idő után túltelítődik a rendszerben (az allergia mögött is ez van). Ennek hatására a szervezet áteresztő képessége nő, így nő az érzékenysége a környezeti mérgekre.

Az első találkozás alkalmával mindenképpen átbeszéljük a meglévő panaszait,kiderítjük, mely anyagok okoznak stresszt a szervezetében, majd a kinezioógia vagy a Theta Healing segítségével megkeressük a kialakulás okát.

Megszabadulna allergiás panaszaitól Gazsó Csilla kineziológus, Theta Healing gyógyító segítségével?

 • Gazsó Csilla kineziológus, Theta Healing gyógyítóA konzultációra előzetes bejelentkezés alapján  centrumunkban várja Csilla.
 • Munkaidőben hívja a +36-1-269-2946-os telefonszámunkat.
 • Vagy töltse ki az űrlapot. Az űrlapon adja meg elérhetőségét, és kollégánk visszahívja Önt.
 • Az első konzultáción oldjuk a stresszt a kineziológia segítségével.

Gyógyulásához kérjen információt most, mert egészsége a legdrágább kincse, és így tudunk segíteni

Az Ön neve*:
E-mail címe*:
Telefonszáma*:
Üzenete*:
Ellenőrző kérdés *: (Mi Magyarország fővárosa?)
 

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. 1 munkanapon belül visszahívjuk.