Harmónia Centrum
Eljön talpa egészségéért?
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...
Főoldal / Ortopédia / Lúdtalp kezelése / Talpvizsgálat

Számítógépes talpvizsgálat és talpbetét készítés Budapest központjában

Egyedi Jantó talpbetét megszünteti talpa fájdalmát

jantó ortopéd gyógybetétA könnyű, rugalmas Jantó betét egyedileg - „lábára-szabottan” - készül, számítógépes méretfelvétellel fájdalma megszüntetéséért.

 • Az egyedi méretfelvétellel készült dinamikus betét a lesüllyedt helyeken optimálisan biztosítja lába alátámasztását, a statikai elváltozások (lúdtalp, haránt- és bokasüllyedés) korrekcióját.
 • A lábra szabott Jantó talpbetét eredményesen használható még
  • a bőrkeményedések,
  • a sarokcsont-kinövés (sarkantyú) kezelésében, valamint
  • az öregujj-bütyök, vagy
  • a kalapácsujj kialakulásának megelőzésében is.

nyomastérkép készítésTalpának vizsgálatakor nyomástérkép készül. A nyomástérképről megállapítható, hogy lábának mely részei vannak túlterhelve, és milyen statikai problémákat kell kijavítani a betéttel. A nyomástérkép alapján megszerkesztett és ezt követően elkészülő egyedi betétje jelentősen mérsékelheti talpa fájdalmát, és estére sem fog állandóan elfáradni.

Önnek milyen problémáját fogja kezelni, és fájdalmait jelentősen csökkenteni a talpára elkészített Jantó betét?

Talpvizsgálat és egyedi talpbetét készítés többféle változatban:

 1. egyedi talpbetét készítésOrtopéd gyógybetét létező elváltozások korrigálására
  • Hosszanti- és haránboltozat süllyedése, bütyök, sarokcsont kinövés, bőrkeményedések korrigálására, és panaszai enyhítésére.
 2. Kényelmi betét megelőzésre
  • Lába alátámasztását biztosítja. A talponlét okozta fáradtság és lábpanaszok kialakulásának, és a gyógybetétnél említett elváltozásoknak a megelőzését biztosítja.
 3. Sportbetét
  • Teljesítménye javítására sportcipőjébe ajánljuk.
 4. 3/4-es betét
  • Elsősorban keskeny, magasabb sarkú (női) cipőkben használatos. Jellemzője, hogy a lábujjak és a középcsontok elülső részét szabadon hagyja, éppen ezért a hatékonysága valamivel mérsékeltebb, mint a teljes betété.

Az elkészített talpbetét beépíthető cipőbe, papucsba, klumpába, csizmába, stb. A beépítés nem csökkenti a lábbeli méretét!

Az új betét – általában - már az első használatkor kényelmesen alátámasztja a lábat. De előfordulhat, hogy a megváltozott nyomáspontok kezdetben kellemetlenséget okoznak.

 • Ilyenkor célszerű a betétet előbb csak 20-30 percig a cipőben hagyni. Később ezt az időt lehet fokozatosan növelni, ameddig lába megszokja a betét okozta változásokat.
 • Legyen türelmes talpa egészségéért! Ez a szoktatási periódus akár egy-két hét is lehet.

A Jantó rendszerű talpbetét 3-4 különböző keménységű rugalmas anyagból készül

A bevonat mikropórusos, lélegző műbőr, ami biztosítja a láb természetes életfunkcióit. A bevonat nedves, enyhén mosószeres ruhával tisztítható. Utána a betétet meg kell szárítani, száraz, nedvszívó törlőkendővel áttörölni. Használaton kívül (éjszaka) célszerű a betétet - a cipőből kivéve - levegőztetni, lábszagűző készítménnyel kezelni.

Mindegyik betét dinamikus betét, hajlékony, együtt mozog a lábával.

Igény szerint a bevonatot valódi bőrből készítjük el.

A talpbetét viseléséhez a 2,5 – 5 cm sarokmagasságú lábbeli ajánlatos

 • Magasabb sarkú cipőbe a 3/4–es betét, vagy a beépítés javasolt.
 • Állómunkához laposabb, míg járáshoz a magasabb sarkú lábbeli a megfelelő.
 • Kerülni kell a teljesen lapos (sarok nélküli) cipők, papucsok használatát, mivel ezek jelentősen túlterhelik a lábat, főleg a boka- és saroktájékon.

A talpbetét – az igénybevételtől függően – egy-két évig használható. Ezután célszerű – egy újabb vizsgálat alapján – új betétet készíttetni. Ugyanis ennyi idő alatt eldeformálódik, és nem támasztja már alá megfelelően a talpát.

Rendeltetésszerű használat mellett egy év teljes körű garanciát vállal a készítő:

 • Jantó Zoltán László

Talpbetét készítés számítógépes méretvétellel

Hogyan lesz Önnek talpa fájdalmát megszüntető Jantó betétje?

 1. nyomástérkép ellenőrzés talpvizsgálatkorMunkaidőben hívja a +36-1-269-2946-os telefonszámunkat. Vagy töltse ki az űrlapot. Az űrlapon adja meg elérhetőségét, és kollégánk visszahívja Önt, és egyeztet egy időpontot talpa számítógépes vizsgálatára.
 2. Az egyeztetett időpontban eljön hozzánk, és feltérképezzük talpa állapotát, hossz- és harántboltozatát, bokája állását.
 3. A számítógéppel elvégzett talpvizsgálattal egy egyedi mintát, egy talpnyomatot készítünk a talpáról.
 4. Javasolunk Önnek talpbetét típust, amely nagy biztonsággal biztosítani fogja talpa tökéletes alátámasztását, és lehetővé teszi fájdalommentes járását.
 5. A minta alapján együttműködő partnerünknél, a Jantó betétnél pár hét alatt elkészül személyre szabott Jantó talpbetétje.
 6. Az előre megbeszélt időpontban eljön elkészült talpbetétjéért, és fel is próbálhatja azt a cipőjébe. Vagy pedig, ha Önnek megfelelőbb a csomagkénti kiszállítás, akkor házhoz szállíttatjuk Önnek személyre szabott Jantó betétjét.

Gyógyulásához kérjen információt most, mert egészsége a legdrágább kincse, és így tudunk segíteni

Az Ön neve*:
E-mail címe*:
Telefonszáma*:
Üzenete*:
Ellenőrző kérdés *: (Mi Magyarország fővárosa?)
 

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. 1 munkanapon belül visszahívjuk.