Harmónia Centrum
Eljön hozzánk az egészségéért?
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...

Harmónia Centrum cégbemutató

Történetünk:

Zentai Ágnes vagyok, a cég tulajdonosa, és ügyvezető igazgatója. A MED-IN-ART Kft-t 2003-ban alapítottuk, és azóta működik az egészségügy területén.

A Harmónia Centrumot 2008 óta üzemeltetjük. Eleinte fő tevékenységként orvosi eszközök forgalmazásával foglalkoztunk, majd fokozatosan kaptak egyre nagyobb hangsúlyt a gyógyászati, illetve egészséges életmódot szolgáló tevékenységek. Kiindulópontként a lökéshullám terápia szolgált, mivel az országba az első Lökéshullám terápiás gépet Svájcból én hoztam be 2003-ban.

Azóta is elkötelezetten támogatom, és rendkívül fontosnak tartom ennek a szelíd gyógymódnak az elterjesztését, amit az elért eredmények messzemenőkig alátámasztanak. A technikát már nem csak a mozgásszervi problémák kezelésére használjuk, hanem öt éve fekélyes sebeket is sikeresen gyógyítunk vele.

Egyre többen kötelezik el magukat a cég mellett, a gyógyításban közvetlenül részt vevő munkatársak száma megháromszorozódott, jelenleg 4 főállású gyógytornász, és 14 szerződött szolgáltató (orvosok masszőrök, természetgyógyászok, sebkezelő specialisták) alkotja csapatunkat.

Tevékenységeink:

Centrumunk egyik erőssége, hogy a mozgásszervi problémákat komplexen kezeljük, és vendégeinket széles körűen kiszolgáljuk minden tekintetben: akár szolgáltatásainkkal, akár termékeinkkel segíthetjük elő a panaszok enyhülését, a gyógyszermentes gyógyulást, a rehabilitációt.

Kiemelt szolgáltatásunk a Harmónia Centrumban a lökéshullám terápia. Már több mint 3000 beteget gyógyítottunk meg ezzel a kezeléssel. A lökéshullám kezelés alkalmas sarok- és talpfájdalmak, meszes váll, tenisz- és golfkönyök, valamint különféle sportsérülések kezelésére, gyógyítására. Speciális, egyedi szolgáltatásunk továbbá, hogy nehezen gyógyuló fekélyes lábsebeket is tudunk kezelni lökéshullámmal rendkívül látványos eredményeket elérve.

Cégkultúra:

Mottónk: „Nálunk visszakapja mozgása szabadságát.”

Az állami egészségügy jelenlegi állapotában egyre nagyobb teret nyernek a magán egészségügyi vállalkozások, de itt is az tud megélni, és fejlődni, aki tisztességes, és a páciensek érdekeit szem előtt tartja. A gyógyító odafigyelés az első kapcsolat felvételtől kezdve, a beteg ember igényeinek korrekt felmérése, a megfelelő felvilágosítás a javasolt terápiákról, és a magas színvonalon elvégzett szolgáltatás nálunk alapvető követelmény, és ez a sikerünk kulcsa.

Törekszünk újabb és újabb szelíd, gyógyszermentes technikák bevezetésére, a szolgáltatási paletta szélesítésére, szakmai és etikai továbbképzésre. Jól teljesítő munkatársainkat anyagilag is jutalmazzuk, fontosnak tartjuk a szakmai előremenetelt. Az ügyvezető mellett kiemelt funkciót töltenek be: adminisztratív vezetőnk Heizler-Himes Eszter és szakmai vezetőnk Turkovics Tímea.