Harmónia Centrum
Eljön hozzánk az egészségéért?
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...

Segít a gyógymasszázs, segít a gyógymasszőr Önnek is

2019.09.23.

„Kedves Noémi!
Kimondhatatlanul hálás vagyok, amiért már egyetlen alkalom alatt sikerrel elmulasztottad a több hete tartó fájdalmamat! Már eddig is sok mindenkinek meséltem ezt, de ezután is mindenkinek ajánlani fogom.
J.M."

2019.03.21.

„Ülőmunkát végzek hosszú évek óta és a vállaim a stressz és az ülés miatt bekeményedtek, csomósodtak. 5 héttel ezelőtt jelentkeztem gyógymasszázsra Varga Noémihez, és már az első alkalom után jobban éreztem magam. 5 alkalmat kértem első nekiindulásra.
Angyal Judit"

2018.07.27.

„Kedves Mindenki, aki olvassa!
Kellemes csalódás ért a mai napon ezen a helyen. Minden nagyon szuper volt, a terapeuta hölgy (Noémi) pedig testalkatát meghazudtolva forgatott-nyomott-dobált. Mindenkinek ajánlom 5*
Komjáti Mihály"

2017.05.11.

„Kedves Noémi!
Csodát tettél velem! Teljesen újjá születtem a kezeid alatt! Hálásan köszönöm, rendszeresíteni fogom az életemben. Légy áldott! Spáh Diána"

„Kedves Noémi!
Legyen áldás a kezeiden, egész lényeden! Köszönöm, hogy tudásodból részesülhettem! Teljesen fájdalom- és feszültségmentes az egész hátam, az egész gerincem! Hálásan köszönöm!
Benke Rita"

2018.03. hó

„Kedves Noémi!
Ez a masszázs egyszerűen fantasztikus volt. Köszönöm szépen! Totál nyugalommal és lazult izmokkal távozom. Jövök máskor is." Király Kornélia"

2017.09.27.

„Kedves Anna!
Nagyon köszönöm a szakszerű masszírozást és a közbeiktatott köpölyözést. Különösen jó érzés volt mindkettő.
Hálás köszönet
Sz. Lászlóné"

2017.07.05.

„Kedves Harmónia Centrum!

2017 nyarán Budapesten voltam, és Andihoz jártam masszázsra. Én már sokat voltam masszázson mind Magyarországon, mind Belgiumban, de egyértelműen ez volt életem legjobb masszázsa. Elképesztően alapos, kellemes és pihentető volt.
Nagyon Köszönöm!
Üdvözlettel, D. Edina"

2016.06.02.

„Hosszú keresgélés után találtam rá Krisztára, a gyógymaszőrre, aki nagyon nagy szakértelemmel és kedvességgel segített nekem kiválasztani a 2 nekem megfelelő masszázst, aminek köszönhetően megszűntek a tüneteim, és újból teljesen jól érzem magam.
Kriszta, amellett, hogy kiváló masszőr, nagyon nyitott és pozitív ember, mindig szerettem hozzá jönni. És még fogok is jönni hozzá sokszor. Mindenkinek szívből ajánlom!
Szerettel: Anita (Kolozsvári Anita)"

2016.04.07.

„Kedves Harmónia Centrum és Kriszta!
Szeretném kifejezni megbecsülésemet, hogy van ez a Centrum, ahol a modern orvoslás és alternatív gyógyászati lehetőségek is rendelkezésre állnak. Köszönöm, hogy segítettek a gyógyulásomban. A gyógymasszázs sokat segített.
Sándor István"

2016.03.29.

„Kedves Kriszta!
Csodálatos a masszázs, a gerincem mintha újjászületett volna. Már több hete járok a Harmónia Centrumba és egyre jobban érzem magam. Nagyon-nagyon köszönöm.
Sebestyén Judit"

2016.02.11.

„Kedves Kriszta!
Köszönöm az időt és türelmet, a masszázs nagyon sokat segített, most már a repüléssel is megpróbálkozom. Visszatérő vendég leszek!
Tisztelettel: Hirt Gábor"

2015.12.21.

„Kedves Harmónia Centrum!
A kezelés elején érzett fájdalmak a múlté! Nem 100%-os, fájdalommentes, de klasszisokkal jobb! Foglalkozni fogok vele még!
Sokat kell nyújtani és masszírozni, és akkor lesz egy új lábam! :)
Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet!
Köszönök mindent!"

2015.06.30.

„Nagyon meg vagyok elégedve a masszázs kezeléssel. Ajánlom másoknak is, és én is járok többször.
Ungár Péter"

Önnek milyen panasza van?
Mellékhatások nélkül szeretne megszabadulni fájdalmától?
Eljön gyógymasszőrünkhöz Ön is jobbulásának történetéért?