Harmónia Centrum
Gyulladáscsökkentés természetesen
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...
Főoldal / Lökéshullám terápia / Természetes gyulladáscsökkentő

Természetes gyulladáscsökkentő kezelés a lökéshullám terápia

A természetes gyulladáscsökkentők a mesterséges készítmények káros mellékhatásai nélkül képesek kezelni a fájdalmas gyulladást.

Természetes gyulladáscsökkentők a gyógynövények

természetes gyulladáscsökkentő fűszerekTudja, hogy melyek a legismertebb gyulladáscsökkentő gyógynövények?

A gyógynövények mellett többféle fűszernövénynek is ismert a gyulladást csökkentő hatása. Ilyen fűszernövény például a jól ismert fokhagyma vagy a feketebors. Emellett azonban például a szegfűszeg, a fahéj vagy a gyömbér is csökkenti a gyulladást.

Aloe Vera, a legősibb természetes gyulladáscsökkentő gyógynövény

Az Aloe Vera gyógyító hatását már több ezer éve felismerték, és azóta folyamatosan
használják gyógyításra, gyulladás csökkentésére és az immunrendszer erősítésére.

Közismert népszerűsége nem véletlen, hisz több mint 200-féle gyógyító hatóanyaga fájdalomcsillapító és gyulladást csökkentő hatásán túl még fertőtlenítésre és méregtelenítésre is kiválóan használható.

Évezredek óta fogyasztják szájon át, és a bőrbe való bedörzsöléssel is, és nincsenek mellékhatásai.

Kockázat nélkül fogyaszthatja Ön is, csak vágja le az Aloe Vera levelét, és préselje ki belőle a gél állapotú hatóanyagát.

Kamilla virág

Ez a másik szinte mindenre használható természetes gyulladáscsökkentő gyógynövényünk. Ezt a vadon termő gyógynövényt nálunk is sok helyen megtalálhatja.

A kamilla virágából készült teát fogyaszthatja panaszai csillapítására mellékhatások nélkül. Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatásán túl jól ismert még nyugtató és görcsoldó hatása is.

A kurkuma gyógyításra is használt fűszernövény

A kurkumin az egyik legismertebb mellékhatások nélküli, természetes gyulladáscsökkentő és immunerősítő.

A kurkumin az Indiából származó fűszernövény, a kurkuma hatóanyaga. Nemcsak gyulladáscsökkentőként, hanem immunrendszert erősítőként is jól ismert, és véd a különböző fertőzésekkel szemben is.

A három talán legismertebb gyulladáscsökkentő gyógynövény mellett még számos egyéb növény gyulladást csökkentő hatása ismert:

 • A gyömbér, a szegfűszeg és a fahéj is kiváló gyulladást csökkentő.
 • A fokhagyma gyulladást csökkentő erejét sem kell különösebben bemutatni a természetes gyulladáscsökkentők kedvelőinek.

A természetes gyulladáscsökkentő kezelés új dimenziója a XX. század végéről

A lökéshullám terápia nem olyan évezredek óta ismert kezelés, mint az Aloe Vera. A lökéshullámok kedvező hatását a 80-as évek végén ismerték fel a gyógyításban. A lökéshullámok nagy energiájú hanghullámok, amelyek a bőrön keresztül nagy energiát továbbítanak a kezelt fájdalmas pontra. Ez az energia a vérkeringés fokozásával javító és regeneráló folyamatokat indít el a csontokban és a lágy szövetekben.

sarokfájdalom lökéshullám kezeléseEz a kezelés egy mesterséges anyagok bejuttatása nélküli, természetes gyógyító eljárás. A szervezet öngyógyító folyamatait stimulálja, és a lerakódott káros anyagok eltávolítását segíti a felgyorsult vérkeringéssel. Az elmúlt másfél évtizedben, a gyógyítások során számos egyéb gyógyító és regeneráló hatását ismerték még fel.

A természetes gyulladáscsökkentés gyógyító, regeneráló hatásai

 1. Csillapítja a fájdalmakat, és csökkenti a gyulladást.
 2. A vérkeringés élénkítésével javítja a vérellátást, és felgyorsítja az anyagcserét.
 3. Eltávolítja a kinövéseket (pl. sarokcsont kinövés), lerakódásokat (pl. meszesedés).
 4. A vérbőség fokozásával és az anyagcsere meggyorsításával regenerálja az inakat is.
 5. Fellazítja az izmokat masszírozó hatásával. Ezzel pedig visszaadja az ízületek mozgásképességét.
 6. Javítja az erek vezetőképességét is, mégpedig az érfalra lerakódott anyagok eltávolításával. Direkt értágulatot okoz a hajszálerekben is.

Melyek a lökéshullám kezelés előnyei a gyógyításban

 1. Nincs ismert mellékhatása ennek a természetes gyógyító eljárásnak.
 2. Nem igényel fájdalomcsillapítást, sebészeti beavatkozást és gyógyszeres kezelést.
 3. Ambulánsan végezhető.
 4. Felgyorsítja az anyagcserét. Élénkíti a vérkeringést. Fellazítja, eltávolítja a meszesedést. Regenerálja az inakat. Tágítja az ereket, javítja az erek vezetőképességét. Direkt értágulatot okoz.
 5. Gyors gyógyulást eredményez bármelyik mozgásszervi betegségére, és a nehezen gyógyuló sebekre is.
 6. Komoly klinikai tanulmányokkal alátámasztottan 80%-os arányban eredményes már a kezeléssorozat végére. Visszaadja fájdalommentességét, javítja életminőségét.

Mire használható ez a természetes gyulladáscsökkentő kezelés?

térdfájás lökéshullám kezeléseA radiális, sugár irányban terjedő lökéshullám kezelés a szervezet öngyógyító folyamatainak aktivizálásával elősegíti a sejtek regenerálódását, és ezzel felgyorsítja a gyógyulás folyamatát.

A másfél évtizedes tapasztalatok szerint kifejezetten előnyös gyulladásos mozgásszervi betegségek és az utóbbi 5-6 év kutatásai szerint krónikus sebek gyógyítására. Az érszűkület kezelésére is eredményesen használható.

 • A mozgásszervi betegségek jelentős része a túlzott igénybevétel miatti meszesedés és az inak merevedése következtében alakul ki. A lökéshullám kezelés fellazítja és eltávolítja a meszesedést, és regenerálja a rugalmasságukat vesztett inakat.
  • Ezért használható eredményesen sarok és talpfájdalom, valamint váll és könyökfájdalom mellékhatások nélküli, eredményes kezelésére.
  • A mellékelt képen látható térdfájdalom eredményes gyógyítására is kiválóan használható, akkor ha a fájdalmat, nem a porcok és ízületek kopása, hanem a lerakódott meszesedés, és az inak merevedése, gyulladása okozza.
 • A lökéshullám kifejezetten eredményes krónikus és fekélyes sebek gyógyításában, mert felgyorsítja a gyógyulást és a sejtképződést.

Mikor nem végezhető a kezelés?

Nem univerzális természetes gyógyító eljárásról van szó. A kezelés elsősorban a mozgató szervrendszer ízületi gyulladásainak és a bőrfelszín sebesedésének regenerálódására használható megfelelő hatékonysággal.

Nem használható

 • a levegővel töltött tüdő felett a mell és hasüreg kezelésére,
 • valamint a nagy erek és idegek területén sem. Tehát a fej és a gerinc kezelésére sem használható.
 • Tilos használni a kezelést daganatos területeken.
 • Emellett még terhesség idején sem használható a gyulladás csökkentésére.

Ezzel szemben viszont 10-ből 8 fájó sarok, talp, váll és könyök már a kezeléssorozat végére meggyógyul, a 9. pedig a kezeléssorozatot követő hónapokban lesz panaszmentes.

Eljön hozzánk sarka, talpa, válla vagy könyöke mellékhatások nélküli fájdalommentességéért?

 • Előzetes bejelentkezés után várjuk a Markó utca 11-ben.
 • Munkatársunktól kérdezni, és a konzultációra, valamint kezelésre bejelentkezni a 06-1-269-2946-os telefonszámon, munkaidő után pedig az űrlap kitöltésével tud. Adja meg elérhetőségét. Kollégánk rövidesen visszahívja Önt.
 • A konzultáción szakorvosunk alaposan megvizsgálja, és teljes körűen tájékoztatja Önt állapotáról, a lökésterápia hatékonyságáról és kezelése várható eredményéről.
 • Csak akkor fogja javasolni ezt a mellékhatások nélküli természetes gyulladáscsökkentő kezelést, ha gyógyulásának komoly esélyei vannak. A konzultáció után már Ön is tisztán fog látni állapotával kapcsolatban, és a szakorvossal megbeszélt, megalapozott döntést hozhat gyulladásos panasza gyógyulásáról.

Gyógyulásához kérjen információt most, mert egészsége a legdrágább kincse, és így tudunk segíteni

Az Ön neve*:
E-mail címe*:
Telefonszáma*:
Üzenete*:
Ellenőrző kérdés *: (Mi Magyarország fővárosa?)
 

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. 1 munkanapon belül visszahívjuk.