Harmónia Centrum
Jöjjön sarokfájás nélküli életéért >
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...
Főoldal / Sarokfájdalom kezelése

Sarokfájdalom kezelése 80-90%-os eredményességgel

Lökéshullám kezeléssel kiszabadítjuk a sarokfájdalom börtönéből. Hogyan lesz eredményes a sarokfájás kezelése fájdalma okának feltárásával?

Sarokfájás kínozza?

Ha igen, akkor fájó sarkának kíméletes segítségre van szüksége. Sarkával milyen problémája van?

 • kitartó sarokfájdalomFelkelés után egyre nehezebben tud felállni, mert fáj a sarka?
 • Egyre fájdalmasabb a járás is?
 • Begyulladt sarka miatt olyan érzés kerülgeti, mintha szegen járna? Vagy Önnek máshogy, másképp fáj a sarka?
 • Talán már annyira elhanyagolta sarka gyulladását, hogy sarokcsont kinövése van, ami miatt már alig tud cipőt felvenni, mert állandóan nyomja a cipő kérge vagy a talpa?

Már többféle kezelést is kapott, de gyulladt sarka állapota hónapok óta nem javul? Sőt már műtétet pedzegette az orvosa?

 • Ne engedje felvágni a sarkát!

Ne vállalja a műtétet, mert szinte biztos, hogy nincs szüksége rá. Miért mondhatjuk ezt Önnek?

 • Azért, mert 2008 szeptembere óta már sokkal kíméletesebben megszabadítjuk sarokfájdalmától. 10 éves tapasztalatunk szerint 10-ből 8 fájó sarok meggyógyul már a kezeléssorozat végére. A 9. pedig a kezeléssorozatot követő hónapokban lesz tünetmentes.
 • 2008 szeptemberétől 2019 januárjáig már több mint 3.500 gyógyult ügyfelünk lépett ki az utolsó kezelésről panaszmentes sarokkal és talppal.
 • Ezért Önnek is 80-90%-os esélye van arra, hogy a több mint 3.500 gyógyult látogatónk számát fogja növelni.

Sarokfájdalom eredményes kezelésére a többezerszeresen kipróbált lökéshullám terápiánál nincs jobb

Klinikai kutatások és a szakorvosok egybehangzó véleménye szerint a sarokfájásra a lökéshullám terápia a leghatásosabb kezelés. Az egyetlen módszer, amely 80%-os eséllyel megszünteti fájdalmát. 10 sarokfájdalomtól szenvedőből 8 már a kezeléssorozat végére panaszmentes lesz.

10 éves tapasztalatunk szerint miért jobb a lökéshullám az összes többi terápiánál?

sarokfájás kezelése lökéshullám terápiávalEgyrészt azért, mert a többi közül egyik sem képes 80%-os eséllyel megszüntetni panaszait.

 • Dr. Csokonay Péter baleseti sebész szakorvos szerint a röntgen besugárzás (ne tévessze össze a jól ismert röntgen vizsgálattal) is használ, de közel sincs 80%-os eredményessége. Rosszabb hatékonysága mellett még komoly sugárterhelést is okoz. Ezzel szemben a lökéshullám terápia mellékhatások nélküli gyógyító eljárás.
 • A sarok műtét hosszú lábadozással, rehabilitációs idővel jár, és sikeressége még az 50%-ot sem közelíti meg. (Ortopéd sebészek saját bevallása szerint sem.)
  • 50%-ot sem megközelítő eredményessége miatt egyszerűen nem éri meg kockáztatni.
  • Bizonytalan a kimenetele, és jelentős fájdalommal jár.
  • Több hét szükséges a gyógyuláshoz, és hosszú munkából való kieséssel jár. Ön megengedheti magának a munkájából való hosszabb kiesését?

Minden egyéb terápia (szteroid injekció, gyulladást csökkentő kenőcsök, fájdalomcsillapítók) csak elnyomja a tüneteket, de nem segít fájdalma alapvető okának a megszüntetésében. Ezekkel a kezelésekkel szemben a lökéshullám fájdalma okát, a gyulladást szünteti meg.

 • Tudta, hogy az ok feltárása nélküli tüneti kezelés egyébként is kockázatot hordoz magában?
 • A továbbterhelés hatására még rosszabbodhat is az állapota. A tünetek, a fájdalom elnyomása kifejezetten káros is lehet, mert ha nem érzi a fájdalmát, akkor mintha mi sem történt volna, tovább folytatja mindennapi megszokott tevékenységét, és tovább terheli fájdalmas sarkát.
  • Például ugyanúgy sportol tovább, továbbra is magas sarkú cipőben jár, mert nem érzi a fájdalmat. Ez a legrosszabb, amit tehet, mert ezzel tovább terheli a terheléstől sérült inakat, izmokat. Viszont nem érzi a túlterhelést (hisz ezért nem hagyja abba), így fájdalma oka továbbra is fennáll.
  • Sérülése súlyosbodhat, és ez akár izom- vagy ínszalag szakadáshoz is vezethet. Azért, mert elnyomta a tüneteket a fájdalomcsillapítóval.

Fájó sarkát hogyan gyógyítja a lökéshullám?

Figyelje meg magán a sarokfájdalom hatását!

Krónikus fájdalomnál a fájdalom lassan, fokozatosan jelentkezik. Először csak egyszer-egyszer, néha-néha. Majd egyre gyakrabban, és egyre hosszabb ideig tart.

Sérülés esetén azonban a fájdalom azonnal belenyilall a sarkába, és a fájdalmat két hullámban érzi.

 • Először egy éles fájdalom hasít bele a sérült területbe, amelynek helye jól meghatározható.
 • Ezt követi utána egy tompább, már kevésbé lokalizálható fájdalom. Ez utóbbi fájdalmat olyan idegrostok vezetik, amelyek egy ún. P-anyagot (substance P) is elválasztanak, amelynek szerepe van a fájdalom csillapodásában. Egyrészt ez a P-anyag szabadul fel a lökéshullám kezelés során. Ez is segíti fájdalma csökkenését.

Fájó sarka vérkeringésének élénkítésével a lökéshullám felfokozott sejtgyógyító folyamatot indít be

hogyan gyógyítja sarkát a lökéshullámA lökéshullám impulzusok a kezelt területen fokozzák a vérkeringést. Azt pedig a képen is láthatja, hogy a kezelés fájó sarkában egy jótékony gyógyító láncreakciót indít be.

 1. A fokozódó vérkeringés hatására javulnak az anyagcsere folyamatok. Az oxigén és tápanyaghiánytól fuldokló sejtek és szövetek több friss oxigénhez és éltető tápanyaghoz jutnak a felgyorsult vérkeringéstől.
 2. Az oxigénben és tápanyagban dúsabb vér felgyorsult anyagcsere folyamatot tesz lehetővé a sérült sejtekben és szövetekben. A sejtek a több oxigén és tápanyag hatására felgyorsult ütemben javítják meg magukat, és regenerálódásuk további gyulladáscsökkentő folyamatot indít el a kezelt területen.
 3. Azért mert a fokozott vérkeringés nemcsak a tápanyagokat szállítja gyorsabban a sejtekhez, hanem felgyorsult ütemben segíti a káros, gyulladáskeltő anyagok (1. kép) elszállítását is a fájdalmas területről. Tehát felgyorsult vérkeringése nemcsak új életre kelti a gyulladással küzdő sejteket, hanem takarítja is a szemetet.
 4. Vagyis a tápanyag és oxigéndús vértől felgyorsult ütemben gyógyulnak a sejtek és szövetek, és a gyulladást okozó salakanyagok pedig gyorsabban szállítódnak el, ami fokozott ütemben csökkenti a gyulladást.

Így söpri ki fájdalmát, és szünteti meg sarokfájdalma okát, a gyulladást a lökéshullám terápia, minden egyéb kezelésnél nagyobb, 80%-os eredményességgel már a kezeléssorozat végére.

 • A lökéshullám kezelésnél ezért nincs Önnek nagyobb esélye sarokfájása megszüntetésére.

Van Önnek 5x15 perce sarokfájdalma megszüntetésére a többezerszeresen kipróbált lökéshullám kezeléssel?

 • Ha igen, akkor 80%-os eredményességgel megszüntetjük sarokfájását.

„4-5 hónapi fájdalom és kellemetlen ébredés után a lökéshullám terápia 5 heti kezelés után, szinte 100 %-osan javította a sarok és boka panaszaimat. Ezt a terápiát csak ajánlani tudom. Köszönettel
Pintér László” – 2014.05.14.

Sarokfájdalma kezelése a mi életünkben 15 perc. Az Ön fájó sarkának gyógyulásában viszont hónapok felfokozott, lankadatlan öngyógyulása

Itt hagyja nálunk sarokfájását, és fájdalommentes sarkát viszi haza.

 • Sarokfájós sorstársai naponta kötik meg velünk ezt a kifejezetten előnyös cserét.
 • Mert megszabadulhatnak végre sarkuk fájdalmától.
 • Ezt szeretné Ön is?

Túlterheléstől begyulladt, fájó sarkakat veszünk kezelésbe, és fájdalommentes sarkakat gyógyítunk belőlük már 10 éve. Ön is elhozza nekünk sarokfájdalmát sarka panaszmentességéért?

 • Lépjen most, hogy minél hamarabb sarokfájdalma nélkül lépjen.
 • Hívja munkatársunkat munkaidőben a 06-1-346-0325-ös számon, és beszéljék meg a részleteket.

Többezerszeresen bizonyított kezelésünkre támaszkodva 2008 óta rendszeresen kötünk ilyen üzleteket, és mindenki nagyon hálás érte.

sarokfájdalom kezelése lökéshullámmal a Harmónia CentrumbanNem titok, hogy a Markó utca 11-ben már 10 éve szabadítjuk meg sarkuk fájdalmától a hozzánk fordulókat 2008-ban még rendkívül látványos, ma pedig már egészen megszokott és természetesnek vett eredményekkel.

Dr. Hargitai Gergely ortopéd szakorvos mondja, hogy 10 éves tapasztalatunk szerint 80%-os valószínűséggel biztos lehet benne, hogy a kezeléssorozat végére eltűnik sarka fájdalma.

A 10-ből 8 hozzánk forduló gyógyult betegünk panaszmentessége és felhőtlen boldogsága mellett azonban számunkra fontos további 2 betegünk sorsa és fájdalommentes élete is. És nekik is jó hírekkel tudunk szolgálni, mert tudunk segíteni többféle szempontból is.

 • Kérjük, hogy figyelmesen olvasson tovább, mert így lehet szinte 100%-os biztonságú sarokfájdalma gyógyulása.
 • Ha nem is a kezeléssorozat végére, hanem azt követően néhány hónap múlva.

A lökéshullám terápia klinikai kutatások és többezerszeresen bizonyított 10 éves tapasztalatunk szerint is vitathatatlanul a legeredményesebb kezelés sarokfájdalmára, de nem csodaszer. Vannak olyan helyzetek, amikor hosszú évek életmódjával alaposan feladja a leckét még a leghatásosabb terápiának is.

Sarokfájása megszüntetéséhez mindenképp a fájdalom kiváltó okát kell kiderítenünk. Ha a sarokfájdalom okát kiderítjük, akkor már tudjuk, mi okozza a szenvedését, és tudjuk azt is, hogy mi ellen harcol. Ha az okot megszüntetjük (vagy legalábbis tudunk róla), akkor már könnyebb lesz megszüntetni a fájdalmas tüneteket.

Centrumunk hozta be Magyaroszágra a lökéshullám kezelést kezdetben sarokfájdalom gyógyítására

lökéshullám kezelés infografika

Kiszabadul Ön is sarokfájdalma börtönéből?

Melyek lehetnek a sarokfájás okai?

Mi okozza a panaszát? Mi zárja Önt sarokfájdalma börtönébe?

 1. Komoly sarokveszélyt jelent a túlsúly. Járás közben testsúlya 1,25-szerese, futás közben azonban már 2,5-szerese nehezedik a sarkára. Nem csoda, ha a lába egyszer csak elkezd tiltakozni a túlzott terhek cipelése ellen. Egyes felmérések szerint a magyar lakosság 65%-a elhízott vagy túlsúlyos.
  • Ön is felesleges kilókkal küszködik?
  • Ha jelentős a túlsúlya, akkor ez rontja a gyógyító lökéshullám kezelés eredményességét is. A pillanatnyi fájdalmat ilyenkor is jó eséllyel megszünteti a lökéshullám, de a végleges megoldást Önnél is a felesleges kilóktól való megszabadulás jelenti.
 2. Okozhatja egy hirtelen, fokozott terhelés, amely például edzés nélküli sportolásból vagy bármilyen fizikai megterhelésből származik. Egy hétvégi kiadós gyalogtúrának a barátokkal is sarokfájás lehet a következménye, ha egyébként nem gyalogol rendszeresen. Ilyenkor túlterhelheti a talpi szalagokat (talpi fascia), és ez is okozhatja sarka fájdalmát.
  • Túlterhelés okozhatta a fájdalmát?
  • Ha igen, akkor ilyenkor rendkívül hatásos a kezelés.
 3. Sportolókkal beszélgetve gyakran halljuk, hogy edzés előtt talán nem volt megfelelő a bemelegítés, edzés után pedig elmaradt a nyújtás.
  • Pedig nagyon fontos mindkettő. Egyiket se hagyja el.
  • A lökéshullám nem helyettesítheti sem a bemelegítést, sem a rendszeres nyújtást.
 4. A lúdtalp is sarokpanaszokat tud okozni. Megfelelő alátámasztás nélkül a lesüllyedt lábboltozat túlterhelődik. Ilyenkor a talpi lemezek (talpi fascia) megpróbálnak alkalmazkodni a terheléshez, és próbálnak nyúlni. A feszülő talpi lemezek azonban a csonthoz csatlakozásnál a rajtuk lévő csonthártyát is húzzák, és a csonthártya erre úgy reagál, hogy begyullad.
  • Önnek is lúdtalpa van?
  • Ha igen, akkor ilyenkor a lúdtalp betétet hívjuk segítségül.
 5. Sarokfájást okozhat a túlságosan befelé dőlő boka is, ami legtöbbször a lúdtalp vagy a túlsúly fájdalmas következménye.
 6. sarokfájdalom okaiA nem megfelelő lábbeli, a magassarkú cipők túlzott viselete is gyakori oka a sarokfájdalmaknak.
  • Sarokfájdalma kiújulásának megakadályozásához, és végleges elűzéséhez ilyenkor nincs más megoldás, mint a magas sarkú cipők körültekintőbb viselése. Sarka védelmében kérdezze meg munkatársainktól az 06-1-346-0325-ös telefonszámon, hogy mit is jelent ez!
 7. További ok, hogy a városban élő modern ember szinte kizárólag kemény felületen jár. Az aszfaltozott utcán, munkahelyén és otthon is kemény burkolatok teszik „kényelmessé” az életét. Teste azonban az evolúció során nem a kemény felületekhez szokott hozzá.
  • Sarok és talpidegen a kemény burkolat.
  • Lábfejünk, talpunk nem a kemény burkolaton járásra lett „kifejlesztve”. Gondoljon csak bele! Akár csak 50 évvel ezelőtt is hol volt ennyi burkolt út?
 8. A burkolatos utcák további problémát is jelentenek. A Föld mágneses terét, a természetes mágnesesség jótékony hatását zárják el a talpunktól.
  • A civilizáció áldása valóságos átok a sarkára.

Kellemetlen sarokfájdalmának talán ezek lehetnek a leggyakoribb kiváltói.

 • Ha a többezerszeresen bizonyított lökéshullám kezelést ezekre a kiváltó okokra is figyelve, és ezeket is kezelve alkalmazzuk, akkor már bőven a 80%-os eredményesség felett tartunk.
 • Ha a kezeléssorozat után betartja javaslatainkat, akkor még további 1 ember megszabadulhat sarokfájdalmától, és máris 90%-nál tarthatunk. De csak akkor, ha betartja javaslatainkat. Ezt nem győzzük elégszer hangsúlyozni.

Még mindig ott van azonban a további 10%, akinek a kezeléssorozat végén is érezhetően fáj még a sarka.

 • Az ő sarokfájdalmukra nincs megoldás?
 • De igen van. Van megoldás. Olvasson tovább, és megtudja, hogy szervezetük felerősödött öngyógyító folyamatai az ő fájdalmukat is kiradírozzák a kezeléssorozatot követő hónapokban. Anélkül, hogy akár egyetlen alkalommal is megjelennének újra kezelőnkben. Hogyan is történik ez?

Sarokfájás gyógyítása lökéshullámmal. 10-ből 8 sarok fájdalma már a kezeléssorozat végére jelentősen mérséklődik

Ismerje meg a videónkon, mi történik a sarok lökéshullám kezelése során.

Nézze meg videónkat Marjai Judittal, akinek sarokproblémáját a lökéshullám kezelés oldotta meg.

A sarokfájás kialakulásának hátterében változatos okok állhatnak, de többféle típusú talp és sarokfájdalom kezelésére nyújt hatékony megoldást a lökéshullám terápia. Többek között:

 • sarokfájdalom kezelése lökéshullámmalSarokcsont gyulladás kezelése, csonthártya gyulladás gyógyítása a sarkon.
 • Sarokcsont kinövés kezelése.
 • Sarokcsont sarkantyú, Calcaneus sarkantyú gyógyítása.
 • Fájó sarokcsont kezelése.

Hogyan gyógyítja meg sarka fájdalmát a lökéshullám?

A keltett hanghullámok sarkában felpezsdítik a vérkeringését, javítja oxigén ellátását, és felgyorsulnak az öngyógyító folyamatok. A fájdalmat okozó gyulladásos gócok, fertőzések hamarabb szívódnak fel, a lerakódott anyagok gyorsabban oldódnak fel, és a feloldott salakanyagok a vérrel gyorsabban elszállítódnak a fájdalmas területről.

 • A radiális lökéshullámok révén a kezelt területet körülvevő izmok (ahogy az első videóban látta, a talpi fascia) is elernyednek, ezért mérséklődik a fájdalom is.
 • A terápia egyik legfőbb előnye, hogy a kezelt terület vérbősége - és ezzel a felgyorsult anyagcsere folyamatok - a kezelés utáni hetekben is fennmarad, és a rendelőből kilépve szervezete öngyógyító folyamatai heteken keresztül zavartalanul dolgozhatnak tovább. A 15 perces stimuláló kezelés heteken át tartó felfokozott öngyógyulást indít be fájó sarkában. Ez jelenti a megoldást minden 10. beteg fájdalmas sarkára.
 • 2014. november 18-án kaptuk ezt az e-mailt:
  • "Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Kedves Zentai Ágnes!
   Ez év Augusztusában voltam Önöknél sarok fájdalmaim miatt. Megkaptam a kezeléseket, és utána jó ideig nem éreztem változást. Most azonban három hónap elteltével úgy érzem tünetmentes lettem. Örülök, hogy sikerült a terápia, és remélem nem jön vissza a fájdalom.
   Köszönöm most a Harmonia centrum dolgozóinak a kedvességet. Köszönöm, hogy meggyógyították a sarok fájdalmamat. Kívánok Önöknek további gyógyászati sikereket.
   Tisztelettel; Barna János, Regensburg/Németország"

Lökéshullám terápia központunk 10 éves tapasztalata alapján mondhatjuk Önnek, hogy 4-6 lökéshullám kezelés tartós javulást eredményez Önnél is.

sarok kezelés menete

4-6 hét alatt 80%-os valószínűséggel sarka újra panaszmentes lehet.

 • Fájdalmas műtét, szteroid injekciók és gyógyszerek nélkül visszakapja sarka panaszmentességét.
 • A javulás tartós lesz, mert a kezelés sorozat a sarok fájdalom okát, a gyulladást szünteti meg, nem a tüneteket kezeli ideig-óráig.

Miért annyira hatásos a kezelés sarka panaszmentesítésére?

Azért, mert gyógyulása kapuját tárja szélesre fájó sarka előtt.

Természetes gyógymód Mellékhatások nélkül

4-6 kezelés 80%-os eredményességgel a mozgás szabadságát adja vissza, és az egészséges ember felszabadult mosolyát rajzolja arcára

visszaadja sarka panaszmentességét.

A 15 perces kezelés még heteken át tartó felfokozott öngyógyulást gerjeszt a sarkában, és kitakarítja fájdalmát.

 • Vérárama az utolsó kezelés utáni hetekben is felgyorsult tempóban dolgozik tovább.
  • Pusztítja el a fertőzést okozó kórokozókat.
  • Szállítja el a még ledörzsölt meszes lerakódásokat, és
  • oldja tovább a gyulladásos gócokat. Persze csak akkor, ha van még mit.
  • A csonthártyagyulladás fokozatosan csökken a fájdalmas területen, és húzódik vissza.
 • A lökéshullám fájdalma oka ellen veszi fel a kíméletlen harcot, és nem a tüneteit nyomja el. Sarok gyulladása a kezeléssorozatot követő hetekben is lankadatlanul gyógyul továbbra is, így közelítve a 100%-os panaszmentesség felé. Ez a zavartalanul folytatódó öngyógyulás teszi fájdalommentessé és felhőtlenül boldoggá néhány hónap múlva minden 10-ik hozzánk fordulót.
 • Pontosan úgy, ahogy Barna Jánossal is történt, ahogy írja a fentebb idézett e-mailjében. 3 hónap után egyszer csak azt vette észre, hogy már nem fáj a sarka.
  • Előbb-utóbb ezt fogja tapasztalni Ön is a kezeléssorozat után.

A talp sarok fájdalom még tovább csökkenthető, és a kezelés eredményessége javítható célzott, testreszabott gyógytornával. Gyógytornászaink néhány alkalommal megtanítják Önnek a sarokfájdalmát kiváló ok visszaszorítására otthon is rendszeresen végezhető gyakorlatsort. Ezzel megőrizheti a lökéshullám kezeléssel elért panaszmentességét, és sarokfájdalma nem tér többet vissza.

 • Ha az 5x15 perces kezeléssorozat után betartja sarka panaszmentességét megőrző tanácsainkat, akkor a soha viszont nem látás ígéretét adjuk búcsúzóul.
 • Eljön hozzánk sarka panaszmentességéért?

Minél hamarabb fordul a lökéshullám terápiához, annál nagyobb az esélye a gyógyulásra, mert

 • annál kisebb még a gyulladás a sarkán, és
 • annál kevesebb a meszes lerakódás a sarokcsonton.

Minél hamarabb jön, annál nagyobb esélyt ad a lökéshullámnak panaszai megszüntetésére.

 • Az Ön sarka gyógyul meg hamarabb, és lesz tünetmentes.

Eldöntötte már, hogy meg szeretné gyógyíttatni a sarkát a többezerszeresen bizonyított lökéshullám kezeléssel?

Vagy vannak még kérdései?

 • Ha van még kérdése, akkor érdeklődjön munkatársainktól a 06-1-346-0325-ös számon, és kérjen választ kérdéseire!
 • Részletesen tájékoztatjuk sarka gyógyulásának lehetőségeiről.

Fájó sarkára válassza Ön is a legbiztosabb eredményt adó terápiát!

10 éves tapasztalatunk és több mint 3.500 eredményes gyógyítás mellett ez a klinikai tanulmány is bizonyítja a kezelés 80%-os eredményességét

Nemcsak gyógyult ügyfeleink, hanem németországi klinikai vizsgálatok is bizonyítják a terápia gyógyító erejét. Ez a kutatás 2009 júliusa és augusztusa között készült 568 Swiss DolorClast készüléket használó orvos írásos megkérdezésével.

Nem titok. Ez volt az az átfogó kutatás, amely 2008-ban elkezdett gyógyító tevékenységünket egy évvel később olyan mértékben alátámasztotta, hogy azóta kétségünk se merült fel a lökéshullám minden más terápiát magasan megelőző eredményességéről.

 • Ha Önnek még egy szemernyi kétsége is van, akkor kattintson rá a linkre, és ismerje meg a kutatás eredményeit!

Magánrendelésünkön nagy gyakorlattal rendelkező ortopédus és reumatológus szakorvosaink azóta is árgus szemekkel figyelik a gyógyulási statisztikáinkat, és nem kellett csalódniuk a lökéshullám kezelésben. A kezeléssorozat végére a 80%-os eredményesség biztosított.

Ha Ön már járt szakorvosnál sarokfájdalmával, és van diagnózisa, akkor még a szakorvosi konzultáció díját is megspóroljuk Önnek

sarokfájás kezelése lökéshullámmalA sarka gyógyítói vagyunk, és nem a pénztárcája ellensége.

Ha már szakorvosi diagnózissal jön hozzánk, akkor a kezelés előtt nincs szükség újabb konzultációra. Mindig mosolygó gyógytornász kolléganőink meghallgatják panaszát, és kezelik sarokfájdalmát.

Budapest V. kerületében, a Markó utca 11-ben megfizethetetlen gyógyulás várja megfizethető áron.

 • Jöjjön el érte!
 • Ha más módszerekben már csalódott sarka gyógyításakor, akkor a lökéshullám terápiában nem fog.

Még mindig nem vette fel a telefont, és nem tárcsázta a 06-1-346-0325-ös számot?

 • Nem hiszem, de ha így lenne, akkor még sarka gyógyulásának felhőtlenül boldog mosolya előtt egy kis humorral szeretnénk mosolyt csalni az arcára:

Sarokfájdalma Önnel jár. Ön is felhőtlenül boldog ettől a kapcsolattól?

Bocsánatot kérünk érte, de kihallgattunk egy rövid vallomást, amit Sarokfájdalma súgott Önnek :)

kitartó sarokfájdalomSarokfájdalma éppen ezt suttogta az Ön fülébe:

 • Sokat jelentesz nekem Drágám. Havonta 43.800 együtt töltött percet.”

Ön mit gondol a kapcsolatukról?

 • Nem sokallja már egy kicsit az együtt töltött perceket?
 • Mit szól ahhoz, hogy Sarokfájdalma még hány másik nőnek is csapja a szelet Ön mellett? Mit gondol, hányadik lehet a rangsorában?

Kapcsolatuk először csak futó kalandnak indult, de aztán komolyabbra fordult?

 • Beletörődött már, hogy a reggeli sarokfájdalom után egész nap együtt már vele?
 • Vagy talán már szabadulna tőle, csak nem tud?

zaklató sarokfájdalomFájó sarka mióta zaklatja Önt?

A fájdalom jó, a fájdalom a barátja, mert jelzi, hogy baj van, de állandóan együtt járni vele biztosan fárasztó lehet már. Hosszú, tartós viszonyra nem érdemes berendezkedni sarka fájdalmával sem.

 • Bal, jobb. Bal, jobb. 1-2, 1-2.
 • Fáj, kicsit fáj, majd jobban fáj, és fájó sarkával le kell ülnie kicsit pihenni?
 • Kezd már fárasztó lenni sarka fájdalma?

leveszi lábáról a sarokfájdalomÖnt biztosan nem lehet könnyen levenni a lábáról?

Sarokfájdalmának mégis sikerült.

 • Mennyi időt tervez még együtt tölteni sarokfájdalmával?

Ha nehezen tud Vele szakítani, és ezt a fontos lépést előtte még megbeszélné a legjobb barátnőjével is, akkor beszélje meg vele, és minél hamarabb szakítson sarka fájdalmával. A barátnőjével való beszélgetés helyett azonban van más megoldás is a szakítása megkönnyítésére.

 • sarokfájdalom kezelése lökéshullámmalTudjon róla, hogy lökéshullám terapeutánk már 10 éve gyakorolja lekoptató technikáját a sarokfájdalommal szemben, és kifinomult módszerei vannak ellene.
 • 1 hónap alatt az Ön Sarokfájdalmát is ráveszi, hogy tűnjön el az életéből, és kopjon le a sarkáról.
 • 10 év alatt igazán komoly sikereket ért már el. Szeretné megismerni néhány emlékezetes szakítás történetét, amelyekről leírás is készült?

Megszabadulna sarokfájdalmától, és túllépne már rajta?

 • Csak nem tudja, hogyan fogjon hozzá?

Emiatt ne fájjon a feje. Épp elég az, ha a sarka fáj :)

 • Megszabadulni mi segítünk tőle.

A lökéshullám terápia 1 hónap alatt lekoptatja sarkáról a fájdalmát.

 • Mozgása szabadságát kapja vissza káros mellékhatások és a szakítás kellemetlensége nélkül.
 • Sarkában mikor indítsuk be fájdalomstop generátorát?

Szeretne újra sarokfájás nélkül lépni?

 • Ha igen, akkor sarokfájdalma kezeléséről felelőssége tudatában döntsön!

A következő 2 lehetőség közül szabadon választhat:

1. Bejelentkezem sarokfájdalmam többezerszeresen bizonyított lökéshullám kezelésére. Ezt azért teszem, hogy 80%-os eséllyel már a kezeléssorozat végére panaszmentes legyen a sarkam. Megértettem, hogy sarkam gyógyulása a kezeléssorozatot követően is hosszú hónapokon át folytatódik még. Azért, hogy az utógyógyulással együtt 90%-os gyógyulási esélyemet még tovább javítsam, igénybe veszem a 6. ingyenes lökéshullám kezelést is. Kérem, hogy tájékoztassanak sarkam gyógyulásának részleteiről!

Gyógyulásához kérjen információt most, mert egészsége a legdrágább kincse, és így tudunk segíteni

Az Ön neve*:
E-mail címe*:
Telefonszáma*:
Üzenete*:
Ellenőrző kérdés *: (Mi Magyarország fővárosa?)
 

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. 1 munkanapon belül visszahívjuk.

2. Nem jelentkezem néha szinte szegeken járó sarkam lökéshullám kezelésére. Ezzel kijelentem, hogy lemondok a klinikai kutatások szerint messze legnagyobb eredményességet nyújtó sarokkezelésről.

Teszem ezt még annak árán is, hogy a panaszaim nem szűnnek meg, és a sarkam továbbra is fájni fog. A lökéshullám előnyeinek megismerése után ezt felelősségem teljes tudatában kijelentem, és vállalom döntésem következményeit.

Tudomásul veszem, hogy a kezeléssorozatról való lemondással nem vagyok jogosult a 6. ingyenes kezelésre sem.