Harmónia Centrum
Sarokfájás nélkül élne?
(+36-1)269-2946
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...
Főoldal / Sarokfájdalom kezelése

Sarokfájdalom kezelése 80-90%-os eredményességgel

Lökéshullám kezeléssel megszabadítjuk sarokfájásától.

Sarokfájás kínozza?

Ha igen, akkor fájó sarkának kíméletes segítségre van szüksége. Milyen problémája van?

 • kitartó sarokfájdalomFelkelés után egyre nehezebben tud felállni, mert fáj a sarka?
 • Egyre fájdalmasabb a járás is?
 • Begyulladt sarka miatt olyan érzés kerülgeti, mintha szegen járna? Vagy Önnek máshogy, másképp fáj?
 • Talán már annyira elhanyagolta a gyulladást, hogy sarokcsont kinövése van, ami miatt már alig tud cipőt felvenni, mert állandóan nyomja a cipő?

Már többféle kezelést is kapott, de állapota hónapok óta nem javul? Sőt már műtétet pedzegette az orvosa?

 • Ne engedje felvágni a sarkát!

Ne vállalja a műtétet, mert szinte biztos, hogy nincs szüksége rá. Miért mondhatjuk ezt Önnek?

 • Azért, mert 2008 szeptembere óta már sokkal kíméletesebben megszabadítjuk sarokfájdalmától. 10 éves tapasztalatunk szerint 10-ből 8 fájó sarok meggyógyul már a kezeléssorozat végére. A 9. pedig a kezeléssorozatot követő hónapokban lesz tünetmentes.
 • 2008 szeptemberétől 2018 januárjáig már több mint 3000 gyógyult ügyfelünk lépett ki az utolsó kezelésről panaszmentes sarokkal és talppal.
 • Ezért Önnek is 80-90%-os esélye van arra, hogy a több mint 3000 gyógyult látogatónk számát fogja növelni.

Sarokfájdalom eredményes kezelésére a lökéshullám terápiánál nincs jobb

Klinikai kutatások és a szakorvosok egybehangzó véleménye szerint a sarokfájásra a lökéshullám terápia a leghatásosabb kezelés. Az egyetlen módszer, amely 80%-os eséllyel megszünteti fájdalmát. 10 sarokfájdalomtól szenvedőből 8 már a kezeléssorozat végére panaszmentes lesz.

10 éves tapasztalatunk szerint miért jobb a lökéshullám az összes többi terápiánál?

sarokfájás kezelése lökéshullám terápiávalEgyrészt azért, mert a többi közül egyik sem képes 80%-os eséllyel megszüntetni panaszait.

 • A röntgen besugárzás (ne tévessze össze a jól ismert röntgen vizsgálattal) is használ, de közel sincs 80%-os eredményessége. Rosszabb hatékonysága mellett még komoly sugárterhelést is okoz. Ezzel szemben a lökéshullám terápia mellékhatások nélküli gyógyító eljárás.
 • A sarok műtét hosszú lábadozással, rehabilitációs idővel jár, és sikeressége még az 50%-ot sem közelíti meg. (Ortopéd sebészek saját bevallása szerint sem.) 50%-ot sem megközelítő eredményessége miatt egyszerűen nem éri meg kockáztatni. Bizonytalan a kimenetele, és jelentős fájdalommal jár. Több hét szükséges a gyógyuláshoz, és hosszú munkából való kieséssel jár. Ön megengedheti magának a munkájából való hosszabb kiesését?

Minden egyéb terápia (szteroid injekció, gyulladást csökkentő kenőcsök, fájdalomcsillapítók) csak elnyomja a tüneteket, de nem segít fájdalma alapvető okának a megszüntetésében. Ezekkel a kezelésekkel szemben a lökéshullám fájdalma okát, a gyulladást szünteti meg.

 • Tudta, hogy az ok feltárása nélküli tüneti kezelés egyébként is kockázatot hordoz magában?
 • A továbbterhelés hatására még rosszabbodhat is az állapota. A tünetek, a fájdalom elnyomása kifejezetten káros is lehet, mert ha nem érzi a fájdalmát, akkor mintha mi sem történt volna, tovább folytatja mindennapi megszokott tevékenységét, és tovább terheli a sarkát.
  • Például ugyanúgy sportol tovább, továbbra is magas sarkú cipőben jár, mert nem érzi a fájdalmat. Ez a legrosszabb, amit tehet, mert ezzel tovább terheli az amúgy a terheléstől sérült inakat, izmokat. Viszont nem érzi a túlterhelést (hisz ezért nem hagyja abba), így fájdalma oka továbbra is fennáll.
  • Sérülése súlyosbodhat, és ez akár izom- vagy ínszalag szakadáshoz is vezethet. Azért, mert elnyomta a tüneteket a fájdalomcsillapítóval.

Fájó sarkára hogyan hat a lökéshullám?

A hatást figyelje meg magán is!

Krónikus fájdalomnál a fájdalom lassan, fokozatosan jelentkezik. Először csak egyszer-egyszer, néha-néha. Majd egyre gyakrabban, és egyre hosszabb ideig tart.

Sérülés esetén azonban a fájdalom azonnal belenyilall a sarkába, és a fájdalmat két hullámban érzi. Először egy éles fájdalom hasít bele a sérült területbe, amelynek helye jól meghatározható. Ezt követi utána egy tompább, már kevésbé lokalizálható fájdalom. Ez utóbbi fájdalmat olyan idegrostok vezetik, amelyek egy ún. P-anyagot (substance P) is elválasztanak, amelynek szerepe van a fájdalom csillapodásában. Egyrészt ez a P-anyag szabadul fel a lökéshullám kezelés során. Ez is segíti fájdalma csökkenését.

hogyan gyógyítja sarkát a lökéshullámMindemellett a lökéshullám impulzusok a kezelt területen fokozzák a vérkeringést. Ez pedig sarkában egy jótékony gyógyító láncreakciót indít be.

 1. A fokozódó vérkeringés hatására javulnak az anyagcsere folyamatok. Az oxigén és tápanyaghiánytól fuldokló sejtek és szövetek több friss oxigénhez és éltető tápanyaghoz jutnak a felgyorsult vérkeringéstől.
 2. Az oxigénben és tápanyagban dúsabb vér felgyorsult anyagcsere folyamatot tesz lehetővé a sérült sejtekben és szövetekben. A sejtek a több oxigén és tápanyag hatására felgyorsult ütemben javítják meg magukat, és regenerálódásuk további gyulladáscsökkentő folyamatot indít el a kezelt területen, mert
 3. a fokozott vérkeringés nemcsak a tápanyagokat szállítja gyorsabban a sejtekhez, hanem felgyorsult ütemben segíti a káros, gyulladáskeltő anyagok (1. kép) elszállítását is a fájdalmas területről. Tehát felgyorsult vérkeringése nemcsak élteti a sejteket, hanem takarítja is a szemetet.
 4. Vagyis a tápanyag és oxigéndús vértől felgyorsult ütemben gyógyulnak a sejtek és szövetek, és a gyulladást okozó salakanyagok pedig gyorsabban szállítódnak el, ami fokozott ütemben csökkenti a gyulladást.

Így söpri ki fájdalmát, és szünteti meg sarokfájdalma okát, a gyulladást a lökéshullám terápia, minden egyéb kezelésnél nagyobb, 80%-os eredményességgel már a kezeléssorozat végére.

 • A lökéshullám kezelésnél ezért nincs Önnek nagyobb esélye sarokfájása megszüntetésére.

Van Önnek 5x15 perce sarokfájdalma megszüntetésére?

 • Ha igen, akkor 80%-os eredményességgel megszüntetjük sarokfájását.

„4-5 hónapi fájdalom és kellemetlen ébredés után a lökéshullám terápia 5 heti kezelés után, szinte 100 %-osan javította a sarok és boka panaszaimat. Ezt a terápiát csak ajánlani tudom. Köszönettel
Pintér László” – 2014.05.14.

Hozza el sarokfájását, és sarkát fájdalommentesen adjuk vissza

Fájó sarkakat veszünk kezelésbe, és fájdalommentes sarkakat gyógyítunk belőlük már 10 éve. Ön is elhozza nekünk sarokfájdalmát sarka panaszmentességéért?

 • Lépjen most, hogy minél hamarabb sarokfájdalma nélkül lépjen.
 • Hívja munkatársunkat munkaidőben a 06-1-346-0325-ös számon, és beszéljék meg a részleteket.

2008 óta rendszeresen kötünk ilyen üzleteket, és mindenki nagyon hálás érte.

sarokfájdalom kezelése lökéshullámmal a Harmónia CentrumbanNem titok, hogy a Markó utca 11-ben már 10 éve szabadítjuk meg sarkuk fájdalmától a hozzánk fordulókat 2008-ban még rendkívül látványos, ma pedig már egészen megszokott és természetesnek vett eredményekkel.

10 éves tapasztalatunk szerint 80%-os valószínűséggel biztos lehet benne, hogy a kezeléssorozat végére eltűnik sarka fájdalma. A 10-ből 8 hozzánk forduló gyógyult betegünk felhőtlen boldogsága mellett azonban számunkra fontos további 2 betegünk sorsa és fájdalommentes élete is. És nekik is jó hírekkel tudunk szolgálni, mert tudunk segíteni többféle szempontból is.

 • Kérjük, hogy figyelmesen olvasson tovább, mert így lehet szinte 100%-os biztonságú sarokfájdalma gyógyulása.
 • Ha nem is a kezeléssorozat végére, hanem azt követően néhány hónap múlva.

A lökéshullám terápia klinikai kutatások és 10 éves tapasztalatunk szerint is vitathatatlanul a legeredményesebb kezelés sarokfájdalmára, de nem csodaszer. Vannak olyan helyzetek, amikor hosszú évek életmódjával alaposan feladja a leckét még a leghatásosabb terápiának is.

Sarokfájása megszüntetéséhez mindenképp a fájdalom kiváltó okát kell kiderítenünk. Ha a sarokfájdalom okát kiderítjük, akkor már tudjuk, mi okozza a szenvedését, és tudjuk azt is, hogy mi ellen harcol. Ha az okot megszüntetjük (vagy legalábbis tudunk róla), akkor már könnyebb lesz megszüntetni a fájdalmas tüneteket.

Melyek lehetnek a sarokfájás okai?

Mi okozza a panaszát?

 1. Komoly sarokveszélyt jelent a túlsúly. Járás közben testsúlya 1,25-szerese, futás közben azonban már 2,5-szerese nehezedik a sarkára. Nem csoda, ha a lába egyszer csak elkezd tiltakozni a túlzott terhek cipelése ellen. Egyes felmérések szerint a magyar lakosság 65%-a elhízott vagy túlsúlyos.
  • Ön is felesleges kilókkal küszködik?
  • Ha jelentős a túlsúlya, akkor ez rontja a lökéshullám kezelés eredményességét is. A pillanatnyi fájdalmat ilyenkor is jó eséllyel megszünteti a lökéshullám, de a végleges megoldást Önnél is a felesleges kilóktól való megszabadulás jelenti.
 2. Okozhatja egy hirtelen, fokozott terhelés, amely például edzés nélküli sportolásból vagy bármilyen fizikai megterhelésből származik. Egy hétvégi kiadós gyalogtúrának a barátokkal is sarokfájás lehet a következménye, ha egyébként nem gyalogol rendszeresen. Ilyenkor túlterhelheti a talpi szalagokat (talpi fascia), és ez is okozhatja sarka fájdalmát.
  • Túlterhelés okozhatta a fájdalmát?
  • Ilyenkor rendkívül hatásos a kezelés.
 3. Sportolókkal beszélgetve gyakran halljuk, hogy edzés előtt talán nem volt megfelelő a bemelegítés, edzés után pedig elmaradt a nyújtás. Nagyon fontos mindkettő. Egyiket se hagyja el. A lökéshullám nem helyettesítheti sem a bemelegítést, sem a rendszeres nyújtást.
 4. A lúdtalp is sarokpanaszokat tud okozni. Megfelelő alátámasztás nélkül a lesüllyedt lábboltozat túlterhelődik. Ilyenkor a talpi lemezek (talpi fascia) megpróbálnak alkalmazkodni a terheléshez, és próbálnak nyúlni. A feszülő talpi lemezek azonban a csonthoz csatlakozásnál a rajtuk lévő csonthártyát is húzzák, és a csonthártya erre úgy reagál, hogy begyullad.
  • Önnek is lúdtalpa van?
  • Ha igen, akkor ilyenkor a lúdtalp betétet hívjuk segítségül.
 5. Sarokfájást okozhat a túlságosan befelé dőlő boka is, ami legtöbbször a lúdtalp vagy a túlsúly következménye.
 6. sarokfájdalom okaiA nem megfelelő lábbeli, a magassarkú cipők túlzott viselete is gyakori oka a sarokfájdalmaknak.
  • Sarokfájdalma kiújulásának megakadályozásához, és végleges elűzéséhez ilyenkor nincs más megoldás, mint a magas sarkú cipők körültekintőbb viselése. Kérdezze meg munkatársainktól az 06-1-346-0325-ös telefonszámon, hogy mit is jelent ez!
 7. További ok, hogy a városban élő modern ember szinte kizárólag kemény felületen jár. Az utcán, munkahelyén és otthon is kemény burkolatok teszik „kényelmessé” az életét. Az ember az evolúció során azonban nem ehhez szokott hozzá. Lábfejünk, talpunk nem a kemény burkolaton járásra lett „kifejlesztve”. Gondoljon csak bele! Akár csak 50 évvel ezelőtt is hol volt ennyi burkolt út?
 8. A burkolatos utcák további problémát is jelentenek. A Föld mágneses terét, a természetes mágnesesség jótékony hatását zárják el a talpunktól.

Kellemetlen sarokfájdalmának talán ezek lehetnek a leggyakoribb kiváltói.

 • Ha a lökéshullám kezelést ezekre a kiváltó okokra is figyelve, és ezeket is kezelve alkalmazzuk, akkor már bőven a 80%-os eredményesség felett tartunk.
 • Ha a kezeléssorozat után betartja javaslatainkat, akkor még további 1 ember megszabadulhat sarokfájdalmától, és máris 90%-nál tarthatunk. De csak akkor, ha betartja javaslatainkat. Ezt nem győzzük elégszer hangsúlyozni.

Még mindig ott van azonban a további 10%, akinek a kezeléssorozat végén is érezhetően fáj még a sarka.

 • Az ő sarokfájdalmukra nincs megoldás?
 • De igen van. Van megoldás. Olvasson tovább, és megtudja, hogy szervezetük felerősödött öngyógyító folyamatai az ő fájdalmukat is kiradírozzák a kezeléssorozatot követő hónapokban. Anélkül, hogy akár egyetlen alkalommal is megjelennének újra kezelőnkben. Hogyan is történik ez?

Sarokfájás gyógyítása lökéshullámmal. 10-ből 8 sarok fájdalma már a kezeléssorozat végére jelentősen mérséklődik

Ismerje meg a videónkon, mi történik a sarok lökéshullám kezelése során.

Nézze meg videónkat Marjai Judittal, akinek sarokproblémáját a lökéshullám kezelés oldotta meg.

A sarokfájás kialakulásának hátterében változatos okok állhatnak, de többféle típusú talp és sarokfájdalom kezelésére nyújt hatékony megoldást a lökéshullám terápia. Többek között:

 • sarokfájdalom kezelése lökéshullámmalSarokcsont gyulladás kezelése, csonthártya gyulladás gyógyítása a sarkon.
 • Sarokcsont kinövés kezelése.
 • Sarokcsont sarkantyú, Calcaneus sarkantyú gyógyítása.
 • Fájó sarokcsont kezelése.

Hogyan gyógyítja meg sarokfájdalmát a lökéshullám?

A keltett hanghullámok sarkában felpezsdítik a vérkeringését, javítja oxigén ellátását, és felgyorsulnak az öngyógyító folyamatok. A fájdalmat okozó gyulladásos gócok, fertőzések hamarabb szívódnak fel, a lerakódott anyagok gyorsabban oldódnak fel, és a feloldott salakanyagok a vérrel gyorsabban elszállítódnak a fájdalmas területről.

 • A radiális lökéshullámok révén a kezelt területet körülvevő izmok (ahogy az első videóban látta, a talpi fascia) is elernyednek, ezért mérséklődik a fájdalom is.
 • A terápia egyik legfőbb előnye, hogy a kezelt terület vérbősége - és ezzel a felgyorsult anyagcsere folyamatok - a kezelés utáni hetekben is fennmarad, és a rendelőből kilépve szervezete öngyógyító folyamatai heteken keresztül zavartalanul dolgozhatnak tovább. A 15 perces stimuláló kezelés heteken át tartó felfokozott öngyógyulást indít be a sarkában. Ez jelenti a megoldást minden 10. beteg fájdalmas sarkára.
 • 2014. november 18-án kaptuk ezt az e-mailt:
  • "Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Kedves Zentai Ágnes!
   Ez év Augusztusában voltam Önöknél sarok fájdalmaim miatt. Megkaptam a kezeléseket, és utána jó ideig nem éreztem változást. Most azonban három hónap elteltével úgy érzem tünetmentes lettem. Örülök, hogy sikerült a terápia, és remélem nem jön vissza a fájdalom.
   Köszönöm most a Harmonia centrum dolgozóinak a kedvességet. Köszönöm, hogy meggyógyították a sarok fájdalmamat. Kívánok Önöknek további gyógyászati sikereket.
   Tisztelettel; Barna János, Regensburg/Németország"

10 éves tapasztalatunk alapján mondhatjuk Önnek, hogy 4-6 lökéshullám kezelés tartós javulást eredményez Önnél is.

sarok kezelés menete

4-6 hét alatt 80%-os valószínűséggel sarka újra panaszmentes lehet.

 • Fájdalmas műtét, szteroid injekciók és gyógyszerek nélkül visszakapja sarka panaszmentességét.
 • A javulás tartós lesz, mert a kezelés sorozat a sarok fájdalom okát, a gyulladást szünteti meg, nem a tüneteket kezeli ideig-óráig.

Miért annyira hatásos a kezelés sarka panaszmentesítésére?

Természetes gyógymód Mellékhatások nélkül

4-6 kezelés 80%-os eredményességgel a mozgás szabadságát adja vissza, és az egészséges ember felszabadult mosolyát rajzolja arcára

visszaadja sarka panaszmentességét.

A 15 perces kezelés még heteken át tartó felfokozott öngyógyulást gerjeszt a sarkában, és kitakarítja fájdalmát.

 • Vérárama az utolsó kezelés utáni hetekben is felgyorsult tempóban dolgozik tovább.
  • Pusztítja el a fertőzést okozó kórokozókat.
  • Szállítja el a még ledörzsölt meszes lerakódásokat, és
  • oldja tovább a gyulladásos gócokat. Persze csak akkor, ha van még mit.
  • A csonthártyagyulladás fokozatosan csökken a fájdalmas területen, és húzódik vissza.
 • A lökéshullám fájdalma oka ellen veszi fel a kíméletlen harcot, és nem a tüneteit nyomja el. Sarok gyulladása a kezeléssorozatot követő hetekben is lankadatlanul gyógyul továbbra is, így közelítve a 100%-os panaszmentesség felé. Ez a zavartalanul folytatódó öngyógyulás teszi fájdalommentessé és felhőtlenül boldoggá néhány hónap múlva minden 10-ik hozzánk fordulót.
 • Pontosan úgy, ahogy Barna Jánossal is történt, ahogy írja a fentebb idézett e-mailjében. 3 hónap után egyszer csak azt vette észre, hogy már nem fáj a sarka.
  • Előbb-utóbb ezt fogja tapasztalni Ön is a kezeléssorozat után.

A talp sarok fájdalom még tovább csökkenthető, és a kezelés eredményessége javítható célzott, testreszabott gyógytornával. Gyógytornászaink néhány alkalommal megtanítják Önnek a sarokfájdalmát kiváló ok visszaszorítására otthon is rendszeresen végezhető gyakorlatsort. Ezzel megőrizheti a lökéshullám kezeléssel elért panaszmentességét, és sarokfájdalma nem tér többet vissza.

 • Ha az 5x15 perces kezeléssorozat után betartja útmutatónkat, akkor a soha viszont nem látás ígéretét adjuk búcsúzóul.
 • Eljön hozzánk sarka panaszmentességéért?

Minél hamarabb a lökéshullám terápiához fordul, annál nagyobb az esélye a gyógyulásra, mert

 • annál kisebb még a gyulladás a sarkán, és
 • annál kevesebb a meszes lerakódás a sarokcsonton.

Minél hamarabb jön, annál nagyobb esélyt ad a lökéshullámnak panaszai megszüntetésére.

 • Az Ön sarka gyógyul meg hamarabb, és lesz tünetmentes.

Eldöntötte már, hogy meg szeretné gyógyíttatni a sarkát?

Vagy vannak még kérdései?

 • Ha van még kérdése, akkor érdeklődjön munkatársainktól a 06-1-346-0325-ös számon, és kérjen választ kérdéseire!
 • Részletesen tájékoztatjuk sarka gyógyulásának lehetőségeiről.

Fájó sarkára válassza Ön is a legbiztosabb eredményt adó terápiát!

10 éves tapasztalatunk mellett ez a klinikai tanulmány is bizonyítja a kezelés 80%-os eredményességét

Nemcsak gyógyult ügyfeleink, hanem németországi klinikai vizsgálatok is bizonyítják a terápia gyógyító erejét. Ez a kutatás 2009 júliusa és augusztusa között készült 568 Swiss DolorClast készüléket használó orvos írásos megkérdezésével.

Nem titok. Ez volt az az átfogó kutatás, amely 2008-ban elkezdett gyógyító tevékenységünket egy évvel később olyan mértékben alátámasztotta, hogy azóta kétségünk se merült fel a lökéshullám minden más terápiát magasan megelőző eredményességéről.

 • Ha Önnek még egy szemernyi kétsége is van, akkor kattintson rá a linkre, és ismerje meg a kutatás eredményeit!

Magánrendelésünkön nagy gyakorlattal rendelkező ortopédus és reumatológus szakorvosaink azóta is árgus szemekkel figyelik a gyógyulási statisztikáinkat, és nem kellett csalódniuk a lökéshullám kezelésben. A kezeléssorozat végére a 80%-os eredményesség biztosított.

Ha Ön már járt szakorvosnál sarokfájdalmával, és van diagnózisa, akkor még a konzultáció díját is megspóroljuk Önnek

sarokfájás kezelése lökéshullámmalA sarka gyógyítói vagyunk, és nem a pénztárcája ellensége.

Ha már szakorvosi diagnózissal jön hozzánk, akkor a kezelés előtt nincs szükség újabb konzultációra. Mindig mosolygó gyógytornász kolléganőink meghallgatják panaszát, és kezelik sarokfájdalmát.

Budapest V. kerületében, a Markó utca 11-ben megfizethetetlen gyógyulás várja megfizethető áron.

 • Jöjjön el érte!
 • Ha más módszerekben már csalódott sarka gyógyításakor, akkor a lökéshullám terápiában nem fog.

Még mindig nem vette fel a telefont, és nem tárcsázta a 06-1-346-0325-ös számot?

 • Nem hiszem, de ha így lenne, akkor még sarka gyógyulásának felhőtlenül boldog mosolya előtt egy kis humorral szeretnénk mosolyt csalni az arcára:

Sarokfájdalma Önnel jár. Ön is felhőtlenül boldog ettől a kapcsolattól?

Bocsánatot kérünk érte, de kihallgattunk egy rövid vallomást, amit Sarokfájdalma súgott Önnek :)

kitartó sarokfájdalomSarokfájdalma éppen ezt suttogta az Ön fülébe:

 • Sokat jelentesz nekem Drágám. Havonta 43.800 együtt töltött percet.”

Ön mit gondol a kapcsolatukról?

 • Nem sokallja már egy kicsit az együtt töltött perceket?
 • Mit szól ahhoz, hogy Sarokfájdalma még hány másik nőnek is csapja a szelet Ön mellett? Mit gondol, hányadik lehet a rangsorában?

Kapcsolatuk először csak futó kalandnak indult, de aztán komolyabbra fordult?

 • Beletörődött már, hogy a reggeli sarokfájdalom után egész nap együtt már vele?
 • Vagy talán már szabadulna tőle, csak nem tud?

zaklató sarokfájdalomFájó sarka mióta zaklatja Önt?

A fájdalom jó, mert jelzi, hogy baj van, de állandóan együtt járni vele biztosan fárasztó lehet már.

 • Bal, jobb. Bal, jobb. 1-2, 1-2.
 • Fáj, kicsit fáj, majd jobban fáj, és fájó sarkával le kell ülnie kicsit pihenni?

Önt biztosan nem lehet könnyen levenni a lábáról?

leveszi lábáról a sarokfájdalomSarokfájdalmának mégis sikerült.

 • Mennyi időt tervez még együtt tölteni sarokfájdalmával?

Ha nehezen tud Vele szakítani, és ezt a fontos lépést előtte még megbeszélné a legjobb barátnőjével is, akkor ...

 • sarokfájdalom kezelése lökéshullámmalTudjon róla, hogy lökéshullám terapeutánk már 10 éve gyakorolja lekoptató technikáját a sarokfájdalommal szemben, és kifinomult módszerei vannak ellene.
 • 1 hónap alatt az Ön Sarokfájdalmát is ráveszi, hogy tűnjön el az életéből, és kopjon le a sarkáról.
 • 10 év alatt igazán komoly sikereket ért már el. Szeretné megismerni néhány emlékezetes szakítás történetét, amelyekről leírás is készült?

Megszabadulna sarokfájdalmától, és túllépne már rajta?

 • Csak nem tudja, hogyan fogjon hozzá?

Emiatt ne fájjon a feje. Épp elég az, ha a sarka fáj :)

 • Megszabadulni mi segítünk tőle.

A lökéshullám terápia 1 hónap alatt lekoptatja sarkáról a fájdalmát.

 • Mozgása szabadságát kapja vissza káros mellékhatások és a szakítás kellemetlensége nélkül.
 • Sarkában mikor indítsuk be fájdalomstop generátorát?

Szeretne újra sarokfájás nélkül lépni?

 • Ha igen, akkor sarokfájdalma kezeléséről felelőssége tudatában döntsön!

A következő 2 lehetőség közül szabadon választhat:

1. Bejelentkezem sarokfájdalmam lökéshullám kezelésére. Ezt azért teszem, hogy 80%-os eséllyel már a kezeléssorozat végére panaszmentes legyen a sarkam. Megértettem, hogy sarkam gyógyulása a kezeléssorozatot követően is hosszú hónapokon át folytatódik még. Azért, hogy az utógyógyulással együtt 90%-os gyógyulási esélyemet még tovább javítsam, igénybe veszem a 6. ingyenes lökéshullám kezelést is. Kérem, hogy tájékoztassanak sarkam gyógyulásának részleteiről!

Gyógyulásához kérjen információt most, mert egészsége a legdrágább kincse, és így tudunk segíteni

Az Ön neve*:
E-mail címe*:
Telefonszáma*:
Üzenete*:
Ellenőrző kérdés *: (Mi Magyarország fővárosa?)
 

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. 1 munkanapon belül visszahívjuk.

2. Nem jelentkezem néha szinte szegeken járó sarkam lökéshullám kezelésére. Ezzel kijelentem, hogy lemondok a klinikai kutatások szerint messze legnagyobb eredményességet nyújtó kezelésről.

Teszem ezt még annak árán is, hogy a panaszaim nem szűnnek meg, és a sarkam továbbra is fájni fog. A lökéshullám előnyeinek megismerése után ezt felelősségem teljes tudatában kijelentem, és vállalom döntésem következményeit.

Tudomásul veszem, hogy a kezeléssorozatról való lemondással nem vagyok jogosult a 6. ingyenes kezelésre sem.