Harmónia Centrum
Eljön hozzánk az egészségéért?
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...

Segít a gyógytorna, segít a gyógytornász

Önnek milyen mozgásszervi panasza van?

  • A személyre szabott gyógytorna gyakorlatok Önnek is segíteni fognak.

2019.12.10.

„Sziasztok!
Dóri szuper volt a szülés felkészítőn ma, december 10-én.
Teljes mértékben meg vagyok elégedve vele!
Szuper volt a kinesio tape ragasztás!
Nagyon ügyesen mutatta, magyarázta a vajúdó és szülő pozíciókat!
Remekül gyakoroltuk a 3 féle légzés technikát.
Szép lezárás volt a relaxáció.
Dóri kedves, türelmes, segítőkész, és öröm az órára járni!
Köszönöm szépen a lehetőséget!
Üdvözlettel,
Dorka" - 2019.12.10-én 22 óra 3 perckor érkezett e-mail

2019.09.06.

„Kedves Bettina! Köszönöm a kedves, lelkiismeretes hozzáállást! Azt gondolom, profi munkát végzett. Abszolút elégedett vagyok! Még egyszer köszönöm!”
Bencze Judit"

2019.09.05.

„Kedves Ági!
Köszönöm a kiváló kezelést és a sok jó tanácsot. Nem hittem volna hogy pár hét alatt ilyen gyógyulást érhetünk el. Továbbiakban bátran ajánlom a Harmónia Centrumot!
Orosz Zoltán"

2019.09.05.

„Kedves Ági!
A második kezelés óta folyamatosan javul a kezem. Nagyon szépen köszönöm a segítségét! Sokkal könnyebben tudom a feladataimat ellátni.
Juhász Mária"

2019.07.22.

„Kedves Bettina és Flórián Doktor Úr!
Köszönöm a szakmai tudásukat, a megértő és készséges hozzáállást a problémám megoldásában. Teljes mértékben páciensnek érzem magam. Nagyon kedvesen és totális odafigyeléssel végezték a gyógyításom.
Az egész Centrummal abszolút megelégedéssel viseltetem.
Köszönettel.:
Veres Imola"

2019.05.03.

„Kedves Nóra! Ma volt az utolsó orvosi kontroll a csuklótörésemmel kapcsolatban, és a doktor úr gyógyulttá nyilvánított! Az alkalmazott gyógytornát igen megfelelőnek ítélte.  Az ön által küldött gyakorlatokat ma is használom! Szeretném mégegyszer megköszönni a jól végzett munkáját!
Üdvözlettel
Wolf Tamásné"

2019.04.23.

„Maximálisan elégedett vagyok a gyógytorna kezelésekkel! Jobb szakemberhez nem is kerülhettem volna, mint Turkovics Tímeához! Hatalmas odafigyeléssel és szakértelemmel fordul kliensei felé, és emberileg is csillagos ötöst érdemel. Hálás vagyok, hogy visszakaphattam Tőle a már rég elveszettnek hitt mozgásszabadságomat. Hatalmas köszönet!
Vági Vivi"

2019.02.22.

„S.O.S. derékpanasz kezelés Turkovics Timivel
Fantasztikus volt! :) Kicserélődtem. Köszönöm szépen, megmentetted a mai napom! :)
Csabi"

2018.09.24.

„Úgy érkeztem ide. Hogy fájt a derekam, a hátam közepe, a vállam, még a levegővétel is fájdalmas volt. Eszter felrakta a kineziológiai tapaszokat, és el sem hiszem, fájdalom mentesen térek haza. Köszönöm a segítséget, és ajánlom mindenkinek.
Korokné Fatime"

2018.03. hó

„Kedves Zsófi!
Hálás köszönet a szuper gyógytornáért, kedvességért és a nagyon sok jó tanácsért. Mindenkinek ajánlani fogom. Nagyon nagy segítséget kaptam tőled.
Puszi: Koránné Csilla"

2017.12.12.

Timi gyógytornáját ajánlom mindenkinek!
Szakmailag felkészült, segítséget nyújt, messzemenőkig figyelmes, és már az első alkalom után tapasztalható jelentős javulás. Felkészült, edzés tervet is ír, ami alapján a gyakorlatok otthon is végezhetők.
Biczó Péter"

2017.12.08.

„Each time I have taken a service in the Harmónia Centrum the personal was very friendly and helpful. that I have taken there was done each time very professional and with high care to me as an individual with my individual needs to my physical situation. The personal giving the treatments are very well trained and very helpful and friendly, I feel each time that there are very much have in mind to do their up most to help me to improve my physical situation. I really can only recommend Harmónia Centrum to anyone.
Eric Helle"

Minden alkalommal, amikor igénybe vettem a Harmónia Centrum szolgáltatását a személyzet  rendkívül kedves és segítőkész volt.
A kezeléseim során nagyon szakszerűek voltak, valamint komoly figyelmet fordítottak a fizikai állapotomra, és az egyéni igényeimre egyaránt.
A kezelést végző személy nagyon jól képzett, segítőkész és barátságos volt.
A terápia során azt tapasztaltam, hogy a lehető legtöbbet elkövetik, hogy javítsák a fizikai állapotomat.
Csak ajánlani tudom a Harmónia Centrumot

2017.06.29.

„Tisztelt Harmónia Centrum!
Lányom tanácsára, aki már igénybe vette a tapasz segítségét, eljöttem a Centrumba. Kedves, tündéri, figyelmes hölgyek fogadtak. Tímea igen szakszerűen ellátott. Kikérdezett panaszomról és felhelyezte a tapaszt a gerincsérvemre.

Nagyon szépen köszönöm,
Szűcs Zsuzsa"

2017. március

„Kedves Tímea!
Kicsit zavarban vagyok hogyan is mondhatnám el: a gyógytornával csodát tettek itt velem. Az életem értelmét adták itt vissza! Mert a FUTÁS az életem. Köszönök mindent. Nagyon kedves volt itt velem Mindenki, csak jót tudok mondani! Ha egyszer mégis hasonló panaszom lesz (azért remélem nem) csak ide jövök vissza.
Köszönettel, Miklósné G. Andrea"

2016.06.29.

„Tisztelt Harmónia Centrum!
Nagyon örülök, hogy Önöket választottam. A gyógytorna eddigi három alkalma és a leírt, lerajzolt gyakorlatok (az otthoni tornázásra) nagyon sokat segítettek. Határozott javulást érzek. A jobb csípőfájdalmaim jelentősen enyhültek. Remélem a további alkalmak még további javulást hoznak. A gyógytornász nagyon kedves és készséges, ezért külön köszönetet mondok a Tímeának.
Halbrohr Pálné, Budapest"

2016.06.01.

„Kedves Eszter!
Köszönöm eddigi és jövőbeni segítségedet is, nagyon élvezhetők és változatosak az órák, és már a pozitív hatásokat is érzem.
Másoknak is szívből ajánlom Eszter óráit, biztosan fáradtan és elégedetten megy majd haza.
Üdv, Anita (Kolozsvári Anita)"

2016.05.23.

„Kedves Harmónia Centrum és Orsika!
Szeretném megköszönni odaadó és pontos munkáját. Hosszú fájdalmaktól szabadított meg az 5x1 kezelés alkalmával.
Köszönettel: Székely János"

2015.05.14.

„Kedves Harmónia Centrum!
Immáron 3 hónapja járok Orsihoz Speedfitness edzésre, és mindenkinek csak ajánlani tudom. Orsi egy „csupa-mosoly” tündér, aki feldobja a legfárasztóbb napomat is, és vidámsággal tölti meg az edzéseket.
A tervem az volt, hogy 4-5 hónap alatt leadjak 7-8 kg-t, és formába hozzam magam, ez pedig Orsi edzéseivel igen jó úton halad. Nem túl szigorú diéta mellett simán leadtam 8 kg-t, és a fizikumom is egyértelműen jobb lett.
Köszönöm szépen!
Takács Gergely"

2015.05.14.

„Kedves Harmónia Centrum, Kedves Orsi!
Orsi egy nagyon nagyon kedves fiatal lány, aki hihetetlenül jó szakember! Mindig kedves, pozitív, nagyon figyelmes. A gyógytorna alatt végig teljes figyelme rám irányul, pontosan kijavít. Lépésről-lépésre fokozatosan fejlődök, egyre jobban vagyok. Ide mindig jó jönni, a gerincem még sose volt ilyen jó. Testileg-lelkileg feltölt az óra. A gyógytorna mindig változatos, ezt is szeretem. Volt pár nehéz alkalom, amikor a vállam teljesen be volt fagyva, és még a passzív kimozgatással se lehetett a karom felemelni. Orsi viszont tudott további gyakorlatokat, amivel az óra végére teljesen fel tudtam emelni magamtól a karomat. A gyógytorna hatására egyre fittebb és egészségesebb vagyok!
Nagyon köszönöm!
Tóth Eszter"

Önnek milyen mozgásszervi panasza van?
Mellékhatások nélkül szeretné visszakapni mozgása szabadságát?
Eljön gyógytornászainkhoz Ön is jobbulásának történetéért?