Harmónia Centrum
Eljön hozzánk az egészségéért?
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...

Lökéshullám terápia vélemények, tapasztalatok

Ők már meggyógyultak a lökéshullám terápiával, és el is mondták Önnek tapasztalatukat

2019.10.16.

„Tisztelt Harmónia Centrum!
A lökéshullám terápiás kezelésektől, amelyeket kaptam, nagyon szépen, gyorsan gyógyult a sérült bal kezem. Nagyon szépen köszönöm Hargitai Doktor Úrnak a kezeléseket, és Ágikának is a masszázst és a gyógytornát.
Tisztelettel: Luda András"

2019.09. első napjain

„Kedves Kriszta!
Az első kezelést követő 5-6 napon éreztem javulást, a sarkam egyik oldalán sokkal kevésbé volt érzékeny, mérséklődött a fájdalom.
Köszönettel: K"

2019.09. első napjain

„Kedves Harmónia Centrum!
A lökéshullám terápia a talpbetéttel együtt hatásosnak bizonyult, és megszüntette a gyulladást az Achillesemen. A Doktor úr és a kedves kolléganők nagyon kedvesek voltak, és profin végezték a kezelést. Ezúton is köszönöm!
Üdvözlettel: Dr. T. A."

2018.04.18.

„Kedves Dia!
Köszönöm szépen az együtt töltött időszakot, mely minden tekintetben pozitívan hatott. Kedves, dinamikus, szeretett teljes, vidám természeted és szakmai hozzáállásod, sokat lendített a gyógyulásom mérlegén. Na és nem utolsó sorban humorilag is sikerült egy lökéshullámra kerülnünk.
Szeretettel és köszönettel: Juhász Angéla"

2018.03.14.

„Tisztelt Harmónia Centrum!
Köszönöm a gyors gyógyulást. Első alkalommal voltam lökéshullám kezelésen, amikor éreztem a javulást, fel is tűnt, hogy az első alkalomtól jobb lett a lábam. Diának és a többi gyógytornásznak köszönhetően. Nagyon hálás vagyok az eredményért.
Tisztelettel: Molnár Bertalanné Szabolcs Szatmár Bereg megyéből"

2017.12.12.

„Kedves Harmónia Centrum!
Talpi gyulladásom 4-5 hónap szenvedés után egy 5 alkalmas kúra végén fájdalommentes. Nagyon köszönöm az itt dolgozók kedvességét, különösen Bettina odafigyelését! A gyógyuláshoz ez is hozzájárult. Sajnálom, hogy nem hamarabb találtam erre a terápiára.
Tisztelettel: F. Gábor

2017.12.11.

„Tisztelt Harmónia Centrum!
Jó döntés volt Önöket megkeresni sarki problémám (sarkantyú) kezelésével kapcsolatban. Már a második kezelés után csak néha-néha szúrt. Az ötödik után szinte fájdalom mentesen távoztam. Minden kedves dolgozónak köszönetet mondok. Mondhatom, hogy gyógyultan megyek haza.
Tisztelettel: Csizmadia Ferencné

2017.12.06.

„Nagyon örülök, hogy felkerestem a Centrumot, bár elég szkeptikus voltam a kezeléssel kapcsolatban. Aztán az 5. kezelést követően már tudtam, hogy jól döntöttem. A sarokfájdalmaim szinte megszűntek, csak néha fáj tompán, figyelmeztet, hogy pihenni kell. Nagyon köszönöm Hargitai doktor kezeléseit, biztatását. További jó munkát kívánok neki és a Centrum dolgozóinak, terjesszék ennek a gyógyulási lehetőségnek a hírét.
Köszönettel: Pálos Gizella

2017.12.04.

„Kedves Bettina!
Nagyon szépen rendbe jött az Achilles ínam, úgyhogy nagyon szépen köszönöm a kezelést!
Üdvözlettel: Lukács Emil

2017.11.16.

„Már 4. alkalom után sokkal jobb érzés lábra állni! Köszönöm a segítséget!
Mester Géza” - (sarok sarkantyú kezelése lökéshullámmal)

2017.11.16.

„Be kell vallanom, hogy az elején nem hittem a terápiában, de az első kezelés is jelentős javulást hozott.
Köszönöm szépen!
Madarász Richárd” - (teniszkönyök kezelése lökéshullámmal)

2017.10.30.

„Mai kezelés nagyon jól esett! 2 hónapos fájdalom után egy boldog jobb sarokkal távoztam, még megismételjük 3x. Nagyon jól érzi magát a lábam.
Köszönettel: Papné Bali Gizella

2017.10.20.

„Pár hete erős nyaki fájdalommal érkeztem a Harmónia Centrumba. Nagyon kedvesen fogadtak, miután Szeles Doktor Úr megvizsgált, lökéshullám terápiát javasolt nekem. Az első alkalommal elég fájdalmas volt. Közben kipróbáltam a gyógytornát is Timinél, amit azóta otthon is folytatok. Legnagyobb örömömre a 3. kezelés után már úgy éreztem meggyógyultam. Sokat segített a lökéshullám terápia, mindenkinek, akinek ugyanaz a problémája nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Köszönöm a segítséget!
A Harmónia Centrumnak sok sikert kívánok minden dolgozónak csak így tovább!
Üdvözlettel: Bartonné Ildikó

2017.10.18.

„Amit itt tapasztaltam, az maga a csoda. Újra tudok járni! És sokat változott ez által az életminőségem. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne újra gyalogosan közlekedni és megszabadulni a fájdalmaktól.
Nacsa Valéria
P.S.:Köszönöm mindannyiuknak. Sokáig tudjanak még segíteni minden idelátogatónak.” - (talpfájdalom kezelése lökéshullámmal)

2017.07.28.

„Kedves Esztike!
Nagyon köszönöm az odaadó munkáját, törődését, jó tanácsait. A sarkam nagyon sokat javult, néha már el is felejtem, hogy fájt. Ha mégis gondjaim lesznek, újra Önhöz fordulok.
Köszönettel: S.T.

2017.07.04.

„Tisztelt Harmónia Centrum!
Rettentő fájdalommal érkeztem Önökhöz, s az ötödik kezelés után :) így távoztam.

Nagyon köszönöm.

Gál Józsefné

2016.06.22.

„Tisztelt Harmónia Centrum és Tímea!
7 éve jártam már itt kezelésre sarok sarkantyúval, így teljes bizalommal jöttem vissza. 6 lökéshullám kezelés után állapotom javult, gyakorlatilag szinte fájdalom nélkül tudok ismét járni.
Mindenkinek ajánlom!
Köszönettel: Apáthy Gyula

2016.06.13.

„Örömmel jegyzetelem e sorokat, mert nagyon meg vagyok elégedve a kezeléssel és szinte teljesen elmúlt a kínzó sarokfájásom. Ezért ha valaki ismerősöm hasonló problémával szenved, csak önök segítőkész kezelését fogom ajánlani. A kezelést végző „kis”lány (gyógytornász) nagyon aranyos, és szolgálatkész volt.
Köszönöm!
Tisztelettel: Bősze Rudolf

2016.06.01.

„Kedves Eszter!
Olyan nagyfokú sarokfájdalmaim voltak, hogy már elviselhetetlennek éreztem. A kezeléssel kvázi megmentetted az életem! ?
Hálás köszönet a kedves bíztatásokért, és a gondos kezeléssorozatért! Külön köszönet a kezdeti sikítások türelmes végighallgatásáért.
További jó munkát kívánok neked!
Szeretettel: Tóth Emese

2016.05.30.

„A lökéshullám kezelés és Eszter kedvessége csodát tett velem, megszűnt a fájdalmam!
Köszönöm: Ágnes - Locska Ágnes”

2016.05.27.

„Kedves Harmónia Centrum!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a gyógyászati centrumra. Sarkantyú fájdalmamat 5 kezelés után elmulasztotta a lökéshullám terápia, amire máshol nem találtak gyógymódot. Köszönöm a személyzet és Tímea kedvességét, mindenkinek ajánlom Önöket.
Kolmont Lajos

2016.05.18.

Könyök problémával fordultam Önökhöz. Már az első telefonban kedves és korrekt tájékoztatást kaptam. Ma, az utolsó kezelés után, szinte gyógyultan távozom. Ha bármikor hasonló problémám lenne, biztosan ide fordulnék.
Nagyon szépen köszönöm a kedves, szakszerű kezelést. Timinek különösen is. Örülök, hogy létezik ilyen gyógymód a hasonló egészségügyi problémákra.
Köszönettel: Sándor Zsuzsa
Ui: A pontos, időre történő kezelést külön kiemelném!”

2016.03.04.

„A harmadik kezelés után 4 napig tünetmentes voltam. Ezt már csak utólag vettem észre, nem tűnt fel, hogy már nem fáj.
Szökelltem, mint egy gazella!
Köszönöm!
Kalmár Krisztina

2016.01.13.

„Kedves Harmónia Centrum!
Köszönöm Önöknek a lökéshullám kezelést, amely megszűntette egy éves szenvedésemet
Köszönettel:
Gál Ferenc

2015.12.22.

„Kedves Harmónia Centrum!
A lökéshullám terápia pozitív hatását tapasztaltam, sarokfájdalmam szinte teljesen elmúlt, sokkal jobban tudok járni, mozogni, életminőségem jelentősen javult.
Köszönet érte Tímeának, aki mindig készséges és kedves volt velem a kezelések során.
Áldott, Boldog Karácsonyt és sikeres új esztendőt kívánok a Harmónia Centrum munkatársainak!
Bajcsi Gizella

2015.12.10.

„A lökéshullám kezelés hatásos volt és gyors eredményt hozott. A kezelést végző munkatársak kedvesek és hozzáértőek. Megérte a kezelés, mert a szteroid injekció nem hatott így a lehetőséget keresve jó választás volt!
Mindent köszönök
Frankó Tamás

2015.12.04.

„Kedves Harmónia Centrum!

Lökéshullám kezelésre járunk családi programként én és a férjem. Nagyon elégedettek vagyunk a kezelés hatékonyságával, az itt dolgozók kedvességével. Másoknak is ajánlani fogjuk Önöket. A továbbiakban is jó egészséget és eredményes munkát kívánunk Önöknek!
Mindent köszönünk:

Bodnár Erika és Tóth Tibor

2015.11.27.

Sarokcsont kinövés kezelése

„Egy évvel ezelőtt a feleségem is itt járt Önöknél szintén lökéshullám kezelésen, akkor ő teljesen meggyógyult. Most én a hasonló kezelés végeztével szintén érzem a gyógyulás jeleit, remélem nálam is hatásos volt a kezelés.

Köszönettel: Stefán Dezső

U.I.: A gyógyulás fontos eleme az ellátás minősége, az önök hozzáállása! Esetemben ez maximálisan teljesült! Ezt nevezik csupa nagybetűvel GYÓGYÍTÁSNAK!!!”

2015.11.25.

Teniszkönyök kezelése

„Nagyon örülök, hogy megtaláltam a Harmónia Centrum szolgáltatásait az interneten. A hagyományos orvosi kezelés (krémek, reumatológián krém + iontoforézis) nem segített a panaszaimon. A lökéshullám terápiával az injekciókúrát sikerült elkerülnöm. Nagyszerű és mellékhatás nélküli pár perces kezelések eredményeként már szinte teljesen fájdalom nélkül tudom használni a kezem.

Köszönöm a Harmónia Centrum orvosainak és dolgozóinak a segítséget! Különösen azért, hogy egy olyan gyógyítási módot felkaroltak, amit az állami egészségügy nem alkalmaz.

Köszönettel, Ughy Anna (Budapest)

2015.11.05.

Sarokfájdalom kezelése

„Kedves Harmónia Centrum!
Az első kezelések alkalmával, kezdetben visszatért a fájdalom, de a negyedik kezelés után lényegesen javult az állapotom! Az ötödiknél pedig majdnem teljesen megszűnt a fájdalom. Nagyon köszönöm a segítségüket! Ha később lesz hasonló problémám, akkor Önökhöz fogok fordulni.
Köszönettel,
Bakos Róbert (Dr. Hargitai Gergely betege)”

2015.08.12.

„I am grateful to Dr. Szucsányi Dóra and Harmónia Centrum. I had a pain in my heel. It made miserable- I was lame and sport was out of question.
A friend of mine advised me Harmónia Centrum. I did not feel any improvement after first two treatsments and I was sceptical about technology, but then pain started to go away. It took us 5 treatments to cure. The 6th one was just to be sure that everything is ok.
Thanks a lot,
A. Velesho

Hálás vagyok Dr. Szucsányi Dórának és a Harmónia Centrumnak! Sarokfájdalmam volt, ami rendkívül szerencsétlenné tett – sántítottam, és a sportolás szóba sem jöhetett.
Az egyik barátom ajánlotta a Harmónia Centrumot.  Nem éreztem javulást az első két kezelés után és kételkedni kezdtem a technológiában. De aztán a fájdalom kezdett elmúlni, az öt kezelés meggyógyított. A hatodik alkalom csak biztosított arról, hogy minden rendben van.
Nagyon köszönöm,
A. Velesho

2015.08.05.

„Kedves Harmónia Centrum,
Nagyon köszönöm a kezeléseket és a figyelmességet, melyben itt részesültem. A kezelés hatékony volt, és félelmem, hogy mozgékonyságomat elveszíthetem, elmúlt. Másoknak is szívből ajánlani fogom, hogy keressék fel Önöket, ha hasonló panaszaik lesznek.
Varga Emília

2015.06.01.

„Kedves Harmónia Centrum!
Szeptember óta fájt a sarkam. Többféle módon próbáltuk gyógyítani, de nem sikerült. Röntgen, injekció, kenőcs stb. Most úgy néz ki, hogy jó úton járunk, és elmúlt a fájdalom remélem.
A doktornő nagyon aranyos, köszönöm neki.
Majda János

2015.05.14.

„Kedves Harmónia Centrum!
Köszönöm a gyógyulást minden munkatársuknak. Egy éve húzódó sarokfájdalommal kerestem fel Önöket, és utólag bevallom voltak kétségeim. 5 alkalom után, ami lökéshullám terápia volt, a sarokfájdalom 80%-ban elmúlt, egy hónappal a kezelés után szinte alig volt fájdalmam. Nem tudom szavakkal elmondani mennyire megváltozott az életem. Tudok sétálni, állni, kirándulni. Csak köszönettel és hálával tartozom Önöknek.
Sok sikert a további munkájukhoz.
Nagyiván Zsuzsa

2015.03.25.

„Hálával és köszönettel tartozom a gyógyításért! A kezelést sokszor nem volt könnyű elviselni, de utólag vidáman mondom - írom, hogy megérte.
Köszönöm-köszönöm-köszönöm! :)
Üdvözlettel,
Bögösné J. Györgyi

2014.12.10.

„Feljegyzésem a talp-sarok fájásom kezelését követő állapotomról:
Amiért felkerestem a H. Centrumot az az volt, hogy hónapok óta fájt a sarkam reggel felkeléskor, - aztán a nap folyamán „bejáródott” – jobb lett.
Olvastam a neten a lökéshullám terápiáról, és bár féltem a fájdalmas kezeléstől, de pozitívan csalódtam.
Öt kezelésből álló bérletet vásároltam, és folyamatosan jártam a kezelésekre. Az első kezelés után már jobb volt a reggeli felkeléskor, de a 3. kezelés után már határozott javulást tapasztaltam. A kúra végén tünetmentessé váltam.
Minden hasonló tünettel rendelkező sorstársnak melegen ajánlom ezt a terápiát, ami hamar meghozza a gyógyulást.
Köszönettel: Jerney Katalin

2014.11.18.

„Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Kedves Zentai Ágnes!
Ez év Augusztusában voltam Önöknél sarok fájdalmaim miatt. Megkaptam a kezeléseket, és utána jó ideig nem éreztem változást. Most azonban három hónap elteltével úgy érzem tünetmentes lettem. Örülök hogy sikerült a terápia, és remélem nem jön vissza a fájdalom.
Köszönöm most a Harmonia centrum dolgozóinak a kedvességet. Köszönöm, hogy meggyógyították a sarok fájdalmamat.
Kivánok Önöknek további gyógyászati sikereket. Tisztelettel;
Barna János, Regensburg/Németország

2014.09.20.

„Kedves Zentai Ágnes, Kocsis Orsolya és Hóborné recepciós úrhölgy!
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Önöknek a lökéshullám terápia kezelésekért és a gyógytornáért, valamint a lúdtalp betétért, amit szeptember 2014 augusztus 25 és szeptember 4 között kaptam az Önök klinikáján. 2 hét szabadságon voltam otthon Budapesten Londonból, ahol dolgozom, és mivel sarokfájás gyötört, ezért mindenképpen szükségem volt a kezelésekre. Önök rendkívül rugalmasak voltak mind a kezelések mind az időpontok terén, amiért külön köszönetet mondok Önöknek.
Visszatértem Londonba szeptember 6-án, és már másnap újra dolgoztam. A London Bridge vasút állomáson dolgozom mint jegyellenőr, és a munkám során egész nap állnom kell. A lökéshullám terápia nagyban enyhítette a sarok fájdalmat otthon, amikor nem kellett állnom, de itt sajnos csak visszatért. Az itteni háziorvosom tanácsára szeptember 10 és 11-én beadattam 1-1 Depomedron injekciót a sarkaimba. A fájás akkor ugyan elmúlt, de sajnos vissza-vissza jön néha, ha állnom kell. Amint Önök is mondták, a "Plantar Fasciitis" egy nagyon lassan gyógyuló betegség sajnos. Remélem, hogy mielőbb teljesen felgyógyulok és elmúlik a sarokfájás.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségüket a kezelésekkel kapcsolatban, és itteni kollégáimnak is jószívvel ajánlottam Önöket, mert magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak az itteni árak töredékéért. Még a főnököm is gondolkodik egy budapesti kiránduláson, ahol a fogait is megcsináltatná, és a sarkait is kezeltetné. Ha ez aktuális lesz Neki, akkor mindenképpen meg fogja keresni Önöket.
További munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok az egész kedves kis csapatnak!
Tisztelettel Londonból:
Molnár László

2014.08.25.

„Köszönöm kezeléseiket, amiket sarok fájdalmaimra kaptam. Kissé bizonytalanul, de kellemes meglepetésemre teljesen megelégedve és fájdalmaim jelentős enyhülésével fejeztem be a kezeléseket. Ezentúl bátran ajánlanám a lökéshullám terápiát bárkinek. Köszönettel még egyszer a Harmónia Centrumnak és a Kedves Ágnesnek!
Nagy Levente

2014.08.18.

„Korábban élsportoló voltam, a sok húzódás és ficam következtében visszamaradt egy hosszan tartó vállfájdalmam, a panaszok több éve nem enyhültek. A lökéshullám kezelést követő néhány napban máris éreztem némi javulást, s a második alkalom már komolyabb eredményt is hozott. A kezeléssorozat óta egy hónap is eltelt, de a helyzet azóta sem romlott, sőt! Hosszútávon hatékonynak érzem a terápiát!”
Czagány Alexandra

2014.08.

„Liebe „Harmónia Centrum” team !
Németországban dolgozom, ott találtam rá az Önök által ajánlott gyógytherápiára, mely talpra állított ismét. Külön köszönöm Frau Zentai korrekt, gyors, hatásos, széleskörű tudását,…… gyógyítását. Bátran ajánlottam Önöket német és hazai ismerőseimnek – és visszatérek én is a gyógycentrumba ismét! Ich wünsche alles Gute und vielen Dank! Freundliche Grüsse
Józsa Zoltánné

2014.08.05.

„Úton lenni a Boldogság
Megérkezni a Halál”
De az úton levéshez lábak kellenek. Méghozzá jó lábak. Ezeket kaptam vissza kezelésekkel. Köszönöm!
Szili-Darók Ildikó

2014.08.05.

„Nagyon meg vagyok elégedve a Harmónia Centrumban elvégzett kezelésekkel, mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm
Klein Erzsébet

2014.06.12.

Dr. Lukács Lilla vagyok, radiológus szakorvosjelölt. Pár hónapja vannak sportsérüléseim, amiket Hargitai Doktornak megmutattam, ő ajánlotta a térdfájdalmamra a lökéshullám-terápiát. Hetek óta fájt a térdem külső része, mint kiderült, a tractus iliotibialis sérülése miatt. Az első kezelés után már jelentős javulást éreztem, futások után már nem bicegtem. A második alkalom pedig olyan látványos eredményt hozott, hogy még másfél órás kemény hegyi futás közben sem fájt a térdem. Harmadik kezelés helyett már inkább a vállsérülésemet céloztuk meg, most azon dolgozunk.”

2014.05.14.

„4-5 hónapi fájdalom és kellemetlen ébredés után a lökéshullám terápia 5 heti kezelés után, szinte 100 %-osan javította a sarok és boka panaszaimat. Ezt a terápiát csak ajánlani tudom. Köszönettel
Pintér László

„2014. május elején az interneten találtam ezt a terápiát. Nagyon örültem, mert nem gyógyszer! Az első 2 kezelés után már érezhető volt a javulás. Csak ajánlani tudom mindenkinek, az 5. kezelés után már majdnem tünetmentes lettem. A kezelés alatt jó érzés volt még a kis fájdalom is. Én 100 %-ban elégedett vagyok, a doktor úrral és a két hölggyel is! Mindenki segítőkész. Köszönettel
Fülöpné Góczi Anna

2013.07.23.

„Focizás közben nekiestem a bordásfalnak, akkor a singcsonton haránt irányú törés keletkezett. Ezután 3 hétig vállig érő gipszet hordtam, majd 5 hétig könyékig érő gipszben kellett legyen a kezem, majd műtétet javasoltak. Ekkor kerestem fel egy ortopéd szakembert, aki a lökéshullám terápiát javasolta, amely segített a csont összeforrásában. Rendkívül hatékony volt a beavatkozás, hetente egyszer voltam kezelésen, már a 3. kezelés után szinte teljesen összeforrt a csont.
Szabó László

2013.06.24.

„Profi sportolóként a legfontosabbnak tartom, hogy a szervezetem készen álljon a maximális teljesítmény leadására. Ágyéki és talpi problémára használtuk a lökéshullám terápiát, és már az első alkalom után jelentős javulást tapasztaltam. A kezelések nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy folyamatosan jó teljesítményt nyújtsak, megnyerjük a bajnokságot, és feljussunk az NB2-be. Ezért hálás köszönet.
Böőr Zoltán

Önnek milyen mozgásszervi panasza van?
Visszaadhatjuk Önnek is mozgása szabadságát?
Eljön hozzánk gyógyulásának történetéért?