Harmónia Centrum
Seprűvéna injekciós kezelése
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...
Főoldal / Érsebészet / Seprűvéna kezelése

Seprűvéna eltüntetése injekciós kezeléssel

Zavarják a lábán pókhálószerűen megjelenő hajszálerek, seprűvénák, vénatágulatok?

A seprűvéna szerencsére nem betegség, inkább zavaró szépséghiba a lábán

A seprűvéna a visszérbetegségeknek olyan esztétikai megjelenési formája, amely nem okoz panaszokat. Azonban kellemetlenül zavaró szépséghiba tud lenni.

 • A vénatágulatok a lábszár és a comb külső és hátsó felszínén jelentkeznek. 2-4 milliméter vastag kékes színű értágulatok ezek, amelyek a bőrön átlátszanak.
  • Nagyon ritkán okoznak panaszt. Általában ki sem emelkednek a bőr felszínéből. Ezért ekkor még főleg "csak" kozmetikailag zavaró tényként vannak jelen a lábunkon.
  • Az évek hosszú során azonban a szövetek közötti területen a vénák elégtelen működése miatt felszaporodhatnak az anyagcsere folyamatok salakanyagai, mert a bőr és a bőr alatti területek vérellátása romolhat. A kitágult vénák gyulladásra is hajlamosak lehetnek, ezért ne vegye félvállról a vénák tágulatát.
 • seprűvénaA seprűvénák (hajszálér-tágulatok) még ennél is enyhébb megjelenésű visszérelváltozások. Ahogy a képen is láthatja, seprűvénák esetén az egy milliméternél vékonyabb, piros, szerteágazó kis értágulatokról van szó. Ez nem betegség, általában "csak" kozmetikai zavart okoznak ezek a hajszálértágulatok. Leginkább a szépérzékünket bántja, és nem az egészségünket veszélyezteti. Idővel azonban a bőr és a bőrfelszín alatti területek vérellátása romolhat a pókhálószerű hajszálértágulatok esetében is.

A seprűvénák, vénatágulatok lábunk bármelyik részén megjelenhetnek

Kialakulásukat több dolog is elősegítheti:

 • A túlsúly.
 • Sok állással, járkálással járó munkavégzés.
 • Terhesség.
 • Fogamzásgátlók szedése.

Önnél melyik lehetett a seprűvénák megjelenésének oka?

Seprűvéna injekciós kezelése

A seprűvénák kezelése a szép lábunkért és magabiztos megjelenésünkért folytatott küzdelmünk.

Szerencsére nem gyógyító tevékenység, mert nem betegség, amit kezelni kellene. Viszont kellemetlenül zavaró tud lenni, és néhány kezeléssel láthatatlanná lehet tenni a seprűvénákat.

Szakorvosunk a kezelést néhány alkalomból álló injekció kúrával oldja meg, melynek során ezekbe a 2-3 milliméter vastag vénákba speciális, steril gyulladáskeltő folyadékot fecskendez. A befecskendezett folyadék hatására az érfal összetapad, és ezzel a keringés is megszűnik benne. Idővel pedig az ér fel is szívódik, és eltűnik A vér ilyenkor más irányban, az egészséges ereken, vénákon áramlik tovább.

Így búcsút inthet a lába szépségét zavaró elszíneződött ereknek és az ezzel járó kellemetlen érzéseinek.

Eljön hozzánk lába szépségéért?

 • Dr. Herr György érsebészA rendelésre előzetes bejelentkezés alapján várja érsebész szakorvosunk.
 • További információt kérni, és a rendelésre bejelentkezni a 06-1-269-2946-os telefonszámon, vagy az űrlap kitöltésével tud. Adja meg elérhetőségét. Munkatársunk rövidesen visszahívja Önt.
 • A konzultáción érsebész szakorvosunk megvizsgálja a hajszálerek, vénatágulatok állapotát. Teljes körűen tájékoztatja állapotáról, és a seprűvéna kezelésének lehetőségeiről.
 • A konzultáció után már Ön is tisztán fogja látni lehetőségeit.

Gyógyulásához kérjen információt most, mert egészsége a legdrágább kincse, és így tudunk segíteni

Az Ön neve*:
E-mail címe*:
Telefonszáma*:
Üzenete*:
Ellenőrző kérdés *: (Mi Magyarország fővárosa?)
 

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. 1 munkanapon belül visszahívjuk.