Harmónia Centrum
Eljön hozzánk az egészségéért?
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...

Megbeszélt időpontok lemondásának feltételei a Harmónia Centrumban

Felhívjuk figyelmét, hogy a bérlet megvásárlásával elfogadja a következő feltételeket.

Mivel a bérlet kedvezményt tartalmaz az alkalmanként történő fizetéshez képest, kérjük Önt, ha nem tud eljönni az előre megbeszélt időpontban, mondja le az alkalmat legalább 24 órával a foglalkozás vagy kezelés előtt. A néhány órával vagy percekkel előbb történő lemondást nem áll módunkban elfogadni.

Amennyiben a kezelést nem mondja le, vagy olyan mértékű késéssel érkezik, hogy a kezelést nem tudjuk elvégezni, kénytelenek vagyunk a kezelést teljesítettnek tekinteni, mintha megjelent volna.

Ha az Önnek fenntartott időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni a Harmónia Centrumban, szíveskedjen időben jelezni! Mivel ezt az időpontot bizonyára szívesen igénybe venné valaki más, és szakembereink itt várják Önt vagy egy másik vendéget felkészülten.

Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás/ időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 24 órával lehetséges (kizárólag telefonon, személyesen vagy e-mailben)  nyitvatartási időben. A hétfői időpontok lemondását előző hét péntek 16-óráig tudjuk elfogadni. Az időpont módosítása/ lemondása is visszaigazolással érvényes.

Megértését köszönjük. A fenti intézkedéseket vendégeink érdekében vezetjük be, szolgáltatásaink rugalmasabb igénybevétele érdekében.