Harmónia Centrum
Eljön hozzánk az egészségéért?
(+36-1)269-2946
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...

Swiss DolorClast® Akadémia által hitelesített lökéshullám terápia kurzus Magyarországon

lökéshullám terápiás készülékMozgásszervi betegségek kezelésével és gyógyításával foglalkozik, és szeretné 5-ből 4 betegét már a kezeléssorozat végén gyógyultan hazaengedni?

 • A gyulladásos mozgásszervi betegségek gyógyításában szeretné elérni a kimagasló 80%-os eredményességet? Vagy még ezt is meghaladó eredményességgel szeretné gyógyítani betegeit?
 • Ha igen, akkor várjuk a Harmónia Centrumban 2018. szeptember 15-én 8:30-kor.

A mozgásszervi betegségek gyógyításában miért különleges ez a terápia, és miért kell Önnek ott lennie ezen a továbbképzésen?

 1. Mi mutattuk be elsőként az eredeti svájci lökéshullám terápiát Magyarországon.
  • 2003-ban, 15 évvel ezelőtt mi hoztuk be hazánkba a lökéshullám terápiás készüléket, és 2008 szeptemberétől a Harmónia Centrumban gyógyítjuk is a gyulladásos mozgásszervi betegségeket.
  • 2018 januárjáig már több mint 3000 gyógyult ügyfelünk köszönt el tőlünk az utolsó kezelésről panaszmentes sarokkal és talppal, fájdalommentes vállal vagy tünetmentes könyökkel, sőt 2012 áprilisa óta gyógyult fekélyes sebbel is.
 2. A lökéshullám kezelés terén ilyen gyakorlati tapasztalattal senki más nem rendelkezik az országban.
  • Lökéshullám terápia központunk rendelőiben 3 terápiás készülék gyógyítja a gyulladásos mozgásszervi betegségeket, akár napi 12 órás működéssel.
  • Ezért a gyulladásos mozgásszervi betegségek gyógyításában az elmúlt 10 évben olyan felhalmozott gyakorlati tapasztalatot szereztek ortopédus, reumatológus és sebész szakorvosaink, valamint gyógytornászaink és sebkezelés specialistáink, amellyel senki más nem rendelkezik hazánkban.
 3. sarokfájdalom lökéshullám kezelése10 éves gyakorlati tapasztalatunk szerint a sarok, talp, Achilles-ín, csípő, váll és könyök gyulladásos mozgásszervi panaszait az 5 alkalmas lökéshullám kezeléssorozat 80%-os eséllyel szünteti meg már a kezeléssorozat végére. Ha a megfelelő erősségre van beállítva a készülék. A gyógyulás pedig még heteken át zavartalanul folytatódik tovább.
  • Ezzel szemben pl. a sarokfájdalom kezelésében a röntgen besugárzás vagy az ultrahang kezelés fele ilyen eredményességet sem biztosít. A műtéti beavatkozás sikeressége pedig az ortopéd sebészek szerint sem közelíti meg az 50%-ot.
  • Miközben a lökéshullám kezelés jár ugyan némi fájdalommal, de nincsenek mellékhatásai, és nincs hónapokig tartó rehabilitáció. A beteg bejön az ambuláns kezelésre, és fél óra után megy haza. Felélünkült vérkeringése okozta öngyógyulása pedig még heteken keresztül folytatódik tovább.

Ezen nagyszerű eredmények miatt úgy gondoltuk, hogy egy Swiss DolorClast Academy által hitelesített kurzussal, valamint külföldi előadó meghívásával kínálunk Önnek naprakész és színvonalas tudást, amellyel még szakszerűbben gyógyíthatja a pácienseit.

 • A kurzus elvégzéséről az Akadémia bizonyítványt is ad.

lökéshullám gépTehát ha meg szeretné gyógyítani betegeinek gyulladásos mozgásszervi betegségét, akkor érdemes megismernie a Swiss DolorClast® módszerét, ami klinikai kutatásokra alapozottan a minőségi lökéshullám terápiás kezelés védjegyévé vált.

Gyógyítanak ma már sokan lökéshullámmal hazánkban.

 • De vajon milyen gyakorlati tapasztalattal a hátuk mögött fognak nekikezdeni betegeik mozgásszervi betegségének gyógyításához?
 • Rendelkeznek megfelelő szakmai tapasztalattal ahhoz, hogy az éppen megfelelő erősségre tudják beállítani a terápiás készüléket?
 • És éppen ezért tudják-e garantálni betegeik gyulladásos mozgásszervi betegsége gyógyulásának 80%-os esélyét?

Szeretné megismerni a gyulladásos mozgásszervi betegségek gyógyításának legújabb tapasztalatait?

Várjuk Önt, ha

 • Ön gyógymasszőr, gyógytornász, fizioterapeuta szakember,
 • ortopédus, reumatológus, baleseti sebész, sebész szakorvos vagy szakorvos jelölt, illetve
 • orvostanhallgató, aki szeretne a mozgásszervi betegségek gyógyítására szakosodni.

Meghívjuk Önt praxisa fellendítésére, és gyulladásos mozgásszervi betegei 80%-os eredményességű gyógyítására

Swiss DolorClast Academy által tanusított extracorporealis lökéshullám terápia az elméletben és a gyakorlatban

Napirend a mozgásszervi betegségek 80%-os eredményességű gyógyítására 2018. szeptember 15-én:

Időpont Témák Oktató
Köszöntés és bemutatkozás
8:30 - 9:00 Regisztráció  
9:00 - 9:30 Köszöntés, az Oktatók és a Harmónia Centrum rövid bemutatása J. Wride
Á. Zentai
Elméleti rész
9:30 - 10:15 A Swiss DolorClast radialis extracorporealis lökéshullám terápia bemutatása, története, előnyei és a kontraindikációi J. Wride
10:15 - 10:45 RSWT bevezetése a magán praxisba J. Wride
10:45 - 11:15 Kávészünet
11:15 - 11:45 RSWT tudományos háttere és a  gyógyhatás mechanizmusa J. Wride
11:45 - 12:30 Szakirodalom áttekintése és a bizonyítékokon alapuló indikációk J. Wride és Dr. Fekete
12:30 - 13:30 Ebédszünet
Gyakorlati rész
13:30 - 14:00 Esettanulmányok és biztosítási kérdések J. Wride és Dr. Fekete
14:00 - 14:45 Gyakorlat: Alsó végtagi indikációk (csípő, térd, láb, boka területe) J. Wride
14:45 - 15:00 Lökéshullám kezelés gyakorlati tapasztalatai Dr. Hargitai
15:00 - 15:45 Gyakorlat: Felső végtagi indikációk (váll, könyök, trigger pontok és a hátfájás) J. Wride
15:45 - 16:00 Kávészünet
16:00 - 16:30 Értékelés, kérdések és vita
16:30 - 17:00 A kurzus lezárása, teszt

A Harmónia Centrum szervezésében, Budapest, Markó utca 11. szám alatt. Jelentős számú jelentkezés esetén a helyszín változhat, amiről időben tájékoztatjuk a jelentkezőket.

Betegei színvonalas gyógyításának garanciája az Ön felkészültsége és naprakész tudása

térd lökéshullám kezeléseOrtopédus, reumatológus szakorvosként, gyógytornászként, gyógymasszőrként, fizioterapeutaként a színvonalas gyógyítás garanciája az Ön szakmai felkészültsége, naprakész tudása és betegei lelkiismeretes gyógyítása.

 • Betegei gyógyulásához azonban nélkülözhetetlen még a betegeivel kialakult, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolata, valamint betegeinek a hozzáállása és gyógyulni akarása is.
 • Ezek mellett pedig fontos még a korszerű gyógyászati technológia is, amelyben a Swiss DolorClast lökéshullám kezelés a legmagasabb színvolat képviseli a gyulladásos mozgásszervi betegségek gyógyításában már 1999 óta.
 • Ennek a kezelésnek a legújabb eredményeit fogjuk bemutatni Önnek, és ezzel szeretnénk segíteni Önt betegei eredményes gyógyításában.

Mennyibe kerül betegei gyulladásos mozgásszervi betegségeinek 80%-os eredményességű gyógyítása

Betegei kimagasló eredményességű gyógyításához Önnek a naprakész szakma tudása mellett rendelkeznie kell még egy eredeti Swiss DolorClast lökéshullám terápia készülékkel is.

A lökéshullám terápia mozgásszervi betegségeket gyógyító hatásának elméletét és kezdeti gyakorlati ismereteit azonban már ezen a kurzuson is elsajátíthatja.

Az eredeti lökéshullám terápia gyógyító hatása elméleti hátterének megismerése és gyakorlati megtapasztalása Önnek most mindössze 20.000 Ft+ÁFA összegbe kerül.

Mit kap ezért Ön cserébe?

 • Egy esélyt betegei gyógyítására, amely klinikai kísérletek által bizonyítottan 80%-os eredményességgel működik.

Szeretné betegei gyulladásos mozgásszervi betegségeit a kimagasló 80%-os eredményességgel gyógyítani?

 • A fájdalommentes mozgás szabadságát szeretné visszaadni betegeinek?

Ha igen, akkor kérje tőlünk betegei fájdalommentes mozgása szabadságának esélyét a

És több mint 3.000 gyógyult ügyfelünk tapasztalata alapján mondhatjuk, hogy gyógyult betegei Önnek lesznek hálásak, és ajánlani fogják Önt barátaiknak és ismerőseiknek is.