Harmónia Centrum
Eljön hozzánk az egészségéért?
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...

Fekélyes lábuk sebét begyógyította a lökéshullám. Önnek is elmondták gyógyulásuk történetét

2019.06.28.

„Kedves Mónika!
Nagyon szépen köszönöm, hogy meggyógyította az Édesanyámat ( Szabó Ernőné). Mindig nagyon kedvesen, türelemmel és nagy szakértelemmel kezelte, látta el a sebét. Jó tanácsait, a beteggel való kapcsolatát köszönöm! Példaértékű a türelme.
Köszönet mindért
Bokori Edit

2019.05.03.

„Tisztelt Harmónia!
Köszönöm, hogy meggyógyítottak a lábszárfekélyemből. Valamennyi munkatársuknak köszönettel:
László József

2019.03.14.

„Odafigyelés, szakértelem, barátságos-családias légkör. Hónapok óta húzódó problémámat sikerült megoldaniuk. Köszönöm Mónika, köszönöm lányok, köszönöm Harmónia Centrum!
Tóth Péter

2019.03.14.

„Hálás szívvel és szeretettel mondok köszönetet azért, hogy 5 hónapig kezelt betegeként eljutottunk eddig, és kijelenthetem: gyógyításom végső szakaszához érkeztünk. Hosszú-hosszú évek fájdalma és szenvedése után panaszaim enyhültek, ill. megszűntek. Lábszárfekélyem sebe begyógyult. Mindezt Mónikának köszönhetem. Nagyra becsülöm sikeres sebkezelői tevékenységét, gyógyító munkáját, segítő tanácsait, ajánlásait, amelyek az én gyógyulásomat szolgálták.
További gyógyító munkájához meleg szeretettel kívánok sok erőt és jó egészséget!
Kazincbarcikai kezelt betege: Bress László

2019.03.13.

„A kedves DÁNIEL ÚR szaktudása és kedves egyénisége meggyógyított!
Köszönöm: Petróczi Edit

2018.08.21.

„Kedves Harmónia Centrum!
Én másodszor vagyok itt. (Ellenoldali lábszárfekély pár éve.) Először is elégedett vagyok, és második alkalommal sem csalódtam. Mindenki kedves, és érti a munkáját. Kívánok mindenkinek szépet és jót!
Üdvözlettel: Veszészki Veronika

2018.07.13.

„Harmónia Centrum alkalmazottaihoz
Nagyon sikeres kezelést és gyógyítást végeztek részemre, mely jelentkezik abban, hogy az összes 8 alkalmi kezelés gyógyszeres kötözés sikeres lett részemre. Ezt a szorgalmuk és a szakmai tudásuk teljes egészében kifejezte. Bátran tudom ajánlani Önöket, más ilyen betegségben szenvedőknek. Csak így tovább!
Gábor, Debrecenből

2018.04.09.

„Nagyon nagy szeretettel és tisztelettel köszönöm a Harmónia Centrum dolgozóinak, különösen az engem meggyógyító Emesének az odaadó, szeretetteljes kezelést. Meggyógyult az 5 éve beteg lábam. Amíg élek el nem felejtem a hozzám való jóságukat.
Bauer Ferencné

2018.03.13.

„Mádyné Nagy Katalin, Debrecenből jöttem lökéshullám terápiára. A jobb lábamon kívül belül mély fekély volt, amit itt a Harmónia Centrumban az orvosok nagyszerű gyógyításának köszönet, meggyógyultam két hónapi kezelés után. Még egyszer köszönöm, hálás vagyok.
Tisztelettel: Mádyné Nagy Katalin

2018.03.02.

„Kedves Harmónia Centrum!
Nagyon hálás köszönet Emesének, mert begyógyította édesapám fekélyes lábát, rendkívüli egyéniség. Csupa segítőkész személyzet! Mindent köszönünk! További szép éveket kívánok!
Vargáné Kovács Erika, Kovács István

2017.12.12.

„Kedves Galsa Emese!
Hálásan köszönöm, hogy már többször megmentette édesanyám lábát. Jó egészséget és minden jót kívánok.
Hálás köszönettel: B.H. Róza

2017.12.05.

„Hálás szívvel köszönöm, hogy a sebkezelés specialistái, a Főorvos Úr és az ügyfélszolgálat személyzete hozzájárult a gyors gyógyulásomhoz. Feladatukat magas színvonalon oldották meg! Az első hely volt az életemben ahol TANÍTOTTAK is!
További munkájukat hasonló odaadással és szeretettel végezzék .Ehhez kívánok erőt egészséget és boldogságot teremtő életet.
Köszönettel:
Molnár József gyógyult beteg”

2017.11.24.

„Köszönöm a gyors gyógyulást. A lábszárfekélyem több orvos kezelte eredménytelenül, de László Dániel úr kitűnő munkája gyógyuláshoz vezetett. Köszönöm a sok kedvességet, figyelmességet. További sikeres, eredményes munkát kívánok.
Szeretettel: Kácsor Ferenc

2017.11.03.

„Tisztelt Harmónia!
Köszönöm, hogy meggyógyították a lábszár fekélyem. Valamennyiük munkája professzionális és harmonikus.
Köszönettel: Dr. Habaz Ferenc

2017.10.13.

„Kedves Harmónia Centrum!
Köszönöm, hogy segítettek kezelni a sebemet. Nagyon ügyesen szervezik a dolgokat, hogy ne legyen üresjárat a sebkezelésben.
Tinyei Benőné

2017.10.10.

„Kedves Galsa Emese!
Nagyon köszönöm a türelmét, a segítségét, hogy ennyi kedvességgel, figyelemmel volt az irányomba, és főként, hogy meggyógyított. Pedig első alkalommal, nagy félelemmel néztem a vizsgálat és a kezelés elé, de a kedvessége, türelme, hogy mindig mindent előre elmondott, elmagyarázott rengeteget segített. És a doktor úrnak és a többi kollégának is nagyon köszönöm a kedves és türelmes hozzáállását, a profizmusukat. Biztos, hogy ajánlani fogom önöket az ismeretségi körömben.
Köszönettel: Petró Andrea

2017.09.17.

„Hálásan köszönöm az Önök segítségét. Nagy-nagy segítséget adtak a felgyógyulásomhoz, az iszonyatos fájdalmaim elmúltak, amit a lábszár sérülésem okozott, ami ráadásul a cukorbetegségem miatt nehezen gyógyult, azonban az Önök által nyújtott kezelés gyorsan begyógyította a sebeimet. Köszönetemet fejezem ki a munkatársaiknak, különösen Esztikének és Danikának!
A munkájukhoz további kitartást és sikert kívánok!
Üdvözlettel: Kiss Ferenc, Kunszentmárton

2017.07.28.

„Kedves Emese és Dani!
Nagyon szépen köszönöm a szakszerű és hatékony kezelésüket, valamint a kedves és udvarias hozzáállásukat.
Köszönettel: Éhes Oszkárné

2017.07.05.

„Kedves Harmónia centrum!
Az önök címét az interneten találtam. Transzplantált vese műtét után kialakult sebem másfél év után sem igazán gyógyult meg. A terápiás kezelés után 2 hónap után gyógyultan távoztam az intézményből. A kezelés időtartama alatt rendkívüli ellátást köszönöm, jó emlékekkel távoztam.”

2017.05.22.

Lábszárfekéllyel érkeztünk. Mind a két lábat kezelték, igen gyors volt a gyógyulás. Gyakorlatilag 5-6 kezelés elég volt. Csak köszönettel tartozunk mindenkinek. A fogadtatás, a páciens kezelés mintaszerű. Odafigyelnek mindenkire és a nevükön szólítják a betegeket. Kiemelkedő a kezelésen felül adott tájékoztatás, ami megkönnyítette a mindennapokat.
Bánhidi Béla

2017.03.27.

„Nagyon szépen köszönöm a segítségüket, ami néha fájdalmas volt, de legalább meggyógyult a lábszárfekélyem. Hálásan köszönöm Emesének a munkáját.

Minden jót kívánok az egész csapatnak,
Menyhárt Kornél Istvánné

2017. március

„Szeretnék köszönetet mondani a Harmónia Centrum valamennyi dolgozójának a sebgyógyulásom érdekében tett áldozatos és lelkiismeretes munkájukért. Mindenkinek kívánok további sikereket a munkájához.
Hálás szívvel köszönöm, Madarász Sándor

2016.06.16.

„Egy pici fekélyszerű sebbel kerestem fel a Harmóniát. Lökéshullám kezelésre jártam. Az első után teljesen megszűnt a fájdalmam, a negyedik után gyógyultnak nyilvánítottak, ami az István kórházban két év alatt nem sikerült!
Köszönöm szépen!
Jámori Lívia

2016.03.04.

„Már második alkalommal járok Emeséhez sebkezelésre, és 100% elégedettséggel vagyok.
Nagyon színvonalas és kedves mindenki. Itt öröm gyógyulni!
Köszönöm!
Angyal József

2016.02.19.

„Kedves Harmónia Centrum!
Lökéshullám kezelésre érkeztem, teljesen reménytelenül, mivel már 1 éve kezelték sebemet eredménytelenül. Emese által 3 kezelés után visszanyertem reményemet, és a sebem elkezdett gyógyulni. Minden elismerésem és hálám az övék, szívemből mondok hálás köszönetet!
Emesét áldja meg az úr minden elismerésem.
Köszönettel: Mátyás Imre

2016.02.02.

„Kedves Harmónia Centrum!
Fekélyes sebbel érkeztem, 5 lökéshullámos kezelés után a seb gyógyulásnak indult.
Köszönhetően Emese hozzáértő kezelésének.
Köszönettel: Tanács István

2015.11.27.

„Kedves Harmónia Centrum!
Nagyon meg vagyok elégedve a kezeléssel! Emese nagyon aranyos, és mindig biztat. Amióta ide járok nagyon sokat javult a lábam.
Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a címet. Még egyszer köszönöm a segítségét mindenkinek!
Tisztelettel,
Kéri Attiláné

2015.11.23.

„Köszönöm a Harmónia Centrumnak a közreműködését! Külön Darabos doktor úrnak, a lábaimat megmentette az amputálástól. És Emesének a kezeléseit, ami eredményesnek bizonyult. Még egyszer köszönöm! Áldja meg az Isten Önöket! Tisztelettel
Szeles Imre (Kerekegyháza)

2015.10.09.

„Kedves Harmónia Centrum!
A feleségemnek lábszárfekélye volt, a bokájától majdnem a térdéig. Az SZ.T.K.-ban évekig kezelték, ám javulást sajnos nem tapasztaltunk. Itt néhány lökéshullám kezeléssel már látható a javulás, azaz új bőr keletkezése látható, és a fájdalom is elmúlt. Még néhány kezelés és már is plasztikai műtétre érik meg.
Köszönettel, Papp János

2015.10.05.

„Kedves Harmónia Centrum!
Lábszáramon nagy fekélyes seb volt. Ismerősöm ajánlotta forduljak a Harmónia Centrumhoz, ahol ilyen sebek gyógyításával foglalkoznak. Több kezelést kaptam aminek hatására szépen gyógyult a sebem. Megszűnt a fájdalmam is köszönhetően Emese gondos munkájának is. Köszönöm becsületes munkájukat. Mindenkinek ajánlom forduljon bizalommal a Harmónia Centrum dolgozóihoz.
Marika néni, Dunakeszi

2015.07.10.

„Kedves Harmónia Centrum!

Én már az utolsó pillanatban érkeztem, az interneten találtam a címet. Megcsípett egy fekete bogár, ami hónapok alatt kifekélyesedett. Több helyen jártam, de senki nem tudta begyógyítani. Már lemondtam róla, hogy valaha is begyógyul a sebem. Mikor ide jöttem, már az első kezelés után megkönnyebbültem.
Több kezelés eredményeképpen, és Emese körültekintő, hozzáértő kezelésének köszönhetően begyógyult a sebem. Ezúton köszönöm a gyógyulást, már az összes ismerősöm tudja, hová kell fordulni.
Bernek Miklósné

2015.07.10.

„Kedves Harmónia Centrum, kedves Emese!

Édesanyám nevében köszönöm, köszönjük a gyógyulást! Hosszú út vezetett idáig tele gyötrelemmel és fájdalommal. De nyilván édesanyámnak ezt a hosszú utat végig kellett járnia ahhoz, hogy végül ide eljusson, és megélje a csodát. Igen, csoda amit Emese egy rövid idő után elért, és ez a csoda az Ő eredménye. Édesanyám napról napra boldogabb lett, és ezt látni, átélni leírhatatlan érzés volt. Újra élvezi az életet, tervez, és újra tud álmodni.
Köszönet a gyógyulásért, a szeretetteljes támogatásért mindenkinek a Harmónia Centrumban!
Kozák Krisztina és Ollári Tiborné

2015.05.29.

„Kedves Harmónia Centrum, kedves Emese!
Önökre az interneten találtam rá. Már a bejelentkezéskor nagyon pozitív volt a véleményem. A recepción udvariasak, kedvesek, tájékozottak és segítőkészek. A személyes találkozás megerősítette ezt a véleményemet.
A kezelést végző Emese empátiával viseltet a beteg iránt. Érződik rajta a szakma szeretete, a tudás és az alázat. Maximális a szakmai gyógyító munka. Csak legekben lehet beszélni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Köszönöm szépen.
Barabás Lajos

2014.12.08.

„Tisztelt és Szeretett Harmónia Centrum.
Szeretett nővérem Kutasi Lajosné sz. Horváth Irén. 1996-2014. június 6-ig nagyon csúnya fekéllyel szenvedett, amíg el nem jutottunk ide. Felvétel után június 10-én kezdődött el a kezelés, amelyből 15-re volt szükség. Emese, csak így ismertük, nagyon becsületes, igazán jó szakmunkát végzett. Dr. Darabos Gábor segítségével eljutottunk a Honvéd Kórházba. Az égési osztályon plasztikázták október 6-án, azóta gyógyult, fájdalommentes. Minden hasonló betegséggel küzdő személynek ajánlom, hogy ha teheti, vegye igénybe a Harmónia Centrum gyógyító szolgáltatásait. További jó munkát kívánok a személyzetnek.
Tisztelettel és Köszönettel:
Horváth Ernő

2014.10.30.

„Tisztelt Harmónia Centrum
Tavaly decemberben kezdtünk bele a lökéshullám terápiába. A sarkam talpi felületén volt egy kb. 1,5-2 cm-es fekély, ami el is volt fertőződve. A kezelés hatására megnyugodott a seb környezete, és beindult a gyógyulás. Nagyon fontos része volt a gyógyulásnak, hogy tehermentesítve lett a járófelületi rész, ezzel megszűnt a bőrkeményedés, elindulhatott a sarjadás. Külön köszönet Galsa Emesének, akinek magas fokú szaktudása és gyógyító törődése nagyban hozzájárult a sikerhez! Mindenkinek ajánlani fogom szolgáltatásaikat! További sikereket:
Brezovai Lajos

2014.10.10.

„Tisztelt Harmónia Centrum
Köszönetemet szeretném kifejezni a lökés terápiával kezelt lábszár fekélyem kezelésének sikeres gyógyításáért. Én az interneten keresztül szereztem tudomást Önökről, és az eredményes kezeléseikről. Az ott látott fotók győztek meg arról, hogy felkeressen Önöket. Javaslom, töltsenek fel több képet. Sajnálom, hogy a mai egészségügy nem ruház be egy ilyen gépbe. Nagyon sok ember keserves kínlódását sikerülne ezáltal csökkenteni. Hálásan köszönöm munkájukat és további jó erőt és egészséget kíván egy meggyógyított betegük.
Márai Béla

2014.10.07.

„Kedves Harmónia Centrum!
Köszönöm, hogy az öt lökéshullám kezeléssel meggyógyították a bokámon lévő fekélyes sebet. Köszönöm munkájukat, és nagyon nagy kedvességüket. Örömmel és bizalommal jöttem Önökhöz. Mindenkinek ajánlani fogom Önöket!
Köszönettel:
Kéri Ferencné

2013.06.24.

„2013. júniusban jártunk Önöknél, lökésterápiás kezelést alkalmaztak talpfekélyes lábamra. Már egy kezelés után látványos javulást tapasztaltunk. Köszönet érte! Ajánlani fogjuk másnak is!
Dr. Mentusz Gábor

Lábszárfekélye van?
Érszűkülettel vagy visszeres lába fájdalmával küzd?
Sebének szuperhatékony kezelésével Önnek is segíthetünk?
Eljön hozzánk Ön is gyógyulásának történetéért?