Harmónia Centrum
Visszanyerné korábbi alakját?
(+36-1)269-2946
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...
Főoldal / Baba mama torna

Baba mama torna várja Budapest belvárosában

Túl vannak már az első hetek néha nehéz, de sokkal többször örömteli pillanatain?
A 6. heti kontrollon is minden rendben volt, és most már minél hamarabb szeretné visszanyerni korábbi alakját?

Fülig érő száj, visszanyert alak? A baba mama torna segíteni fog

baba-mama torna a HarmóniábanFinoman és óvatosan hozzáláthat célja eléréséhez, és a baba mama torna segíteni fog Önnek. A tornán szakképzett gyógytornászunk, Turkovics Tímea segítségével minden fontosabb izomcsoportot megmozgat majd. Az sem mellékes, hogy közben még jól is érzi majd magát. Miért jó ez Önnek? Így könnyebben és hamarabb regenerálódik szervezete a szülést követően. A tornán óvatos izomerősítést végzünk, amely segít visszanyerni terhessége előtti testsúlyát és kondícióját.

Ezekben a hetekben, hónapokban azonban Önnek a kisbabája még fontosabb is, mint saját maga, ezért kisbabájával együtt várjuk. Kapcsolatuk még bensőségesebbé válásáért egyes gyakorlatokat együtt hajt majd végre a picivel. A kezdeti óvatos tartózkodás után (ami teljesen természetes, és segítünk majd) mindkettőjüknek, a babának és mamának is bensőséges élmény lesz a torna meghitt és mosolygósan vidám pillanatok sokaságával. Abba sem akarják majd hagyni. Biztos lehet benne, hogy a pici is jól fogja érezni magát. A képen is látja, hogy mennyire teszik neki :)

baba mama torna Budapest V. kerületébenLátni fogja, hogy fülig ér majd a szája, és élvezni fogja az eddig még nem tapasztalt újdonságot anyával. A gyakorlatok alatti egymásra figyelés, a mosolygó nevetések és kedveskedő szavak 1-1 puszi kíséretében olyan élmény lesz majd mindkettőjüknek, hogy észre sem veszik, hogy repül az idő. A kis csöppség szeretve tanul meg mozogni. Egyre magabiztosabb lesz, miközben a mozgáskoordinációja fejlődik.

Az egyedül végzett gyakorlatok után, az óra végén újabb közös program jön majd, ahol átmozgatjuk a babákat, és meghintáztatjuk őket fit-ballon, vagy lepedőben.

A torna során a mozgás mellett a babák megismerik egymást is az otthon 4 fala közül kimozdulva, és első közösségi élményeiket szerezhetik a többiekkel ismerkedve. A csöppségek újdonsült anyukái is megoszthatják tapasztalataikat a hasonló kismama cipőben járókkal. Kérdéseikre is választ kérhetnek, és még akár barátságok is szövődhetnek. És nem utolsó sorban a torna remek ok, hogy kimozduljon otthonról.

baba-mama torna a Harmónia CentrumbanMikortól várjuk Önt a babájával?

A szülést követő 6 hetes kontroll után, ha egy kis mozgásra vágynak, akkor itt a helyük közöttünk.

A tornára kényelmes ruhát érdemes hozni, amelyben szívesen mozognak, valamint érdemes elhozni egy-két játékot is a baba számára.

A baba mama tornák 60 percesek.

  • Van még egy szőnyegünk Önöknek is :)
  • Várjuk Önöket.

Eljön baba mama tornára?

  • Turkovics Tímea várja Önöket előzetes bejelentkezés után.
  • Ha előtte kérdése van még, és beszélni szeretne munkatársunkkal, akkor munkaidőben hívja a +36-1-269-2946-os telefonszámunkat.
  • Vagy töltse ki az űrlapot. Az űrlapon adja meg elérhetőségét, és kollégánk visszahívja Önt!
  • Várjuk Önöket a babájával együtt.

Gyógyulásához kérjen információt most!

Az Ön neve*:
E-mail címe*:
Telefonszáma*:
Üzenete*:
Ellenőrző kérdés *: (Mi Magyarország fővárosa?)
 

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. 1 munkanapon belül visszahívjuk.