Harmónia Centrum
Eljön hozzánk az egészségéért?
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...
Főoldal / Japán masszázs / Kineziológia / Méregtelenítés kineziológiával

Méregtelenítés kineziológiai módszerrel

Az összehangolt agyműködés elengedhetetlen feltétele annak, hogy a mindennapjait sikeresen és örömmel élje meg. Fontos ahhoz, hogy jól teljesítsen a munkahelyen, családban, és az élete minden területén.

Ez természetesen a gyerekekre is vonatkozik, hiszen számukra még fontosabb az öröm, a siker megélése, mivel ezeket a mintákat beépítik, és ez szolgál majd felnőtt életük alapjaiként. A hiányos agyintegráció, akaratlanul is testi-lelki és szellemi egyensúlytalanságokhoz és problémákhoz vezet.

A tanulás és mindenfajta gondolkodási tevékenység, a kommunikáció, a döntéshozatal, a tudatos sikeres élet akkor már nem, vagy csak igen korlátozottan és nagy erőfeszítések révén lehetséges.

Kevesen tudják, hogy az összehangolt agyműködésre a szervezetbe bekerülő különböző méreganyagok hatással vannak, a tanulási problémák, viselkedési zavarok, hiperaktivitás, figyelemzavar, csökkent képességek hátterében  is - igen nagy százalékban - a környezeti mérgek állnak.  A gyerekek esetében ez még szembetűnőbb.

A környezeti mérgek alatt értendő:

 • a külső, minket körülvevő környezetből felvett,
 • a táplálékainkkal bevitt,
 • a  testen belül képződő,
 • és a testből valamilyen ok miatt el nem távozó anyagok, amik hatással vannak a sejtek életműködésére,  gátolják a szaporodásukat, anyagcseréjüket.  Attól függően pedig, hogy milyen hosszú ideje, milyen mértékben, és milyen erősségben vannak jelen a szervezetünkben, működésbeli és anatómiai károsodásokat okoznak.

A leggyakoribb, agyintegrációt befolyásoló környezeti tényezők:

Oltások

Jelenlegi kutatások szerint a gyermekeknek adott védőoltásoknak sokkal több ártalmas mellékhatása van, mint azt korábban feltételezték. Maga az oltás, vagy az oltásra adott reakciók úgy tűnik, hosszú távú hatással vannak az agyműködésre, így szerepük lehet a gyermekeknél kialakuló különböző tanulási problémákra és mozgáskoordinációs zavarokra.

Kémiai anyagok

Ezek az élelmiszer-adalékanyagok és a tartósítószerek, melyeket azért használnak, hogy megváltoztassák az étel ízét, színét, vagy állagát, vagy meghosszabbítsák eltarthatóságát. Ezekre érzékeny gyermekeknél nyilvánvaló testi reakciókat okoznak, /viszketés, bőrkiütés, fejfájás/ másoknál a viselkedésük megváltozásában nyilvánulnak meg. A gyermeknél hiperaktívítást, agresszív viselkedést vagy indokolatlan dühkitöréseket produkálhat. Lassan, de biztosan kezd elterjedni a nagyobb gyermekek körében a „feszültség-fáradtság-szindróma”, aminek a hátterében feltételezhetően a vegyi adalékokkal készült „mű -kaják” túlzott fogyasztása áll.

Elektromágneses sugárzás, ismertebb nevén elektroszmog

Ebbe beletartozik a környezetünkben használt  összes elektromos eszköz által kibocsátott  sugárzás. Nem tudjuk elkerülni, hiszen az elektromos árammal sütünk, főzünk, melegítünk, világítunk, benne élünk. Ide tartoznak a mobiltelefonok, a számítógép és a televízió, valamint a fénycsövek is. 
Azoknak a gyereknek, akik az iskolában egész nap a fénycső alatt ülnek, otthon sokat nézik a televíziót, számítógépeznek, fejlődő idegrendszerük számára ez komoly veszélyforrást jelenthet, és egyéni érzékenységtől függően az agyintegráció széteséséhez vezethet.

A kineziológiával oldható konkrét problémák, nem csak gyermekek, hanem felnőttek részére is

 • elektromágneses sugárzás stressze (elektroszmog, tévé, számítógép, stb.)
 • allergiák, érzékenységek
 • oltások/méreganyagok következményei
 • élelmiszer-adalékok, tartósítószerek
 • krónikus vízhiány
 • candida túlburjánzás
 • geopatikus stressz

A méregtelenítés a kineziológia módszerével felkeltette az érdeklődését?

 • Gazsó Csilla kineziológusKérdése van, és beszélni szeretne Gazsó Csilla kineziológussal szervezete méregtelenítéséről?
 • Kineziológusunk a kezelésre előzetes bejelentkezés után várja.
 • Munkaidőben hívja a +36-1-269-2946-os telefonszámunkat, és munkatársunk válaszol a kérdéseire.
 • Vagy töltse ki az űrlapot. Az űrlapon adja meg elérhetőségét, és kollégánk visszahívja Önt.

Gyógyulásához kérjen információt most, mert egészsége a legdrágább kincse, és így tudunk segíteni

Az Ön neve*:
E-mail címe*:
Telefonszáma*:
Üzenete*:
Ellenőrző kérdés *: (Mi Magyarország fővárosa?)
 

A *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki. 1 munkanapon belül visszahívjuk.