Harmónia Centrum
Eljön hozzánk az egészségéért?
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...

Gazsó Csilla kineziológus, EFT és Theta Healing ® konzulens

Kezdetek

Gazsó Csilla kineziológus Budapest központjábanGyermekkorom óta éreztem, hogy a belső gondolataim beszélnek hozzám. Üzennek, jó irányba visznek, és hihetek nekik. Ez egy generációs tudás, amit kaptam, és hálásan köszönöm. Sajnos még nem tudtam, hogy intuíció is létezik, ezzel tudatosan akkor még nem volt lehetőségem foglalkozni.

Később Agykontroll tanfolyamok által ismertem meg különböző technikákat, amiket gyakorlatban alkalmaztam, működtettem. Több tudásra vágytam, ezért sok hasznos könyvet elolvastam. Érdekelt mi hogyan is működhet a gondolatainkban.

Kineziológia One Brain

Második gyermekem születése inspirált a változásra, a változtatásokra. Elvégeztem a One Brain 1-10. tanfolyamait, ami által kineziológiai konzulens lettem. Mivel gyermekekkel otthon édesanyaként és munkám során is foglalkozom, tovább képeztem magam Gyermekoktatói tréningen.

A kineziológia életem minden területére rámutatott. Felismertem a múltból jövő blokkjaimat, és egyre jobban kezdtem rálátni, hogy mi, miért működik és működött az életemben úgy ahogy, és mi mozgatja a jelenünket, az érzéseinket. Ez ráébresztett a további önfejlesztés, önképzés fontosságára. Önmagamat fejlesztettem (magamért és másokért), és önmagamon tanultam. Ezt képviselem és ez a jelmondatom: Tegyél magadért most, mert senki más nem teszi ezt meg helyetted.

A továbbképzések, a folyamatos önmunka során nőtt az önbizalmam, láttam, hogy ezzel segítek magamon és a családomon, és felismertem, hogy képességeimmel és tudásommal tudok segíteni másoknak is. Az önmunka által egy szeretetteljes önképpel, önbizalommal, egészséggel és megértéssel kapcsolódunk önmagunk és szeretteink felé, és azt az életet éljük meg, amit valóban szeretnénk.

2007 óta sikeresen alkalmazom a gyakorlatban a kineziológia eszköztárát, ebben is nagyon sokat segít az intuícióm.

A gyermekekkel való kapcsolódásom által 10 éve minden évben tartok Öröm-varázs önismereti tréninget gyerekeknek. A tréningen hatékonyan oldjuk

 • az iskolában vagy otthon megélt stresszt,
 • a megfelelési kényszer nyomását,
 • a félelmeket — víztől, sötétségtől, tanártól, dolgozatírástól, szerepléstől, elválástól -,
 • az önbizalomhiányt,
 • a kudarcokat,
 • a felmerülő nehézségeket.

Theta Healing ®

Tudásomat az évek során bővítettem, és a Theta Healing ®  technikáját választottam.

Nagyon hasznos választás volt részemről, mert itt is nagyon jól tudom kamatoztatni a belső látásom, intuícióm. Több tréningen, worshopon vettem részt, hogy hatékonyan, könnyen és sikeresen tudjak segíteni a hozzám forduló klienseknek.

Célom, hogy kedves vendégeim is felismerjék önmagukban az értékes kincseket, amik rétegeződtek, elraktározódtak a testben, a tudatalattiban. A cél, hogy közösen felszínre hozzuk, oldjuk és megteremtsük a megoldást, az egészséget, a kellemes gondolatokat és érzéseket.

Érzelmi Felszabadítás Technikái – EFT

Mivel mindig vágyom az újra, ezért elvégeztem az EFT 1. 2. szintjét. Ezzel a tudással is bővült a repertoárom. Bármelyik technikát alkalmazom a vendégen, akár ugyanazon problémával keresnek meg, nincs két egyforma kezelés, hiszen mindenki más múlttal érkezik hozzám.

Főbb területeim, amiben segíteni tudok Önnek

Gyermekek és felnőttek kezelése során:

 • gyermekvállalás, meddőség, fogantatás,
 • nőiség megélése, erősítése,
 • diszlexia, diszgráfia, diszkalkúlia,
 • magatartászavar, figyelemhiány,
 • kényszeres viselkedés, önbizalomhiány,
 • fájdalmak, stresszek,
 • egészségügyi panaszok kezelése, fejfájás, derékfájdalom, szorongás stb.

Ön milyen testi vagy lelki panaszára keres megoldást?

Miért jöjjön el hozzám?

Fájdalma megszűnéséért, testi-lelki békéje megtalálásért.

Szeretné tudni milyen érzés fájdalmak, túlterheltség, káosz, félelem, harag, depresszió, feszültség, vagy éppen hátfájdalom, derékfájdalom nélkül élni?

 • Jöjjön el hozzám, és hozzásegítem Önt.

Szeretném, ha Ön is érezné a konzultációk minden egyes alkalmával a szeretetemet, a közvetlenségemet és közös munkánk eredményét. Azt, hogy testileg, lelkileg egyaránt egyre jobban és jobban érzi magát. Megoldódnak csodálatos módon az addig problémának vélt megoldandó feladatai. Sőt még azok is, amikre még nem is gondolt prioritásként, hiszen minden mindennel összefügg. Az Ön életében is, és az Univerzumban is.

A legfontosabb számomra, hogy a konzultációkon az egész embert nézem, segítem, kezelem, nem csak a testrészt, ami fáj. Hiszen, bármi is a jelenbeli probléma, az már az okozat, minden esetben az okokat találjuk meg, és oldjuk fel.

Várom szeretettel a Harmónia Centrumban fájdalma megszüntetéséért, az Önben rejlő kincsek felismeréséért.

11 éves tapasztalattal Önnek miben segíthetek?