Harmónia Centrum
Eljön hozzánk az egészségéért?
Mi fáj? Mi a panasza?
Hatékony gyógymód kereső...

Dr. Szeles Flórián reumatológus várja Önt

Miért lettem reumatológus

Az általános iskola felső tagozatán döntöttem el, hogy az orvosi pályát választom, és elhatározásom szívós ragaszkodással, nagy szorgalommal igyekeztem véghezvinni. Általános orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem, majd ezt követően 2015-ben reumatológiából szakvizsgáztam.

Miért a reumatológia?

  • Mert itt lehetőség van az emberek testi, lelki kezelése mellett a biológiai terápia a mai kor egyik legújabb vívmányának alkalmazására is. Egy barátom ezt mondta rólam: ,,Néha kíméletlen őszinteség, de jóságot sugárzó szemek jellemzik’’.
    • A betegek ellátásában is ezt tartom a legfontosabbnak.

Tanulmányaim és munkahelyeim időrendi sorrendben

Jelenleg járóbetegek ellátásával foglalkozom az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben, ahol mind nemzetközileg, mind országosan elismerten zajlik

  • konzervatív és biológiai terápiával a csontritkulásos és gyulladásos, valamint
  • komplex fizioterápiás kezelésekkel a degeneratív (kopásos) mozgásszervi betegek gyógyítása.

2015.05.06.

Reumatológiai szakirányú szakvizsga megszerzése.

2009

Diplomát szerzett a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karon

 

Miben segíthetek Önnek?

A betegeim többsége az alábbi betegségekkel, panaszokkal fordul hozzám:

  • gerincpanaszok (nyak-, hát-, derékfájdalom, gerincferdülés, lumbago, porckorongsérv, SPA, ,,Bechterew-kór’’)
  • végtag fájdalmak (váll-, könyök-, csukló-, csípő-, térd-, boka problémák, teniszkönyök, "befagyott" váll, ínhüvely gyulladás, kalapácsujj, Achilles-ín gyulladás, sarokpanaszok "sarkantyú")
  • ízületi porckopás (arthrosis)
  • ízületi gyulladások (köszvény, sokízületi gyulladás vagy PCP "reuma", pikkelysömörhöz társuló ízületi gyulladás, "kolbászujj")
  • csontritkulás (osteoporosis) okozta panaszok.

Ha Ön is felkeres panaszával, akkor eredményes gyógyítását és kezelését a legkorszerűbb szakmai ismeretek és a modern, jó hatású gyógyszeres terápia mellett Centrumunkban szakképzett és tapasztalt gyógytornász és sportolói múlttal rendelkező, szakképzett gyógymasszőr is segíti.

Lehetőségünk van a hazánkban még kevés helyen elérhető, de rendelőnkben már 2008 óta eredményesen alkalmazott lökéshullám terápia alkalmazására is.

Munkatársaimmal együtt közös célunk, hogy a hozzánk forduló betegek kényelmes, kellemes környezetben gyógyulhassanak, sorban állás nélkül.

 

A legkorszerűbb reumatológiai szakmai ismeretekkel, valamint tapasztalt gyógytornász és gyógymasszőr támogatásával várom Önt.
Eljön hozzám fájdalma enyhítéséért?