Sarokfájdalom kezelése mellékhatás nélkül édesanyáknak

Akár örökre. Akkor ha megszüntetjük fájdalma kiváltó okát.
Családját összetartó édesanyaként ebben a COVID járványos időben mi a legfontosabb Önnek?

Nem ismerem annyira, hogy tévedhetetlenül megadjam Ön helyett a pontos választ erre a kérdésre. Ismerem viszont annyira, hogy tudjam, hogy mennyire szívén viseli szerettei egészségét.

Biztos vagyok benne, hogy a sor elején áll most gyereke, a férje és a szülei egészsége. Rossz nyomon járok?

Szerintem nem. Szerintem most nagyon odafigyel rájuk. Odafigyel az immunrendszerük egészségére.

  • Főleg a férjéére, mert talán ő a legfafejűbb a mindennapi hajtásban.
  • És a szülei egészségére, mert ők a legveszélyeztetettebbek.
  • És a gyerekeire, mert ők meg olyan szeleburdi felelőtlenek tudnak lenni néha. Vagy talán nem is annyira néha:)

Ezeket Ön jobban tudja. Mert helyzeti előnyben van velem szemben. Jobban ismeri a családját bárki másnál. Együtt él velük. Minden nap. Velük fekszik és velük kel.

Ha pedig megbetegszenek, akkor nemcsak este és nemcsak reggel. Hanem amikor csak szükségük van szerető gondoskodására. Amikor szükségük van ÖNRE. Így szó szerint nagybetűvel. És ha nem is mondják, akkor is látja a hálálkodó pillantásukból. Még ha nem is minden pillanatban:)

A családjáról való határtalan gondoskodásban megenged nekem egy kérdést? Csak egyet?

Hol áll ebben a sorban az Ön immunrendszerének az egészsége? Figyel erre? Vagy jó családanyaként saját magát állítja a sor végére?

Ha ezt teszi, akkor nincs egyedül. Családanyák millióival vállal sorsközösséget a családjáról való gondoskodás mindenekfelettiségével. Mert sok minden más is számít. De családja egészségének a megőrzése mellett minden más eltörpül. Főleg most. Ebben a Coviddal megvert, felfordult világban.

Teszi a dolgát legjobb tudása szerint. Sokszor a sarkára áll, és nem enged még velük szemben sem. Már csak az ő érdekükben sem. Jót akar nekik, és ebből a meggyőződéséből az ellenkezésük dacára sem enged. Egy jottányit sem. Na jó egy kicsit azért igen. Tényleg csak egy kicsit. És tényleg csak néha:)

Azért, mert biztos a dolgában. Biztos abban, hogy jót akar nekik. Jót akar az egészségüknek. Jót akar az immunrendszerüknek. Nemcsak most, hanem mindig. De most aztán különösen. Mert most ez a legfontosabb. Sosem volt biztosabb ebben. Bármilyen bizonytalan is ebben a napról napra változó vészterhes időben.

Az immunrendszer mindenekfeletti megerősítéséhez hogy jön akkor a sarokfájdalom megszüntetése? Valahogy nem állna össze a kép?

sarokfájdalom kezelése édesanyáknak

Sarka fájdalma gyengíti az immunrendszerét is

Pedig bizony, hogy összeáll. Nagyon is összeáll. Azért, mert sarka fájdalma is az immunrendszerét gyengíti.

  • Minél hosszabban fáj, annál jobban gyengíti. Minél hosszabban szenved tőle, annál jobban lemeríti az immunrendszerét.
  • Minél jobban fáj, annál gyorsabban.

Biztos a dolgában, a családja iránti felelősségében. Pontosan úgy, ahogy mi is teljesen biztosak vagyunk a saját magunk dolgában. Ön azért, mert házasságkötése óta együtt él a férjével. Ezért ismeri a legjobban az egészségét. Talán jobban mint saját maga.

A születésük óta ismeri a gyerekei egészségét. És sokkal jobban szívén viseli az egészségüket, mind saját maguk. Nekik az egészségük helyett sok más fontosabb dolguk is van.

És néhány éves kora óta ismeri a szülei egészségét. Az elején még nem sokat törődött vele. Mert nem tartotta akkor még fontosnak. Voltak fontosabb dolgai is akkor még. Olyan volt akkor, mint most a gyerekei. Pont olyan.

Most azonban már nem olyan. Mert felnőtt, és megtanulta a dolgát. És teszi is. Tudja, hogy felelősséggel tartozik a szülei egészségéért is. Ők tisztességgel és szeretetben felnevelték. A legjobb tudásuk szerint. Ők erre persze azt mondják, hogy csak tették a dolguk. Semmi különös.

Pont úgy, ahogy most ÖN. Ebben sincs semmi különös. Családanyaként csak egy a sok millió közül. Akik teszik a dolgukat. A legjobb tudásuk szerint. Ami tőlük telik. Ahogy tudják.

Biztos a dolgában. Bármennyire bizonytalan is körülöttünk ez az egész felfordult világ. Bármi történjen is, a szerettei a legfontosabbak. Pont úgy, ahogy a többb millió másik családanyának is. Ez a világ rendje. Még akkor is, amikor úgy látszik, hogy az egész világ a feje tetejére állt.

Teszi a dolgát, ahogy Öntől telik. A legjobb tudása szerint. Ami Öntől telik szeretteei egészségének és immunrendszerének védelmében.

sarokfájás kezelése lökéshullámmal

Sarokfájás kezelése lökéshullámmal a Harmónia Centrumban

Pont úgy, ahogy mi is tesszük a dolgunkat. A saját dolgunkat. Sarka fájdalommentességének a védelmében.

  • Mert ez meg a mi dolgunk. Már 12 éve.
  • Azért, mert ezt választottuk a dolgunknak. Vagy ez a dolog választott ki minket magának. Már nem is tudjuk, mert nem is ez a lényeg.
  • Tesszük a dolgunkat mi is. A legjobb tudásunk szerint. Ahogy tőlünk telik ebben a felfordult világban. Pont úgy, ahogy Ön teszi családanyaként.
sarok kezelése lökéshullámmal

Fájdalmas sarok kezelése lökéshullám terápiával a Harmónia Centrumban

A D- és C-vitaminok bekapkodásának dömpingidejében sose voltunk ilyen biztosak a sarokfájdalom mellékhatások nélküli megszüntetésének fontosságában.

  • Azért, mert ez nemcsak sarka fájdalmát radírozza ki. Hanem az immunrendszerét is erősíti. Az immunrendszert gyengítő mellékhatások nélkül.

Minél hamarabb szabadul meg sarka fájdalmától, annál erősebb lesz az immundszere is.

Nem mindegy azonban, hogy milyen árat fizet azért 10 vagy 20 év múlva, hogy most megszabadul a fájdalomtól.

Persze 12 éves tapaszlatalatunk birtokában mi is könnyen beszélünk már sarka fájdalmának kezelési lehetőségeiről. Könnyű nekünk 12 év tapasztalatával már ilyen okosnak lenni.

Éppen 12 éves tapasztalatunk alapján tudjuk azonban azt is, hogy sarka fájdalmától szenvedő panaszosként sokan nem töltik azzal az idejüket, hogy felkutassanak egy mellékhatások nélküli kezelési lehetőséget. Mert nem ezt tekintik a dolguknak, mint mi.

Nem figyelnek arra, hogy olyan módszert válasszanak sarokfájdalmuk megszüntetésére, aminek biztosan nem lesznek káros mellékhatásai 5, 10 vagy 20 év múlva.

A legkönnyebben elérhető kezelés elfogadása persze nem az ő hibájuk. Nem ők tehetnek arról, hogy az életüket nem a gyógyszerek mellékhatásainak kutatásával töltik. Ők gyereket nevelnek, és családot tartanak össze. Irodában dolgoznak, és teszik a dolgukat. Végzik a munkájukat.

A gyógyszerek mellékhatásainak kutatása, az egészséges étkezés és a rendszeres mozgás fontosságának felismerése azoknak lenne a dolga, akiknek ez a dolga. Akik ezzel foglalkoznak már évtizedek óta. Pontosan úgy, ahogy ők az irodában dolgozva már évtizedek óta teszik a dolgukat.

egészséges élelmiszerek

Egészséges élelmiszerek fogyasztásával az immunrendszerét is erősíti

Csak az a helyzet, hogy valóban ez lenne a dolguk, csak nem ez az érdekük. Nem az Ön egészségének a megőrzése az érdekük, hanem saját gyógyszereiknek az eladása. És ez a kettő nem összeegyeztethető.

  • Ha egészséges étkezéssel és rendszeres mozgással tartaná karban az egészségét, és erősítené az immunrendszerét, akkor talán ötödennyi fájdalomcsillapító se fogyna.

A fájdalomcsillapító tabletták és injekciók gyártói és forgalmazói nem érdekeltek abban, hogy a fájdalomcsillapítóik beszedése helyett mellékhatások nélküli kezelési lehetőségeket keressen fájdalma megszüntetésére.

A fájdalomcsillapítók gyártói nem érdekeltek fájdalommentessége megőrzésében sem. Csak fájdalma fájdalomcsillapítókkal való megszüntetésében érdekeltek. Nekik annál jobb, minél nagyobb a fájdalomtól szenvedők piaca. Nekik annál jobb minél többen vannak a fájdalmuktól szenvedők. A fájdalom az ő gazdagodásuk kiapadhatatlan forrása.

Ennek a kiapadhatatlan fájdalomforrásnak a növelésében sokszor partnerre is találnak a fájdalomtól szenvedőkben. Mert fájdalmuktól szenvedve sokan „csak” azzal törődnek, hogy minél hamarabb megszűnjön sarkuk fájdalma. Nem számít, hogy milyen későbbi káros hatások árán. Csak most múljon el a fájdalom. Minél hamarabb. Most, azonnal. Nem számít, hogy mi lesz később.

Ez persze valahol érthető is. Nem jó a fájdalomtól szenvedni. Nem jó a fájdalmat állandóan érezni. Csak nem lesz feltétlenül egészséges hetekig állandóan szedni a fájdalomcsillapítókat sem. Azok 5, 10, 20 év múlva jelentkező mellékhatásaival együtt. Csakhogy erről nem szólnak a fájdalomcsillapítók reklámjai.

Nem jó a sarokműtét után 2-3 hétig lábadozni sem, és nem jó táppénzen lenni.

Családjáról minden pillanatban gondoskodó édesanyaként nem biztos, hogy veszélyeztetné munkahelye megtartásának biztonságát azzal, hogy hetekig táppénzen van sarka fájdalma miatt. Vagy sarokműtéte miatt.

Inkább tűr a fájdalomnak. Vagy keres egy könnyen ható, gyors megoldást. Ami átmenetileg használ is. És ekkor bekap egy fájdalomcsillapítót. Csak azért, mert ez tűnt akkor a legjobb megoldásnak.

De legalább ennyire rossz az is, ha nem megy el táppénzre. Mert, csak éppen annyira fáj a sarka, hogy nem tud csak a munkájára figyelni. Ezért nem halad vele a megrendelő kívánsága szerint. Csak azért, mert fáj a sarka. Már hetek óta fáj. És nem akar elmúlni.

Pedig ha nem készül el a megbeszélt határidőre a feladatával, akkor nemcsak a megrendelő lesz dühös, hanem a főnöke vérnyomása is felszalad az egekbe. Ez pedig a csillagok mai állása szerint nemcsak az ő immunrendszerének nem tesz jót. Ha a határidők csúszása miatt a főnöke vérnyomása többször felszalad, akkor ennek előbb-utóbb rossz vége is lehet. Nemcsak neki.

Szeretné jól végezni a munkáját. Szeretné határidőre befejezni a projektet. Mindent megtenne azért, hogy elégedett legyen a megrendelő.

Csak éppen sarka fájdalma miatt nem tud kirobbanó formában teljesíteni. Nem tud mindig a toppon lenni. Nem tud gyorsan, nem tud határidőre teljesíteni. Ezért rosszul is érzi magát miatta.

Márpedig, ha rosszul érzi magát a határidők csúszása miatt, sarka fájdalma miatt, akkor ezzel gyengíti az immunrendszerét is. Nem is kicsit, hanem nagyon.

Ezért egyik leghőbb vágya, hogy Ön is, a főnöke is és a megbízó is elégedett legyen a munkájával.

Az Öné a munka, de a fönöké a felelősség a feszített határidő betartásáért. A késés veszélyes lehet. Nemcsak sarka fájdalma gyötri, hanem a lemaradás miatti idegesség is. Robbanni tudna. És ez nem tesz jót nemcsak a projekt határidős befejezésének, hanem az immunrendszerének sem. És a főnöke is robbanna, ha tudna a késésről, a lemaradásról.

De ha nem szól neki, akkor még nagyobb lehet a baj. Ha az utolsó pillanatban szembesül a megmásíthatatlan ténnyel, a projekt befejezésének behozhatatlan csúszásával. És mindez azért, mert fáj a sarka.

Pontosan tudja, hogy mit kockáztat. A megbízójuk elégedettségét. A főnöke elégedettségét. Munkahelye megtartásának biztonságát. Családja megélhetőségének a biztonságát.

A környezetében mindenki szeretne segíteni. Szeretne jó tanácsokat adni. Csakhogy a jó tanácsokkal nem lesz hamarabb kész a munkájával. Tanácsukkal csak a saját lelkiismeretüket nyugtatják meg, és nem segítenek. Mert a jó tanácsoktól nem fog hamarabb elmúlni sarka fájdalma.

Ezért robbanni tudna a késés miatt, Robbanni tudna a késés miatti idegeskedés miatt. Azért, mert nem tudja, hogy mi lesz, ha nem készül el időben a munkájával. Csak azért, mert fáj a sarka.

Pontosan tudja, hogy mit kockáztat. A határidő betartásán múlik a megrendelő elégedettsége. A megrendelő elégedettségén múlik munkahelyi karrierje, munkahelye biztonsága. A munkahelye biztonságán múlik családja megélhetése. Családi költségvetésüknek nem tenne jót ha hirtelen kiesne belőle a jövedelme. Ha nem veszélyeztetné mindezt sarka fájdalma, akkor nem is lenne semmi baj.

Mi lesz akkor, ha a késés miatt esetleg elveszíti a munkáját?

  • Ha először késik, akkor még nincs nagy baj.
  • De mi lesz akkor, ha már többedik alkalommal veri az asztalt a megrendelő a csúszás miatt?

Mi lesz a családjával, ha elveszíti a rendszeres havi jövedelmét? Retteg attól, hogy munkanélküliként a családjáról való otthoni gondoskodása legyen az egyetlen feladata. Retteg attól, hogy háztatásbeli lesz. Ezt nem engedheti meg magának. Most különösen nem.

Mit fognak szólni, ha sarka fájdalma miatt elveszíti a munkáját?

  • Fél attól, hogy mit fog szólni majd az apja, ha nem tud besegíteni férjének a családi kassza feltöltésében.
  • Fél attól, hogy mit fog szólni a férje, hogy egyedüliként a nyakába szakad a pénzkeresés felelőssége a családi kassza egyensúlyban tartásáért.
  • Fél attól, hogy mit szólnak majd az ismerősök, ha megtudják, hogy elveszítette a munkáját. „Mással persze elfordulhat ez. Más elveszítheti a munkáját. Különösen most. De pont éppen velem történik ez?”

Legjobban azonban talán attól fél, hogy reggelente a tükörbe nézve saját magában is elkezd kételkedni. „Vajon jó anya vagyok? Hiszen most, éppen a legnagyobb bajban veszítettem el a munkám. Nem csinálhattam volna másképp? Nem csinálhattam volna jobban?”

Ha éppen fáj a sarka, akkor sarka fájdalma mellett még emiatt is nyugtalankodhat. Munkahelye elvesztésének félelme befészkeli magát a gondolataiba. Talán halálos méregként mérgezi a mindennapjait. És gyengíti az immunrendszerét is. Amit pedig semmiképpen sem szabadna hagyni. Nemcsak a saját, hanem a családja érdekében sem.

Az immunrendszere egészsége legalább annyira fontos most, mint a számlák pontos fizetése.

Amikor érzi, hogy sarka állandó fájdalma miatt nem halad a munkájával a tervezett ütemben, és a csúszás már elkerülhetetlen, akkor sarokfájdalma mellett már az idegesség miatt sem tud aludni rendesen. Egy ördögi spirálba kerül.

Ne is tagadja! Vívódik magában. Álmatlanul hánykolódik az ágyában. Csak arra gondol, hogy mi fog most történni? Nem gondolta ilyen nehéznek a feszített határidő betartását. Nem gondolta ilyen nehéznek a családról való gondoskodást.

Nem ilyennek képzelte el a munkáját. Talán nem ilyennek képzelte el az anyaságot sem. Nem ilyen nehéznek. „Hol lehet a baj? Talán velem van a baj?” rágódik magában.

A hozzánk fordulók sok-sok elmondásából tudjuk, hogy a kezdetben kis fájdalommal induló sarokpanasz egyre ijesztőbb érzés. Minél jobban közeleg a betarthatatlan határidő annál ijesztőbb.

Biztató lehet azonban az a gondolat, hogy nincs egyedül. Sokan küzdenek hasonló problémával, sarkuk hasogató fájdalmával.

12 éves tapasztalatunk alapján tisztában vagyunk azzal, hogy sokan küzdenek sarkuk fájdalma miatt a saját magukkal szembeni elégedetlenség érzésével is. Azzal, hogy talán bennük van a hiba. Talán ők nem elég jók annyira, mint gondolták.

Azért dolgozunk, hogy sarkuk fájdalma miatt az Önhöz hasonlóan magukban kételkedő családanyák millióinak ne kelljen kételkedniük magukban. És meg se forduljon a fejükben az a gondolat, hogy kételjedjenek magukban.

Ezért hoztuk be Magyarországra azt a mellékhatások nélküli fájdalommentesítő lökéshullám kezelést, amellyel például Görbicz Anita kezeli és David Beckham is kezelte a sérüléseit. Azért, hogy minél hamarabb vissza tudjanak térni a pályára. Hogy minél hamarabb újra 100%-os, kirobbanó formában legyenek. Azért, hogy Ön is minél hamarabb sarokfájdalom nélkül tudjon a munkájára koncentrálni, és a családjáról gondoskodni.

Amikor behoztuk Magyarországra ezt a mellékhatások nélküli kezelést, akkor azt szerettük volna elérni, hogy a megerőltetés miatti fájdalomtól senkinek se kelljen elmaradni a munkájával.

  • Azt szerettük volna, hogy senkinek se sodorja veszélybe sarka fájdalma családjának a megélhetését.

Ez a mellékhatások nélküli lökéshullám kezelés 12 éves tapasztalatunk szerint már több mint 3.500 embernek adta vissza sarka fájdalommentességét sarkuk öngyógyulásának a felgyorsításával.

Nemhiába bízik benne Görbicz Anita is. Boldizsárral is jobban tud foglalkozni. Fájdalom, sérülés nélkül több türelme van Ottóval is. És még balszélsőként is könnyebben tudja lődözni a gólokat az ETO-ban.

Az 5 alkalmas kezeléssorozattal, heti egy kezeléssel sarka öngyógyulása a felgyorsult vérkeringéssel olyan felfokozott tempóra kapcsol, hogy sarkában a tápanyaghiánytól fulladozó gyulladt sejtek azonnal sokkal több tápanyaghoz és oxigénhez jutnak. Ennek hála gyorsan elkezdhetnek meggyógyulni. Nem fájdítják tovább a sarkát.

Felgyorsult vérkeringése a szíve felé haladó visszaútján pedig a sejtek közötti térből tünteti el a gyulladás salakanyagait. Ezt is felgyorsult ütemben. Vére a sejtek felé haladva extra mennyiségű tápanyagot és oxigént szállít, visszafelé pedig gyulladást okozó salakanyagokat takarítja el. A kezelés hatására extra tápanyag és oxigén ellátmánnyal táplálja a sejteket, és extra sebességgel szabadítja meg sarkát a gyulladás salakanyagaitól is.

Nem véletlenül figyelt fel erre a kezelésre Görbicz Anita sem. Mit gondol? Ha neki segít sokkal hamarabb 100%-os szélsőnek és anyának lenni 1-1 sérülése után, akkor hamarabb búcsút inthet Ön is sarka fájdalmának?

Itt tudhat meg még többet az Anitát is segítő mellékhatások nélküli kezelésről.

sarokfájás okai

Sarokfájdalmát mi okozza? Derítse ki a kérdőív kitöltésével!

Gondos anyaként a Sarokfájdalom okát feltáró kérdőív kitöltésével pedig kiderítheti azt is, hogy mi okozta a fájdalmat.

  • Ha ezt kideríti, és a fájdalmat kiváltó okot megszünteti, akkor akár egész életére meg tud szabadulni sarka fájdalmától.

Ezt a sarokfájdalom okát feltáró részletes kérdőívet most megmutatjuk sarokfájdalma okának kiderítésére. Ha tudni szeretné sarkad fájdalmának okát, akkor csak válaszolni kell ezekre a kérdésekre itt.

Ha pedig szeretné felgyorsítani sarka fájdalmának megszüntetését mellékhatások nélkül, akkor ez első lépésként csak heti 15 perces elfoglaltságába kerül. 5 alkalommal egymás után.

A családjáról való gondoskodás mellett ennyi még belefér mindennapi szűkös időbeosztásába?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük