Mennyibe kerül a lökéshullám kezelés?

Ha Ön valamilyen mozgásszervi panaszával küzd, akkor biztos jó érzéssel tölti el az, hogy egy néhány alkalmas kezeléssorozattal megszabadulhat kínzó fájdalmától.

A néhány alkalmas kezeléssorozat megszabadítja fájdalmától, és visszakapja mozgása szabadságát is.

Legalábbis reklámjaikban a szolgáltatók ezt ígérik Önnek. A hirdetésekben persze nem árt azért olvasni a sorok között is. Ettől függetlenül is vannak azonban olyan esetek, amikor a kezelés nem hozza meg a várva várt eredményt.

  • Minden kezeléskor vannak olyan esetek, amikor a legkörültekintőbb kezelés hatására sem fognak elmúlni a fájdalmai. Nem kivétel ez alól a lökéshullám sem.
  • Mint minden kezelésnél, a lökéshullámnál is vannak olyan kifejezett ellenjavallatok is, amikor a lökéshullám nem is használható panasza megszüntetéséhez.
  • Akkor is csalódás érheti, ha mindent a kezeléstől vár, és azt gondolja, hogy Önnek nincsenek feladatai gyógyulása érdekében. Bizony az esetek többségében Önnek is vannak kisebb nagyobb kötelezettségei panaszmentességének az eléréséhez. Ilyenkor bizony változtatni kell az életmódján, mert ha ezt nem teszi meg, akkor csak átmeneti lesz fájdalma megszűnése.

Ha Ön a legolcsóbb szolgáltatást nyújtók közül szeretne választani, akkor bizony tartania kell attól, hogy a szolgáltató csak abban lesz érdekelt, hogy fájdalma átmenetileg szűnjön meg, vagy legalábbis csökkenjen.

Ha logikusan végiggondolja, akkor ezen nem is kell csodálkoznia. Amikor a legjobb szolgáltatást nyújtók tízezer forint körüli összegért kínálnak egy kezelést, akkor a háromezer forintos szolgáltatást nyújtótól reálisan nem is várhatja el, hogy ugyanolyan műszaki színvonalú berendezésen, ugyanazt a szakképzett szolgáltatást nyújtsa ráadásul ugyanazzal a gondossággal, mint a belvárosi egészségügyi szolgáltatók évtizedes gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberei.

Bizony el kell fogadnia, hogy a háromezer forintos kezelésbe már nem fér bele az életmódja átalakítására vonatkozó tanácsok Ön számára is kellő figyelemmel fogadott tudatosítása.

Talán nem véletlen, hogy a budapesti szolgáltatók között is jelentős különbségek vannak a kezelések árában.

Például az egyik szolgáltatónál már négyezer forintért is hozzá lehet jutni a kezeléshez, miközben a belvárosban működő egészségügyi szolgáltatók szakemberei kilenc-tízezer forint körüli összegért nyújtják alkalmanként a kezeléseket.

Ebben a jelentős eltérésben persze benne van a belvárosi szolgáltatásoknál érvényesülő magasabb bérleti díjak, a magasabb rezsi, és a felkészültebb, nagyobb gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek magasabb munkadíja is.

Jó hír viszont, hogy lehet csökkenteni a kezelések alkalmanként díját akkor, ha bérletet vásárol. Ezzel ugyanis kezelésenként 1-2 ezer forintot is meg tud takarítani.

lökéshullám készülék

Swiss DolorClast készülék

Az sem mindegy természetesen, hogy milyen készülékkel végzik a kezelést. A legmagasabb színvonalú szolgáltatást a svájci székhelyű, EMS SA Swiss DolorClast készülékeivel tudják nyújtani a felkészült szakemberek. Ugyanis ezeknek a készülékeknek a felhasználásával készültek azok a tudományos kutatások, amelyek közszájon forognak a lökéshullám kezelésekkel kapcsolatban.

Ezért aztán azt is érdemes megkérdezni, hogy milyen kutatások támasztják alá a további készülékekkel végzett kezelések gyógyító hatását?

Biztos úgy van vele Ön is, hogy nem mindegy, hogy mit kap a pénzéért cserébe? Ezért amikor kiválasztja a kezelést, akkor ne csak a kezelés árcéduláját nézze, hanem azt is, hogy sarok, talp, könyök vagy vállfájdalma enyhítésére milyen színvonalú szolgáltatást kap.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük