Ismeri a lábszárfekély lelki okait?

A lábszárfekély a bőr felszínén kialakuló nehezen gyógyuló seb. Fekélyesedésnél a sebesedés jelenti a fizikai problémát, a sebesedés hátterében azonban a láb visszereinek elégtelen működése áll. A seb gyógyulását az elégtelen vérkeringés akadályozza, mert a vér nem képes szállítani a sejtekhez a gyógyuláshoz szükséges tápanyagokat. Emiatt nemcsak nehezen gyógyul a seb, hanem könnyen ki is újul.

kiterjedt lábszárfekély

Kiterjedt lábszárfekély. Önnek azért még nem ilyen nagy területű a sebe?

A képen is látható fekélyes lábbal megváltozik az ember élete. A kisebesedett lábon nemcsak fájdalmat okoznak a sebek, hanem az ápolásuk is nehézséget, és rendszeres elfoglaltságot jelent. Szeretne hasznos tanácsokat kapni sebes lába ápolásához?

Sebes lába kezelése főleg akkor jelent nehéz feladatot, ha a sebek váladékoznak. Sebkezelés specialistánk tanácsokat is ad Önnek fekéllyel terhelt, sebes lába ápolásához. Ha a linkre kattint, akkor megismerheti, hogy hogyan könnyítheti meg fekélyes sebe ápolását. Már azzal is megkönnyíti az életét, és felgyorsítja sebe gyógyulását, ha betart néhány egyszerű szabályt.

Ilyenkor a rendszeres munkavégzés, a mindennapi teendők, a folyamatos lótás-futás helyett pihentetni kell a sebes lábat. A munka forgataga, lüktető áramlása helyett a pihenésé, a regenerálódásé lesz a főszerep.

A sebesedéssel a szervezetben felgyülemlett méreganyagok próbálnak kitörni, és eltávozni a szervezetéből. A leginkább kézenfekvő megoldás, hogy nyíljon meg mások előtt. Ne tartsa magában panaszait, lelki sérelmeit, hanem engedje felszínre törni. Szabaduljon meg mindazoktól a terhektől, amelyek nyomják a lelkét. Megkönnyebbül a teste és a lelke is, ha távoznak a feszültségek és a méreganyagok. Ha ismerőseivel kibeszéli magából a problémáit, akkor a feszültségeknek, a mérgeknek nem fizikai utat kell találni a távozáshoz, nem a felsebesedett bőrön keresztül kell távozni.

A méregtelenítésnek a lélek méregtelenítésére is ki kell térnie. Ha megszabadul lelki feszültségeitől, akkor máris kevesebb terheli nemcsak a lelkét, hanem a testét is. Ez fizikai síkon, a testének is könnyebbséget jelent majd, mert a lelkében felgyülemlett feszültségeknek, keserűségnek és mérgeknek nem a bőrön keresztül kell távozni, hanem megtisztul tőle lelkében is. Minél jobban kibeszéli magából lelki feszültségeit, annál kevesebb lelki méreg rakódik le a testében, és nem lesz kénytelen fizikai ösvényeket keresve távozni a testéből a sebes bőrfelszínen át.

Legyen nagyobb békében önmagával, és legyen nagyobb békében másokkal is a környezetében. Ez is feszültségmentesebbé, vagyis mérgektől mentesebbé teszi az életét. Ha feszültségektől mentesebben éli a mindennapjait, akkor az elégtelen vérkeringéstől nehezített sebes területek sem fognak újabb és újabb muníciót kapni méregürítés ellen a lelki terhekből. Nézze meg a linken, hogyan gyorsíthatja meg fekélyes sebe gyógyulását! Ezzel is könnyít életén, és csökkenti fájdalmát. Önnek és családjának is könnyebb lesz az élete.

Foglaljon időpontot sebe gyógyulásáért: (+36-1) 269-2946

A testi fájdalom csökkentésén túl mit tesz azért, hogy megtalálja lelki békéjét?

  • Megírja a tapasztalatát, hogy ezzel másoknak is segítsen?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük