Természetes gyulladáscsökkentő kezelés

A természetes gyulladáscsökkentő módszerek a mesterséges készítmények káros mellékhatásai nélkül képesek kezelni a gyulladást.

A lökéshullám terápiát a 80-as évek végén fedezték fel a gyógyításban, és a 2000-es évek elején kezdték el egyre elterjedtebben alkalmazni. A lökéshullámok olyan nagy energiájú hanghullámok, amelyek nagy energiát továbbítanak a kezelt fájdalmas pontra. Ez az energia javító és regeneráló folyamatokat indít el a lágy szövetekben és a csontokban. A kezelt területen a vérbőség fokozásával felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat.

Mellékhatások nélkül stimulálja a szervezet öngyógyító folyamatait, és a lerakódott káros anyagok eltávolítását segíti. A kezdetek óta számos egyéb gyógyító és regeneráló hatását ismerték fel a lökéshullámoknak:

  • Csillapítja a fájdalmakat.
  • Csökkenti a gyulladást.
  • Felgyorsítja az anyagcserét.
  • Élénkíti a vérkeringést, és javítja a vérellátást.
  • Eltávolítja, csökkenti a lerakódásokat, például a meszesedést. Regenerálja az inakat.
  • Masszírozó hatásával fellazítja az izmokat.
  • Visszaadja az ízületek mozgásképességét.
  • Tágítja az ereket az érfalra lerakódott anyagok eltávolításával, és javítja az erek vezetőképességét is. Direkt értágulatot okoz a hajszálerekben is.

Mire használható a lökéshullám kezelés?

talp sarok kezelés

Talp és sarokfájdalom kezelése lökéshullámmal, mellékhatások nélkül

A kezelések tízezreinek elvégzése alapján kifejezetten eredményesen használható mozgásszervi betegségek gyógyítására. Az utóbbi évek kutatása azonban feltárt egy további jelentős gyógyítási lehetőséget is.

  • A mozgásszervi betegségek jelentős része az életkor előrehaladtával és a túlzott igénybevétel miatt bekövetkező meszesedés, valamint az inak merevedése miatt alakul ki. Ezért a lökéshullám a kezelések hatására fellazítja, és a vérárammal eltávolítja a meszesedést. Emellett pedig a rugalmatlanná váló inakat is regenerálja.
    • Ebből pedig következik, hogy eredményesen használható sarok és talpfájdalom, könyök és vállfájdalom kezelésére.
    • Ha a fájdalmat nem a porcok kopása, hanem az inak merevedése okozza, akkor a térdfájdalom kezelésére is jól használható.
  • A lökéshullám a sejtképződést is felgyorsítja, ezért jól használható fekélyes sebek gyógyításában is.

Nem mindig végezhető azonban a kezelés

Ez a mozgásszervi betegségek kezelésére és a bőr sebesedésének regenerálósára jól használható kezelés nem használható az egész testen.

Így nem használható a tüdő felett a mell és hasüreg kezelésére, emellett pedig a nagy erek és idegek területén sem. Tehát a fej és a gerinc kezelésére nem használható. Daganatos területeken is tilos használni a kezelést.

Terhesség idején se használja a lökéshullám terápiát mozgásszervi panaszainak csökkentésére.

2 gondolatok ezen: “Természetes gyulladáscsökkentő kezelés

    1. harmonia-blog A Bejegyzés szerzője

      Kedves Kollár Imréné!
      A lökéshulám terápia természetes gyulladáscsökkentő hatásáért Budapest V. kerület, Markó utca 11-be kell elfáradjon, a Harmónia Centrumba. Előzetes időpont regisztráció szükséges, ehhez hívja recepciónkat!
      http://www.harmonia-centrum.hu/elerhetoseg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük