Kék-Lukács Kék kenőcs fekélyre

A Kék-Lukács Kék kenőcs fekélyes lábra és felfekvési sebek eredményes kezelésére is használható. Az eredeti Kék-Lukács kenőcs kereskedelmi forgalmazása 2015-től szünetel. Mégpedig azért, mert gyógyszerré való törzskönyvezés alatt áll a kenőcs.

A gyógyszerré való törzskönyvezésre azért van szükség, mert a sebek eredményes gyógyítása érdekében mesterséges antibiotikumot tartalmaz. Gyógyszer formájában a sebek eredményes kezelésére több emberhez fog eljutni majd. És mivel a gyógyszerré való törzskönyvezés alatt álló készítményeket nem lehet kereskedelmi forgalomban értékesíteni, ezért a fekélyes sebek kezelésekor az eredeti Kék-Lukács kenőcsöt átmenetileg más készítménnyel helyettesíteni kell.

fekélyes seb kezelése

Fekélyes seb kezelése a seb gondos ápolásával

Jelenleg is kapható azonban a kereskedelmi forgalomban a Kék-Lukács Kék kenőcs Zéró, ami mesterséges antibiotikum tartalom nélkül is használható felfekvési és fekélyes sebek eredményes kezelésére.

Kék-Lukács Kék kenőcs Zéró

Ez a kizárólag természetes alapú hatóanyagokat és ezzel együtt természetes alapú antibiotikumokat tartalmazó bőrápoló kenőcs regenerálja és védi a bőrt a különféle sérülésektől, és kezeli is ezeket a bőrsérüléseket. Természetes hatóanyagaival jól használható fekélyes sebek, felfekvések, égési sérülések, horzsolások kezelésére.

Természetes hatóanyagaival regenerálja és megnyugtatja a gyulladt, kipirosodott bőrt, és meggyorsítja a bőr eredeti állapotának visszaállítását. Hatóanyagai nemcsak nyugtatják a gyulladt bőrt, hanem hidratálják is, és ezzel pedig visszaállítják a hámréteg természetes flóráját.

Kék-Lukács Kék kenőcsök

Nézzük meg, hogy mit érdemes tudni a természetes hatóanyagokat tartalmazó Kék-Lukács Kék kenőcsökről.

A Kék-Lukács Kék kenőcsök nemcsak fekélyes és felfekvési sebek eredményes kezelésére használhatók, hanem szinte bármilyen bőrprobléma kezelésére. Így gombás fertőzések, bőrgomba és körömgomba kezelésére, pattanások, pikkelysömör kezelésére. Használható bőrgyulladás, ekcéma, reumás panaszok és visszér kezelésére is. A bőr ránctalanítására és hidratálására szolgáló Kék-Lukács kenőcsök széles választékából a megfelelőt kiválasztva sokféle bőrprobléma kezelésére használható eredményesen.

Az eredeti Kék kenőcsöt Lukács Károly gyógyszerész készítette, és azóta már számos, kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazó változatát fejlesztette ki.

A Kék kenőcs bőrgyógyító hatása nemcsak az elhalt, sérült, megégett szövetek regenerálódását segíti, hanem a felülfertőződéstől is védi a sérült bőrfelületet.

Hatóanyagainak egy része a roncsolt szöveteken átjutva elválasztja egymástól az ép és a sérült szöveteket. Ennek köszönhetően a sérülés gyógyulása alulról felfelé indul meg. Ezért lehet a sérülés gyógyulása eredményes. Csillapítja a sérült bőrfelület fájdalmát is, mégpedig azzal, hogy a szövetekben lévő fájdalomérző receptorokról leszorítja a fájdalmat kiváltó anyagokat.

A sérült szöveteket antibakteriális hatóanyagaival nyugtatja és fertőtleníti, ezzel pedig a felülfertőződés veszélyét csökkenti.

Fekélyes sebek eredményes kezelése más módszerrel

A kezdődő fekélyes sebek eredményes kezelésére szolgáló Kék-Lukács krém helyett a sérült bőrfelület regenerálódására és a seb gyógyulási hajlandóságának javítására a mellékhatások nélküli lökéshullám kezelés is eredményesen használható. Ezt 2012 áprilisa óta már több mint 800 fekélyes láb eredményes gyógyításával bizonyítottuk centrumunkban.

sebkezeles-lokeshullammal

Fekélyes seb kezelése lökéshullámmal a Harmónia Centrumban

Hogyan gyógyítjuk a fekélyes sebeket a Harmónia Centrumban?

  1. A kezelés kezdetén a fekélyes sebet megtisztítjuk. A seb sokszor váladékozik, gennyes. A fertőződött váladék nem engedi a seb gyógyulását.
  2. A fertőzéstől megtisztított, és ezzel gyógyulásra alkalmassá tett seb területén és környezetében lökéshullám kezeléssel meggyorsítjuk a seb gyógyulását. Ezáltal gyulladt, roncsolódott szövetek gyorsabban gyógyulnak. Azért, mert a lökéshullám kezelés a vérkeringés fokozásával javítja a sejtek tápanyag és oxigén ellátását.
  3. A gyógynövények hatóanyagainak megfelelő mixét tartalmazó mezoterápiás mikroinjekció segítségével tovább javítjuk a seb gyógyulásának hajlamát.
  4. A kezelés végén a seb kötözésével a most már gyorsabban gyógyuló sebet megvédjük a fertőzéstől. Ezzel biztosítjuk a seb gyógyulásának folyamatát.
lábszárfekély megelőzése

Hogyan előzheti meg fekélyes lába sebesedését? Derítse ki lába sebesedésének okát, és szüntesse meg! Kattintson a képre kérdőívéért

A fekélyes sebeket legjobban a fekély kialakulását okozó betegség, panasz eredményes kezelésével tudja kezelni, megelőzni. Ezért a fekélyesedést kiváltó okot érdemes megelőzni, megszüntetni vagy kordában tartani. Úgy, ahogy lehetséges.

Minél hamarabb deríti ki fekélyesedése kiváltó okát, és megszünteti, kezeli azt, annál nagyobb eséllyel és annál könnyebben panaszmentes lehet.

Ha valamilyen betegség, például cukorbetegség okozza lába fekélyesedését, akkor a vércukorszintjét szükséges beállítani az életmódjára való odafigyeléssel. Jó a kenőcs fekélyes lábra, azonban fontosabb a kiváltó betegséget kezelni, illetve megszüntetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük