Öt érv a lökéshullám terápia mellett

Ha valamilyen mozgásszervi betegséggel küszködik, akkor ez a lökéshullám terápiáról szóló 5 érv Önt is érdekelheti.

Elolvassa, hogy miért lehet hatásos gyógymód ez a kezelés az Ön fájdalmára is?

Szerencsére napjainkban már sokféle betegséget tudnak az orvosok eredményesen kezelni, hiszen folyamatosan fejlődik a technika, az orvostudomány. A nyugati típusú orvoslás mellett azonban egyre jobban elszaporodnak az alternatív gyógymódok is. Ezeket a természetes gyógyító módszereket sokan azért szeretik, mert elkerülhetik a mesterséges beavatkozásokat, a számos mellékhatással járó gyógyszerek szedését.

Sajnos nem minden egészségügyi probléma orvosolható természetes módszerekkel, azonban vannak olyan betegségek, amelyek kifejezetten hatásosan gyógyíthatók ezekkel a mellékhatások nélküli, szelíd módszerekkel. Akut, hirtelen jelentkező fájdalomnál, és műtéti eljárást igénylő egészségügyi panaszoknál szóba sem jöhet az alternatív gyógyítás. Ilyen esetekben azonnali orvosi kezelésre van szükség. Egyéb esetekben azonban, ha nem is helyettesítik az orvostudományt, de a gyógyulást mindenképp segíthetik a természetes gyógymódok.

Vannak olyan mellékhatások nélküli, természetes gyógymódok, amelyek egyre több területen alkalmazhatók. Ilyen például a lökéshullám terápia is, amely a test különböző pontjain vethető be sikerrel a mozgásszervi betegségek túlerőltetésből, gyulladásból származó panaszainak a gyógyítására. A kezelés időtartama a panaszok súlyosságától függ, és a páciensen múlik, hogy milyen hamar jön el az első kezelésre. Azonban az eredmények magukért beszélnek.

Nemcsak a széles körű klinikai vizsgálatok, hanem centrumunk 6 éves tapasztalata szerint is a 4-6 alkalmas kezeléssorozattal az utolsó kezelésre a hozzánk fordulók 80%-a panaszmentes lesz. Ha pedig Ön a másik 20%-ba tartozik, akkor sem volt kárba veszett a kezeléssorozat, mert a fájdalmas terület öngyógyulása az utolsó kezelést követő hetekben is lankadatlanul folytatódik tovább, és ezzel a kezelés eredményessége közelít a 100% felé. Egyszer csak azt veszi majd észre, hogy megszűntek a panaszai. Ami eddig fájt, az már nem fáj.

Miért olyan hatásos a lökéshullám terápia?

  1. gyógyszerek mellékhatása nélkülAzért, mert elkerülhető a gyógyszerek szedése, és a műtét. Persze nem minden esetben elegendő önmagában a kezeléssorozat, mert a tökéletes gyógyuláshoz és a panaszmentesség eléréséhez szükség lehet gyógytornára is. A gyógytornával hatásosan kiegészített kezeléssorozattal azonban szervezete öngyógyító folyamatait olyan mértékben tudjuk aktivizálni a lökéshullámokkal, hogy elkerülheti a gyógyszerek szedését, nem kell vállalnia a fájdalmas műtétet. Nyilván minden egyes eset más, és a tünetek előrehaladott állapota és a panaszok súlyossága alapvető fontosságú a hatásos terápia kialakításához. Azonban 6 éves gyakorlatunkban már sikeres gyógyulások százait tudjuk felsorakoztatni a terápia mellett, és ezekből jónéhány gyógyult páciensünk véleményét olvashatja is a megadott linken.
  2. A kezelésnek nincsenek mellékhatásai. Ennek a természetes gyógymódnak semmiféle mellékhatása nincsen. Bátran lehet alkalmazni mozgásszervi problémák és sportsérülések kezelésére, sebek gyógyítására. Míg a legtöbb gyógyszer esetében számolhatunk némi kellemetlenséggel, mellékhatásokkal, addig a lökéshullám terápia teljesen biztonságos, hisz szervezete öngyógyító folyamatait aktivizálja.
  3. A kezeléssorozattal hetek alatt tünetmentessé válhat. Ez persze függ attól is, hogy mikor kéri a segítséget. Ha időben ismeri fel, hogy baj van, akár 3-4 kezeléssel is tünetmentes lehet. Az esetek többségében azonban 4-6 kezelésre van szüksége ahhoz, hogy teljesen panaszmentessé váljon.
  4. Öngyógyító folyamatokat indít be. Ez a terápia nem csak akkor használ Önnek, amikor éppen zajlik a kezelés: olyan öngyógyító folyamatokat indít be, amelyek lehetővé teszik, hogy akkor is javuljon az állapota, amikor éppen nem kezelik.
  5. A kezelés során saját maga is tehet a gyógyulásáért. Ha odafigyel a lökéshullám specialistára, lelkiismeretesen végzi a gyógytornász által javasolt gyakorlatokat, és komolyan veszi az életmódja megváltoztatásával járó tanácsokat is, akkor nemcsak a panaszai múlnak el, hanem elkerülheti a tünetek újbóli megjelenését is. Szenvedése a múlté lesz, és a szakemberekkel való együttműködésével mozgása szabadságát kapja vissza.

Az 5 érv közül melyikről szeretne még többet megtudni?

  • Írjon nekünk, és szívesen segítünk.
  • Munkatársaink munkaidőben az (1) 269-2946-os számon is várják hívását.

Egy gondolat ezen: “Öt érv a lökéshullám terápia mellett

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük