Motivációs beszéd fájdalommentessége visszanyeréséért

Egy motivációs beszéd várja ebben a blog cikkben, mégpedig Rocky után szabadon. Ismeri Rocky Balboa híres motivációs beszédét, amit a fiának mondott a Rocky VI. részében?

Motivációs beszéd Rockytól

Rocky motivációs beszéde a Rocky VI-ban fiához szólt. Önnek is szól ez fájdalommentessége visszaszerzéséhez

Az ütések nagymesterének atyai jótanácsai az Ön egészségi állapotára, mozgási rendszerére is tökéletesen passzolnak.

  • Elvesztett fájdalommentessége visszaszerzéséhez is jól fog jönni ez a lelkesítő beszéd.
  • Olvassa el legalább kétszer!

„A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen hely”, ahol a napfény fájdalommentessége mellett helye van a fájdalomnak is. Ha az Ön életét is a napfény fájdalommentessége helyett a fájdalom uralja, akkor tudja miről beszélek.

„Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet. Ha már hónapok óta fáj a sarka, a válla, a könyöke, akkor a saját bőrén is elevenen érzi ezt. De nem az számít, hogy mekkorát üt az élet. Nem az számít, hogy milyen mélyre jutott fájdalmas ízülete állapotának elhanyagolásában, hanem hogy hogyan reagál az ütésekre, a pofonokra, a fájdalomra.

Talpon kell maradni, akkor is ha fáj. Bírni kell a pofont, bírni kell a fájdalmat, és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni. Csak így győzheti le magát. Csak így győzheti le a fájdalmát.

Fájdalommentes élete nem adja olcsón magát. Nem kapitulál az első óhaj-sóhajra feltartott kézzel. Az nem úgy van, hogy 1-2 nap alatt csak úgy megszabadul attól a fájdalomtól, amit hónapok vagy akár hosszú évek alatt szedett össze. Az élet nem ilyen. Nem ad olcsón semmit. Ha éveket dolgozott a fájdalmáért, akkor a fájdalommentességet nem fogja adni napok alatt. Megdolgoztat a fájdalommentességért, mert azt mondja, hogy nem lehet olyan pofátlan, hogy ingyen kéri a fájdalommentességét. A fájdalommentesség ingyen nem beszerezherő árucikk az egészségáruház dúsan megrakott polcairól. Ez a dúsan feltöltött áruház nem várja tárt ajtókkal minden utcasarkon. Ezt az áruházat saját magának töltheti fel árucikkekkel.

Az élet benyújtja a számlát. Azt mondja, hogy ha kitartó volt fájdalma összeszedésében, akkor legyen csak kitartó a fájdalomtól való megszabadulásában is. Dolgozzon meg a fájdalommentességéért. Dolgozzon meg újra, és dolgozzon meg minden nap. Mert az életben semmi sincs ingyen, semmi sincs könnyen. A fájdalommentessége se. Nem fog csak úgy az ölébe hullani a két szép szeméért.

Ha szeretné visszakapni a fájdalommentességét, akkor rajta, szabad a pálya. Eredjen a nyomába, és szerezze vissza! Küzdjön meg azért, amit olyan könnyelműen elvesztett, és közben viselje a pofonokat, viselje a rendszeres nyújtás megpróbáltatását. Nem azért, mert az élet szar, és ki akar tolni Önnel. Ó nem, nem ezért. Hanem azért, mert ez hozza vissza elvesztett fájdalommentességét, és ez adja meg fájdalommentessége jól megérdemelt értékét. Ha könnyen az ölébe hullana, akkor újra nem becsülné meg, és újra elvesztené. Újra és újra.

Mert az élet az már csak olyan, hogy azt mondja: Nem becsülné meg könnyen visszakapott fájdalommentességét, mert könnyen jött. És ezért újra elvesztené a fájdalommentességét, mert nem tudja értékelni.

Mert ne mondja, hogy nem Ön a hibás, hanem más, bárki más. Ez gyáva duma és hazugság. Saját magától senkit sem lehet megmenteni. Önt se. Ezt Ön is tudja. És Ön ugye nem gyáva, és nem lusta megdolgozni elvesztett fájdalommentessége visszaszerzéséért!”

Ugye így van? Nem tévedek? Hajlandó megdolgozni fájdalommentességéért?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük