Az idő szerepe a sarokfájdalom kezelésében

Az elmúlt 8 év tapasztalata alapján 4-6 kezelés 80%-os eredményességgel az Ön sarokfájdalmát is megszünteti.

Ez az eredményesség bizony jó hír, mert azt mondja, hogy 5-ből 4 hozzánk forduló betegnek megszűnnek a panaszai már a kezeléssorozat végére. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Önnek is 80%-os esélye van sarokfájdalma panaszmentességéhez.

Ugyanis nem véletlenszerűen választódnak ki azok, akiknek kisebb az esélyük a gyógyulásra. Gyógyulási esélyük jelentős csökkenését saját maguknak köszönhetik. Mégpedig a halogatásuknak. Ezt jól vésse az eszébe!

idő szerepe a sarokfájdalomban

Milyen szerepe van az eltelt időnek sarka fájdalmának kezelésében?

Minél később fordul sarokfájdalmával szakembereinkhez, annál kisebb az esélye annak, hogy a kezeléssorozat végére az Ön sarka is panaszmentes lehet. Hogy is van ez akkor most?

Úgy, hogy ha sarokfájdalma jelentkezésekor azonnal felkeresi centrumunkat, akkor Önnek szinte 100%-os esélye van arra, hogy panaszaitól megszabaduljon. Még az is lehet, hogy 5 kezelésre sem lesz szüksége ehhez. Azonban ahogy telik az idő, a 100%-os esélye lassan, de fokozatosan csökken. Minél tovább húzza-halassza felkeresésünket, annál nagyobb kockázatot vállal. Sarka esélyei minden egyes nappal romlanak. Nem sokkal, de romlanak.

Természetesen egy napnak még nem sok jelentősége van, de ha sok egy napot rak egymás mellé, akkor sok kicsi már sokra megy. Ha hónapok vagy akár évek is eltelnek sarokfájdalma első jelentkezése után, akkor már könnyen lehet, hogy csonthártyája kezdeti gyulladása már olyan irritációkat okozott a fájdalmas területen, amelynek már sokkal fájdalmasabb és kellemetlenebb következményei lehetnek.

A csonthártya állandó irritációjának hatására elmeszesedett, megcsontosodott képleteket már sokkal nagyobb feladat lesz fájdalommentessé tenni, mint csonthártyája gyulladását orvosolni.

Vegye figyelembe azt, hogy felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink mindössze lelkiismeretes szakemberek és nem varázslók. A hopp, hopp, hopp barba-trükk kivitelezése nem az ő asztaluk.

Az idő múlása Ön ellen dolgozik. Ahogy telik, úgy romlanak sarka gyógyulásának esélyei. Az idő múlása miatt van egy pont, amikor már a lökéshullám is csak hosszabb idő után, több alkalmas kezelés sorozat után segíthet sarokfájásán.

  • Ha sokáig halogatja a kezelés megkezdését, akkor az több időt és energiát fog igényelni.
  • Ráadásul azzal is rontja az esélyeit, ha egy csomó időt elfecsérel egyéb kezelési módok kipróbálásával. Persze van ennek is oka. Például az, hogy azok a kezelések „olcsóbbak”, sőt akár még „térítésmentesen” is igénybe vehetők.
  • A lökéshullám terápia bizony nem ilyen, mert ezért fizetni kell, hisz a TB nem támogatja a kezelést.

Persze érdemes azzal is számolni, hogy gyakran az olcsóbb vagy a látszólag ingyenes megoldás sokszor a végén sokkal drágább lesz.

Ez első hallásra azért nem annyira természetes. Pedig van ésszerű magyarázata. Ha végiggondolja, akkor Ön is rájön erre.

Mi a drágább?

  • Megoldani a problémáját, kezelni fájdalmas sarkát mielőbb, a panaszok jelentkezése után rövid idővel, egy 4-6 alkalmas kezelés sorozattal?
  • Vagy pedig akár hónapokon, éveken keresztül járni az egészségügy útvesztőiben, ahol egyik helyről a másikra küldözgetik. Hónapokig várhat időpontra, és még órákat várhat akkor is, amikorra az időpontot kapta. Közben pedig fájdalmai nem enyhülnek, ezért lehetséges az is, hogy fájdalomcsillapító gyógyszerekkel terheli meg a gyomrát is?
  • Mindeközben pedig panaszai gyökerét nem találják, és nem a valódi okokra koncentrálnak, hanem csak a fájdalmát próbálják csillapítani.

Nem véletlenül mondom ezeket, mert a végül hozzánk fordulók közök sokan számolnak be az állami egészségügy átláthatatlan útvesztőiben elpazarolt hosszú hónapok fájdalmas kálváriájáról.

Minél hamarabb igénybe veszi a lökéshullám terápiát, annál nagyobb az esélye a gyógyulásra, mert

  • annál kisebb még a gyulladás a sarkán, és
  • annál kevesebb a meszes lerakódás a sarokcsonton.

Minél hamarabb jön, annál nagyobb esélyt ad a lökéshullámnak panaszai megszüntetésére.

  • Az Ön sarka gyógyul meg hamarabb, és lesz tünetmentes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük