Alakformáló edzés Photoshoppal és anélkül

Az alakját szeretné formálni? Vagy csak az Önről készült képet? Az előbbihez sok munkára és kitartásra lesz szüksége, az utóbbihoz „csak” a Photoshopra.

Szeretné, hogy fitt legyen, de kevés ideje van a mozgásra? Akkor a speedfitnesszt Önnek találták ki.

Alakformáló edzés Speedfitnesszel

A speedfitnesszel gyorsan érhet el eredményeket. Sokkal rövidebb idő alatt megdolgoztathatja az izmait, mint más mozgásformákkal.

Ha fitt szeretne lenni, és eredményeket szeretne elérni, akkor már heti 2×20 perces edzéssel formában tudja tartani magát. Nemcsak izomzatának egy részét, hanem az egész testét átmozgathatja ennyi idő alatt.

Talán hihetetlenül hangzik, de a személyre szabott, intenzív edzéssel nemcsak az izmai erősödnek, hanem az állóképessége is javul. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a testsúlya is csökken, és közben még jól is érzi majd magát, miközben kellemesen elfárad.

Speedfitness edzés

A Speedfitness hatását minden porcikájában érezni fogja

A Speedfitness hatékonyságának a záloga az, hogy a teljes testen hat, és nemcsak a felületi, hanem a mélyizmokat is erősíti az edzés rövid ideje alatt.

A rövid edzésidő nem véletlen. A 20 perc is elég ahhoz, hogy olyan intenzíven átmozgassa az izmait, mint egy másfél órás intenzív edzőtermi edzéskor. A mozgás közben végzett elektromos izomstimuláció hatása az edzés első hallásra hihetetlen intenzitása. Az izmok stimulálása még passzív, mozgás nélküli formában is eredményeket hoz, de persze sokkal eredményesebb lesz az edzés, ha aktívan mozog közben.

Az edzés eredményességét fokozza, hogy minden porcikája dolgozik közben. A comb, a fenék, a has, a hát, valamint a váll és a kar izmai is. Nem kell külön-külön az egyes izomcsoportokra koncentrálnia.

Nem kell megijednie, mert az edzést személyre szabottan lehet beállítani az edzettségi állapotának és az igényének megfelelően. Az a fontos, hogy saját magához képest fejlődjön, mégpedig ízületeinek a felesleges túlterhelése nélkül.

A gyakorlatok sem bonyolultak. Könnyen meg tudja tanulni a különféle statikus és dinamikus gyakorlatokat.

Az edzés alatt kis erősségű váltóáram feszíti meg az izmait. Az ehhez szükséges elektrodák a speciális ruhában vannak elhelyezve. Edzés közben az elektromos ingerlés egyenletesen oszlik meg az egyes izomcsoportokon.

Alakformálás Photoshoppal

Persze választhatja az alakformálás gyors módszere helyett a még gyorsabb módszert, a photoshopolást is. Ez azonban nem lesz az igazi, pedig azért ez egy igazán csodamódszer.
A számítógépén könnyen és gyorsan szupermodellt faraghat magából, és a virtuális világban, a közösségi portálokon el is indíthatja szupermodell testét hódító útjára.

A Photoshop működik is addig, amíg nem jön el az első találkozás ideje. Mit csinál azonban ekkor?

Persze a speedfitness még ekkor is segíthet, mert tényleg rövid idő alatt formába hozhatja magát. Nem olyan rövid idő alatt, mint a képszerkesztő programmal, de sokkal gyorsabban, mintha csak valamelyik hagyományos mozgásformát választaná.

Megnyugtató azért, hogy ha minden kötél szakad, és eljön virtuális világában az igazság pillanata, akkor van mihez nyúlnia. Az egér mozgatásán kívül itt azért jóval többről lesz szó, de a speedfitnesszel tényleg eljuthat elképzelt álomalakjához.

Az edzett külső talán nem lesz olyan tökéletes, mint a megdizájnolt, elképzelt eszményképe, de legalább valódi lesz, és nem virtuális.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük