Mit tehet a már bujkáló derék-, hát- vagy vállfájdalom ellen?

Korábbi cikkünkben, az elmúlt héten megosztottuk három tanácsunkat az ergonomikus és kímélő testtartással kapcsolatban, amely nagy bevásárlások idején is segít megőrizni dereka háta és válla fájdalommentességét.

Ha Ön is olvasta derék, hát és vállfájdalmat megelőző praktikus tanácsokkal telerakott cikkünket, akkor bizonyára igyekezett a lehetőségeihez mérten odafigyelni ezekre már az elmúlt héten is. Főleg akkor, amikor az üzletek polcain keresgélt, vagy valamelyik pénztár előtt állt sorban. Ha nem olvasta még, akkor még nem maradt le semmiről, és itt máris megismerheti hát, derék és vállfájdalmát megelőző praktikáinkat.

Ugyanakkor az is biztos, hogy a sűrű decemberi napokban, az adventi zsongásban nehéz folyton emlékeztetni magunkat, és elsajátítani pár nap alatt a helyes testtartásra figyelő testtudatosságot.

Előfordulhat tehát, hogy gerincpanaszokat észlel, melyek aztán súlycipelés nélkül, vagy akár nyugalmi testhelyzetben is makacsul ragaszkodnak Önhöz. Fájdalmai nem tudnak Ön nélkül létezni, ezért is ragaszkodnak Önhöz. Ön viszont viszont fájdalmaival együtt nem nagyon tud létezni. Ebből is látszik, hogy fájdalmainak nem azonosak az érdekei az Önével. Mivel fájdalmai nem akarnak megszabadulni Öntől, ezért Önnek kell venni a fáradtságot ahhoz, hogy megszabaduljon tőlük.

Amennyiben már bujkál valamilyen fájdalom a hátában, derekában, vállában, netalán a térdében, ideje rendbe tenni a testrészt, mielőtt keresztül húzza ünnepi terveit.

Segítünk megszabadulni kezdődő hát, derék és vállfájdalmától

mikulás

A Mikulást is hát-, derék- és vállfájdalmak gyötrik a kimerítő december 6-a után

A Mikulás nagyon elfáradt december hatodikán. Szinte minden porcikája fáj, sajog a dereka, fáj a háta, fáj a válla. Szerencséjére neki most egy éve van kipihennie bokros teendői fájdalmát. Ön van olyan szerencsés helyzetben mint a Mikulás? Önnek van egy éve arra, hogy kipihenje a fáradalmait, és megszabaduljon derék, hát és vállfájdalmától?

Ha nincs egy éve arra, hogy megszabaduljon kezdődő hát, derék vagy vállfájdalmától, és szeretné ezek nélkül letudni a karácsony előtti nagy bevásárlási rohamot, akkor egy alapos japán masszázs vagy gyógymasszázs során a masszőr elűzi a fájdalomreceptorait fenyegető lappangó veszélyeket. Gerinc, derék, hát és vállfájdalmak ellen felvértezett tudástárával alaposan átdolgozza és fellazítja izmait, és tenyerének valamint ujjainak leheletfinom vagy éppen nagyon is határozott mozdulataival megszünteti a fájdalmát. A kezdődő derék, hát és vállfájdalmainak nincs esélye keze gyakorlott mozdulataival szemben. Sokszor még a hosszú ideje tartó, krónikus panaszok is leteszik a fegyvert a fájdalmak okait feltáró, és azt hathatósan megszüntető gyógymasszázzsal szemben. Ön milyen panaszára szeretne gyors enyhülést?

gyógymasszázs kezelés

Gyógymasszázs fájdalma ellen

Noémi minden hétköznap várja a kezdődő fájdalmaiktól megszabadulni vágyó kedves vendégeket. Akár a két ünnep között is felkereshet minket, vannak még rendelkezésre álló szabad foglalási helyek, csak ne feledje el, hogy a fájdalommentesítő masszázshoz bejelentkezés szükséges.

Nincs egy órája a fájdalommentesítő masszázsra?

Ekkor sem kell kényszerházasságot vagy nemszeretem élettársi kapcsolatot fenntartania állandóan zaklató, alattomosan, bejelentés nélkül támadó fájdalmával.

Ne keseredjen el, ha nem tudja időbeosztásába beilleszteni az egy-másfél órás masszázst. Van egy gyors alternatív segítség, amihez fordulhat: a kinezio tape.

Gyógytornászaink a fájdalomszignálokért felelős izmokat pár perc alatt felderítik, és támogató, vagy lazító hatású kinezio tape-et helyeznek fel rájuk.

Miért jó a kinezio tape az Ön fájdalma ellen is?

kinezio tape derekára

Kinezio tape derekára

Azért, mert ez a technika képes enyhíteni a fájdalmat a bőrön tartózkodás ideje alatt, egészen addig, amíg a tapasz kifejti a szövetekre húzó erejét. (Általában 5-8 nap, bőr típustól és érintett testrésztől függően.) Azokban az esetekben, amikor jótékony hatása elegendő a fájdalom megszüntetéséhez is, a kinezio tape eltávolítása után is fennmarad a tünet mentesség.

A kineziológiai tapasz persze nem csodaszer.

Súlyosabb esetekben szükséges lehet a ragasztás megismétlése, a masszázs, vagy alternatív mozgásszervi kezelés. Kívánjuk, hogy minél kevesebb támogatásra legyen szüksége a jól létének visszaszerzéséhez.

  • Ha kérdése van, akkor a (+36-1)269-2949-es telefonszámon várjuk a hívását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük